момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.226
Eat, Pray, Love
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj reprizu demonstracija 15 marta.Pozdrav skoro svima. Ovde sexy fotomodel Tamara Aksentijević, devojačko Blagojević. Ako bi neko Mogao da mi preporuči neki horor film, ali da nije nimalo strašan, nema strašnih scena i likova i bilo čega sličnog. Hvala puno.![]()
To je bas strasan film.leptirica
Eh , strasan.To je bas strasan film.
Ovo je koan, jel?Pozdrav skoro svima. Ovde sexy fotomodel Tamara Aksentijević, devojačko Blagojević. Ako bi neko Mogao da mi preporuči neki horor film, ali da nije nimalo strašan, nema strašnih scena i likova i bilo čega sličnog. Hvala puno.![]()
Meni jeste. Kad sam bila mala i gledala ga prvi put nisam mogla da zaspim od straha, stvarno.Eh , strasan.
Jednom sam tu otišao turistički , da vidim gde je to .Meni jeste. Kad sam bila mala i gledala ga prvi put nisam mogla da zaspim od straha, stvarno.
Gde je to?Jednom sam tu otišao turistički , da vidim gde je to .
Veruj , u toj vodenici ne bi zanoćio pa i da nisam gledao film .
Kad si gledala filmove neprilagođene uzrastu.Meni jeste. Kad sam bila mala i gledala ga prvi put nisam mogla da zaspim od straha, stvarno.
Sve mi je jasnoKada ideš iz Bgd za more , selo Zarožije , u dnu litica .
Sve mi je jasnonije ni bitno.
Nisam ni pomislila da mi je jasno ako nije, koja ti je to logika?Tako sam ti unapred servirao , da pomisliš da ti je sve jasno , ali nije .
Dobro Simo nisam bas bila beba tadaKad si gledala filmove neprilagođene uzrastu.
Da si gledala Jelenka spavala bi ko beba.
Nisam ni mislio beba.Sa 10 godina npr.Dobro Simo nisam bas bila beba tada![]()