Beneficirani radni staž policajaca

mario80

Stara legenda
Poruka
86.725
Stoje na kiši i hladnoći i brane bogate lopove i ubice. Promeni se vlast i nema staža, nema penzije, nema stana na kredit. Nema ničega. Vredi li se ponižavati nekoliko godina i rizikovati ceo život i svoju porodicu?
Autorska tema.

1000011968.jpg
1000011884.jpg

Sto nema staza, ima staza...
Sto nema obuke, ima obuke...
Sto nema onih koji bi da postuju propise?
Sto svew mora na srpski jajarski nacin, ili balkanski jajarski nacin, nisam siguran da li jajarizam tu potice od Srbije ili od balkana tj Srba van Srbije...
Nekad mi se cini vise Srbi van matice imaju sklonost ka zloupotrebama policije nego Srbi iz Srbije, gledano procentualno...

Policija ima sve pogodnosti , i nekad i duplo vise...
Ima nesrecu da kreteni zive u Srbiji i zovu se Srbi i ne paze koga biraju na vlast i ne gledaju da se zna ko sta radi i ko naredjuje sta....
Kad usred policije nacelnici naredjuju protivzakonite komande, a policajci ne reaguju , ne reaguju ni drugi , ni treci , ni cetvrti , ispada da su svi kreteni i jajare..

Posle se cude..

Uzor policajac nepismeni grubijan nasilnik iz Boljevca?????
To je prikaz zelja Srpskog naroda, i sa ove i sa one strane Drine...

Oterali sve kulturne Srbe i sad vidjas samo divlje ili primirene policajce ....nikako neke razumne, kao sto ja vidjam inspektore, doduse malo ih ima...ali pitanje da li iko vise osim mene i vidi, ja ih vidim jer se znamo sa kosarke, pa sa izlazaka u klubove, pa sa konverzacije po policijskim stanicama...dodjes onda onaj ko te zna hoce da te upozna i sa drugim, to rade kad nije veza i nije sverc i nije kriminalac i nije kriminalno...ima situacija kad se ne ponasaju policajci na radnom mestu kao da se ne znaju medjusobno..stranku drze kao stranku..
Ali retko....svi to znate...svi odmah shushu , i coskovi i dilov i koverte i pozivi i bice sve u redu itd itd...

Stoje na kiši i hladnoći i brane bogate lopove i ubice. Promeni se vlast i nema staža, nema penzije, nema stana na kredit. Nema ničega. Vredi li se ponižavati nekoliko godina i rizikovati ceo život i svoju porodicu?
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1811444Pogledajte prilog 1811445
ne loopaj..svakoj drzavi ko god da je na vlasti treba dobra policija tako da ce doci eventualno do smene visokih kadrova, od srednjeg nivoa na nize sve ostaje nepromenjeno.

Autorska tema.

Pogledajte prilog 1811444Pogledajte prilog 1811445
Oni su po pravilniku dobili beneficiju,kada se bore protiv kriminalaca,jer su izlozeni opasnostima.sada se to okrenulo.Idu protiv naroda,da brane kriminalce.

Pitanje je dokle ce im se to isplatiti,kada zajedno budu u zatvoru.A zna se kako drotovi prolaze u zatvorima.
Pa pokusace oni preci na drugu stranu to su vec uradili kad je pao Milosevic a branili su I Tadicev rezim cak se hulja pozalio da su ga pendrecili...dakle to je soj ljudi Koji ce pokusati Ici uz nogu I novom gazdi da bi zadrzali beneficije

Postoji dobar deo policajaca koji su psihopate oni će biti osuđeni i na tešku robiju. Nisu svi gowna jer ovi to rade za debele pare. Ima i skromnih normalnih poštenih koji rade svoj posao kao što je inspektor iz jovanjice koji će sutra biti ministar policije pa zamislite šta onda čeka lopove i ubice! :mafijas:

Treba to cistiti , i psihopate i jajare po politickom uchepljenju....i one koji su spremni sve da rade poslusnicki , takav policajac ti ne treba, svejedno sto ima opravdanje..
Tu se ja razlikujem od naroda..

Kazem da sam imao ponude da procistim sluzbe...ne samo vojsku....imam taj osecaj za meru , za sluzbu, a da nisam ono sto se kaze mirisem na sluzbe....mene vide po postalvjanju i po metodama...to ti je kao kad bi postavvio nekog ucitlelja i odjednom vidis sve ti u sluzbi postavlja kao djake i onda naravno lose djake i losu decu odvaja....a svi postaju deca kad je u blizini....

Tako da ne treba da se pati nesto sto ces nekom grubijanu koji je dosao da bi ispao prvi u selu , kad nije na duznosti , da bi se uziveo u tu ulogu i poceo da je vezba i posle posla, da ga izbrises iz policije...ne treba ti prvi u selu u policiji , da prosiruje sluzbu na zivot posle smene...To ti ni malo ne treba...
Niti ti treba kao sto su tuzioci , neki policajac koji kao onaj iz filma sa brkovima ceka naredjenja kako da organizuje docek Tita mislim...
Zalepljeno uvo , takav parazit koji nikad , ali bas nikad ne obavlja svoju funkciju a uvek obavlja svoju duznost, apsurd...

Niti ti trebaju oni koji izrastu u posebnom vremenu , npr kod hrkalovicke ili kod velje nevolje, koji se priklone vodjstvu policije koje vedri i oblaci u tom trenutku , cak i da dobiju otkaz tada, to se kasnije u sudskom postupku moze ispraviti, ali jeste udarac, to priznajem, ali ti ne trebaju oni koji su se savilli...
Ne trebaju ti oni koji ti dodju sada kao Macut i samo kazu sad cemo mi od policije da pravimo Vucicevu policiju , mislim da je jasno zasto ti u drzavi ne treba Vucic policija....

Tako da ti sigurno ne trebaju te tri grupe ...a njih ima, seljobera stalno , prvi u selu , poslusnika slusalica na uvu , uvek, vanredno ima ovih batinasa 100 kom ili vise, i vanredno ima ovih Macut policijske uprave, tu se Macut kao simbolicni pojam dobro postavio , aka Nedic...
Neka ga dok traje rezim, posle udri sine po njemu , naravno cistka za sva vremena....

Ne trebaju ti ni potparoli tipa onah nekad popularan sa rakom grla valjda nicovic ili tako nesto...oni su vise tu za medije koji bi da spekulisu....kao i Lazanjskim u vojnom smislu....samo vojni smisao nije toliko stetan kao policijski ....sad tu koriste onu advokaticu....nekad znaju da koriste tomu filu...
Jasno je po spektru zloupotreba sta mediji rade...fila advokat, a radi ti policijsku forenziku u emisiji..

Nisam siguran da ljudi prate sta pisem kad ovako pisem, izgubio sam kontakt koliko su priprosti ljudi danas....nekad kao klinac sam bio siguran da razumeju a sad da li zele da razumeju to je druga prica...Taj deo odmah naucis, ako npr imas roditelje koji ne kapiraju drustvenu sliku nekih procesa, i sad ti mozes da budes u drustvu njihovih prijatelja i da kazes nesto i da vidis da prijatelji kapiraju i totalno je druga prica...dok vidis tvoji roditelji gledaju prazno , kao da pricas medicinu sa specijalistom a roditelji se i ne trude da ukapiraju sta pricate...Uostalom imali smo Dacica koji trazi na predlogu zakona uvodjenje privatne policije, sta ces vise od toga kao potvrdu da imas publiku koja nema pojma sta slusa....

Onda nista, ponavljacemo ponovo istorijske lekcije koje smo propustili da naucimo, samo je pitanje da li ce imati vise ko da ih nauci od Srbalja...
seti se sta je djindjic govorio.
on je 6.oktobra zeleo da napravi secu i onda su mu rekli da to tako ne moze i odustao je...

siguran sam da ce biti isto, zato i ne idem na izbore... kad se tad nije nista desilo, kad je energija u narodu bila 10x veca nego sad, nego su ga ubili, to sve govori.

Back