Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Bez horoskopa nista. Nedam nevinost svakome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidi umni nama je odlika da smo slozni drzimo se zajedno skorpija skorpiju nikada ne izigra a i sloga kucu gradi a tako sam mozes samo da lajes u prazno a to da imas um i na tom polju ces biti tanakujedini se jer samo ujedinjeni mozete da doakate mojoj erudiciji i intelektu![]()
Bogami jeste, kacila se ona ponekad...A isto si lepa i kratka kosa, jel da![]()
Axaxaaaxaxa pa eto makar skorpija simbolise taj crni humor eto koliko znas troleruproblme sa svim skorpijama koji niko ne spominje je najveci..a to je da su operisane od humora.
a covek operisan od humora je mentalna ljustura...barem moja iskustva, a nisu mala .
daj skorpiji oni cepaju i cerviksBez horoskopa nista. Nedam nevinost svakome.

Nije valjda da mene pitas? OoBogami jeste, kacila se ona ponekad...
Nego, sta mislis, sa kojim znakovima sam ja imao najvise ljubavnih interakcija, na osnovu natalne karte?
Muska nevinost. He hedaj skorpiji oni cepaju i cerviks![]()
zaobisli smo vas kao zmija izvijajuci nase vitko telence
Au. Ja mislio nas analiticar.....Nije valjda da mene pitas? Oo
@analiticki 12 umesto tebi poslah poruku Persi....Bogami jeste, kacila se ona ponekad...
Nego, sta mislis, sa kojim znakovima sam ja imao najvise ljubavnih interakcija, na osnovu natalne karte?
ma...zeni je nevinost uvek u glavi a ne medju nogama... a tu nevinost skorpija koja igra na kartu "fatalnosti"Muska nevinost. He he
nikad ne moze da naplati kako treba...ma...zeni je nevinost uvek u glavi a ne medju nogama... a tu nevinost skorpija koja igra na kartu "fatalnosti"nikad ne moze da naplati kako treba...
To je nemoguce odrediti po znaku al moze po osobinama jednog znaka npr ako imas marsa u ovnu onda bi te privlacile zene sa osobinama ovna al ne moraju nuzno biti i ovan jel neka zena koja te privuce budes sa njom ne mora u znaku biti ovan al moze u podznaku u mjesecu ili marsu@analiticki 12 umesto tebi poslah poruku Persi....
Sigurno je to. Prenelo ti se.bio pre nedelju dana sa dve bliznakinje pa je mozda to![]()
prelazi na mene samo ono sto zelimSigurno je to. Prenelo ti se.

ma bice i to jednog dana...cek malo da se osamostalim na forumu i da ne budem samo obecavajuci

Au. Ja mislio nas analiticar.....
Zasto bi trebala da naplati ne dolazi skorpija do veceg broja zenskih il muskih primjeraka zavisno od pola nego bilo koji drugi znak kao prvo sto skorpija je manje socijalan znak teze generalno pravi kontakte i najobicnije a kamoli nesto vise al kada je sekusalno aktivna to najbolje radi uz ovna ne i najvise jel se daje 100 posto kao i u svemu e sada nesto ne radi dobro nesto radi dobro a u krevetu radi najbolje to joj je nacin opstanka dobrostanja mnogo vise od uzitka ili neke zabave kao sto ga dozivljava npr strelac.Skorpija ne mora tu nista da uci instiktivno ga osjeca jace tjelesne mirise ima i mnogo veca drama i napetost joj je u samom cinu vise nego u bilo kom drugom znaku i skorpija ne moze biti smijesna kao sto govoris jel to je komedija a skorpijin zivot je drama a to je ozbiljna stvar i da skorpija tesko mijenja partnera odana moze biti citav zivot sa jednim partnerom i da uvijek nadje zadovoljstvo u seksu za razliku od strelca blizanca il vodolije kojem trebaju kvantiteti a posvete se ni 50 posto njima je to zabava igra fore itd
Posteno.prelazi na mene samo ono sto zelim
moze da bude i najlepsi specijaitet spolja ali ako nije u skladu sa kosmosm koji nosim u sebi ne prifatam ga ni pod razno![]()

A kako meni moj avatar izglrda iz astroloskog ugla, bas me zanimaManastirka sa ovim avatarom tako mocno i harizmaticno djeluje dajes moc ovoj temi nekako svaki komentar ti djeluje tako odlucan jak i kada nije
Evo pokusacu ja, po avataru malo depresivno ali i hiperaktivnoA ja kako delujem?
I meni istoZato što ja pojma nemam o astrologiji, ali znam ponešto o ljudima.Čitam ponekad onako "šegrtski".Zanimljivo mi je, svakako.
Ono, imas. Nije da nemas.I meni isto
Obozavam da izucavam ljudr
Citala pre neki dan profesije i kao veza sa natalom
Imam dosta toga izrazenog za psihologa ili psihijatra : D