По твом мишљењу, српско православље и национализам су блато?
Боље је некритички волети и бити отворен према свему, нарочито ако то долази са запада?
Живети нормално - тако да "другу Србију" називаш "нижом класом" или "руралним слојем"?
Онда, претпостављам и да си поборник "демократске" и "толерантне" идеје: "Ући ћемо у ЕУ, са Србима или без њих!"
ne izvrci mi reci zlonamerno, ili samo ne razumes pa cu ti oprostiti.
nije srpsko pravoslavlje blato, blato su oni koji pokusavaju da ga bace tamo gde i oni pripadaju, a to je septicka jama,
oni koji upadaju na liturgije da uce svestena lica kako se ona drzi, a u slobodno vreme se bave uzgojem svinja, i verovatno bolje znaju sta je pravoslavlje od ljudi koji ga zive svakodnevno.
to sto kritikujem ogavne, bedne stvari u Srbiji ne znaci da uzdizem ogavne i bedne stvari zapada automatski...
gde ja nazivam drugu Srbiju ruralnim slojem?
vi bre imate opake komplekse i to je glavni razlog Srbije kakva jeste...
vi tripujete da su u Evropi neki uzviseni posebni i bolji ljudi i sami sebe smatrate jadom koja tamo ne pripada,
jer ja drugo ne mogu da zakljucim iz ove tvoje izmisljene recenice da vas ja nazivam ruralnom i nizom Srbijom...
ruralno nema veze sa tim, ima veze sa ovim sta sam rekla, strasni kompleksi da su Srbi jadni, glupi i primitivni da bi otisli u E.U, to vi mislite sami za sebe ja vama da kazem.
i izdajnicima nazivate nas koji smatramo da smo jednako pametni, sposobni kao bilo koji evropski narod i da zasluzujemo isto sto i oni
zato sam ja pravi patriot a ti nisi.
ne,pobornik sam ideje Srbija u E.U sa Srbima dok jos postojimo...