Horor Srbija

Како није тема?

Ето ти главног експеримента: патриота је онај који руши све традиционално у име неке "демократије", толеранције и либерализма (и у име уласка у ЕУ).
Где ћеш ВЕЋЕГ хорора???

a sta tradicionalno rusi?
srpsko inacenje i kurcenje bez pokrica, divljenje sljamu a ubijanje najboljih ljudi, mrznja prema svemu i svacemu i strah od svih,
strah da se zivi normalno, najbolje je u blatu, tu uvek znas sta te ceka...i nisi ni za sta odgovoran, drugi su krivi za sve:roll:

Ниси написао ко стоји иза убиства премијера, таква завера је једноставно и у теорији атентата искључена без помоћ из иностранства. Јер немогуће је извршити атентат на високог функционера без логистике из иностранства једностзавно то је модус операнди сваког атентата на високе званичнике ?

pa nisam napisao jer ne znam........naravno da ne znam , kao sto ni ti ne znas........

mogu da pretpostavim , ali opet , krecuci od klasicne policijske taktike "ko je imao motiv"

a motiv su imali svi koje sam nabrojao u predhodnom tekstu.......od miskovica do kostunice.........i ne treba im nikakva tajna sluzba iz neke strane zemlje......iako su mogli lako da dobiju rusku logistiku....zasto rusku???
pa zato sto je rusija bila ta, koja je djindjicevim osvajanjem vlasti rapidno izgubila uticaj na balkanu..........no, to zaista ne znam

dovoljno je u srbiji imati milijarde kao nekoliko tajkuna, imati paravojnu formaciju kao sto su beretke, imati politicku podrsku kao sto je kostunica ili nikolic........i mozes ubiti i isusa hrista , ladno.............bez straha da ce te iko provaliti.........

"Differentia forum je osnovan 1. decembra 2005. godine, u Nišu, od strane rukovodstva kasnije registrovane nevladine organizacije Differentia.
Cilj Differentia foruma je razvoj ideje pomirenja građana na prostoru bivše Jugoslavije, širenje ideje interkulturalizma, ateizma, verskog pluralizma, antifašizma i antinacionalizma."

Зар је ОВО патриотизам? :eek:

Иди дада (потпис) - "Mi Srbi smo narod koji je obožavao Miloševića, a ubio Đinđića. Nije lako to voleti, nije lako tome pripadati i sa tim se poistovećivati, nije lako biti srpski patriota."
sta ti nije jasno......
probaj jos jednom da procitas sta si napisao......ali polako rec po rec........mozda i shvatis nekad......to sto ti nesto ne razumes ne znaci da nije patiotizam......
Како није тема?

Ето ти главног експеримента: патриота је онај који руши све традиционално у име неке "демократије", толеранције и либерализма (и у име уласка у ЕУ).
Где ћеш ВЕЋЕГ хорора???

Differentia i inagadadavida ili ida dada nisu tema.......

Ђинђић је ликвидиран из два основна разлога

-доследно је инсистирао на примени важећих резолуција UN на КиМ, јер је схватио да је суштина западне политике према Србији остала иста. Зато је рекао у задњем интервју : "Нема шансе да пристанемо, на било шта испод наших интереса", парафразирам "западни амбасадори неће водити нашу политику" и још је рекао да је им је своим инсистирањем ставио прст у око. У периоду припрема за долазак на власт говорио је нешто друго и запад је био изнервиран због тога. Хитмо је хтео да отпутује на разгобор у Москву, али је у међувремену убијен

-други још по њега кобнији разлог : Они који су хтели да на криминалан начин приватизују баснословну државну имовину, видели су у њему сметњу, јер он не би дозволио да се то уради како је касније урађено. У томе су првенствено учествовале и њему блиске особе. пример Сартид је приватизован само десетак дана после његове смрти. Са коштуницом као премијером криминалне работе су обављене без проблема

Он из игре са западом, домаћом мафијом и поквареним сарадницима који је изабрао никако није могао да изађе на крај као победник

boldovano je podmetacina , spinovanje pravih organizatora ubistva........svi srpski politicari nakon djindjica su govorili isto , i jos radikalnije, pa niti jednom ne fali dlaka sa glave..................

kako niko ne ubi onog karakusljivog , slogiranog kostunicu kada zaurla "gde je kosovoooooooooooo, cije je kosovooooooooo???".............

nema logike ta prica da su ga ubili zbog kosova, a sto nema logike, pametnom coveku nije ni motiv...........

( ostatak teksta se slazemo)

Koштуница није био иницијатор ничега он је био само оруђе, и 2000 те и кад је гмизао на месту "премијера", са задатком да упропасти гласове поштених, али приглупих људи који су стварно мислили да је он прави националиста и да буде параван грозних малверзација (Колубара)

Он је ништарија под чијом се владом одиграла најгора пљачка у историји србије

за горњи пост : ђинђићев став према западу је био крајем 2002 године из корена измењен, он је схватио шта је план са Косовом и почео је да гребе и рукама и ногама не би ли нешто изменио, али било је прекасно запад, није дао да ишта угрози његов експеримент. То игра велику улогу, слагао се ти или не

Коштуници никад неће фалити длака са главе јер сви знају да је он смрдљива, безначајна, неаутентична појава, која није способна ни нашта

Poslednja izmena:
a ljudi iz crkve se plase novog lova na popove i jahanja istih pred celom carsijom, odstrela mantija po kratkom postupku, vesanja za bradu itd., i njihov strah je bezbroj puta realniji od ovog tvog jer im se to dogadjalo bezbroj puta u starijoj i novijoj istoriji, a to cega se ti plasis - nikad.

koji je razlog njihovog straha???

pa crkva nikada nije imala vece uporiste u narodu , nego nakon 5.oktobra.......to sto su postupcima raznih pahomija, amfilohija i slicnih srozali svoj ugled , ni blizu ne vodi jahanju popova ..........daleko od toga........malo si preterao , zar ne???

boldovano je podmetacina , spinovanje pravih organizatora ubistva........svi srpski politicari nakon djindjica su govorili isto , i jos radikalnije, pa niti jednom ne fali dlaka sa glave..................

kako niko ne ubi onog karakusljivog , slogiranog kostunicu kada zaurla "gde je kosovoooooooooooo, cije je kosovooooooooo???".............

nema logike ta prica da su ga ubili zbog kosova, a sto nema logike, pametnom coveku nije ni motiv...........

( ostatak teksta se slazemo)

evo ti, pogledaj pazljivo

objasni na cijeg ambasadora misli djindjic kad kaze da mu se vise nece odazivati na pozive

a sta tradicionalno rusi?
srpsko inacenje i kurcenje bez pokrica, divljenje sljamu a ubijanje najboljih ljudi, mrznja prema svemu i svacemu i strah od svih,
strah da se zivi normalno, najbolje je u blatu, tu uvek znas sta te ceka...i nisi ni za sta odgovoran, drugi su krivi za sve:roll:

По твом мишљењу, српско православље и национализам су блато?

Боље је некритички волети и бити отворен према свему, нарочито ако то долази са запада?
Живети нормално - тако да "другу Србију" називаш "нижом класом" или "руралним слојем"?

Онда, претпостављам и да си поборник "демократске" и "толерантне" идеје: "Ући ћемо у ЕУ, са Србима или без њих!"

Koштуница није био иницијатор ничега он је био само оруђе, и 2000 те и кад је гмизао на месту "премијера", са задатком да упропасти гласове поштених, али приглупих људи који су стварно мислили да је он прави националиста и да буде параван грозних малверзација (Колубара)

Он је ништарија под чијом се владом одиграла најгора пљачка у историји србије

за горњи пост : ђинђићев став према западу је био крајем 2002 године из корена измењен, он је схватио шта је план са Косовом и почео је да гребе и рукама и ногама не би ли нешто изменио, али било је прекасно запад, није дао да ишта угрози његов експеримент. То игра велику улогу, слагао се ти или не

Коштуници никад неће фалити длака са главе јер сви знају да је он смрдљива, безначајна, неаутентична појава, која није способна ни нашта

:worth:

a ljudi iz crkve se plase novog lova na popove i jahanja istih pred celom carsijom, odstrela mantija po kratkom postupku, vesanja za bradu itd., i njihov strah je bezbroj puta realniji od ovog tvog jer im se to dogadjalo bezbroj puta u starijoj i novijoj istoriji, a to cega se ti plasis - nikad.

:ok:

nikad necu shvatiti ljude koji imaju selektivni pristup teorijama zavjere, i to, ljubav je veca sto je index objektivnosti dalje od zdravog razuma.

Ма какви Руси они су тад сву логистку гурнули у Чеченију, тако да и нису имали јачи уплив у то време, имали су преча посла.

Ja ne tvrdim.......ja pretpostavljam.....ne znam.......

kao sto ti ne znas da li su rusi "svu logistiku" gurnuli u ceceniju........ili su ostavili par kancelarija da se bave i balkanom???:eek::eek::eek:

rusija je velika, ozbiljna drzava, koja moze da radi na vise frontova sem jedne cecenije......a njeni interesi su ozbiljno bili ugrozeni vladom na cijem celu je z dj.......samo jedan kostunica, kako se ispostavilo je mogao da vrati ruse u igru.........

a za to je trebalo da nestane djindjic, ......ruske tajne sluzbe imaju i vise nego dovoljno iskustva u takvim rabotama

sta ti nije jasno......
probaj jos jednom da procitas sta si napisao......ali polako rec po rec........mozda i shvatis nekad......to sto ti nesto ne razumes ne znaci da nije patiotizam......
.......

malamargo,

не знам да ли си приметила оне мале цртице које се зову "знаци наводника"?

То нам, обично, говори да некога/нешто цитирамо.

Дакле, ништа ја нисам написала, копирала сам увод правилника тог форума на коме је првобитно постављена ова тема.

И, једноставно, изненадила сам се да видим Иди даду на једном таквом форуму...

А, што си се ТИ нашла прозваном?

Tačan opis sadašnjih dešavanja i problema u Srbiji,mada se neki čude kako to kod nas,u crkvi je sve u redu,vlasti rade svoj posao,nema nacionalizma,vlada idealna sloboda,ulice mirne itd.
Rešenje,ako nema hrabrosti država da se izbori sa svim negativnostima,i ako mi sami nemamo volje kao narod da prepoznamo gde je problem,onda dajte nekom drugom neka vlada ovom zemljom pa neka uspostavi red i zakon.

По твом мишљењу, српско православље и национализам су блато?

Боље је некритички волети и бити отворен према свему, нарочито ако то долази са запада?
Живети нормално - тако да "другу Србију" називаш "нижом класом" или "руралним слојем"?

Онда, претпостављам и да си поборник "демократске" и "толерантне" идеје: "Ући ћемо у ЕУ, са Србима или без њих!"

ne izvrci mi reci zlonamerno, ili samo ne razumes pa cu ti oprostiti.
nije srpsko pravoslavlje blato, blato su oni koji pokusavaju da ga bace tamo gde i oni pripadaju, a to je septicka jama,
oni koji upadaju na liturgije da uce svestena lica kako se ona drzi, a u slobodno vreme se bave uzgojem svinja, i verovatno bolje znaju sta je pravoslavlje od ljudi koji ga zive svakodnevno.
to sto kritikujem ogavne, bedne stvari u Srbiji ne znaci da uzdizem ogavne i bedne stvari zapada automatski...
gde ja nazivam drugu Srbiju ruralnim slojem? :dontunderstand:

vi bre imate opake komplekse i to je glavni razlog Srbije kakva jeste...
vi tripujete da su u Evropi neki uzviseni posebni i bolji ljudi i sami sebe smatrate jadom koja tamo ne pripada,
jer ja drugo ne mogu da zakljucim iz ove tvoje izmisljene recenice da vas ja nazivam ruralnom i nizom Srbijom...
ruralno nema veze sa tim, ima veze sa ovim sta sam rekla, strasni kompleksi da su Srbi jadni, glupi i primitivni da bi otisli u E.U, to vi mislite sami za sebe ja vama da kazem. ;)
i izdajnicima nazivate nas koji smatramo da smo jednako pametni, sposobni kao bilo koji evropski narod i da zasluzujemo isto sto i oni
zato sam ja pravi patriot a ti nisi.

ne,pobornik sam ideje Srbija u E.U sa Srbima dok jos postojimo...

Poslednja izmena:
Tačan opis sadašnjih dešavanja i problema u Srbiji,mada se neki čude kako to kod nas,u crkvi je sve u redu,vlasti rade svoj posao,nema nacionalizma,vlada idealna sloboda,ulice mirne itd.

munjo, lekcija:

-u Crkvi je uvek sve u redu, sto zastrani odmah truli i otpada, makar i dalje nosilo mantiju, ali je to vec duga prica i ne moze je razumeti neko ko o Crkvi ne zna ama bas nista (98% drzavljana srbije)

-vlasti ne treba da rade "svoj posao", jer je posao svake vlasti da tlaci one kojima vlada

-gde nema nacionalizma, nema ni nacije a ni drzave, ostane samo drzavni prostor (poligon za svacije izdr*avanje)

-sta ti je idealna sloboda? ako mislis na bobu micalovic - :ok:

Back