tots1
Ističe se
- Poruka
- 2.023
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta li si ti gledao kao dete bas me zanimaKad si gledala filmove neprilagođene uzrastu.
Da si gledala Jelenka spavala bi ko beba.
Pa Jelenka.Sta li si ti gledao kao dete bas me zanima![]()
To mi nije poznato uopstePa Jelenka.![]()
Pogledaj na YouTube.To mi nije poznato uopste![]()
samo kratak osvrt na REC
Publika je film nagradila na mnogim festivalima (Fantasporto, Fantasia Film Festival, Amsterdamski festival fantastike, Internacionalni festival fantastike u Bruxellesu).
Novinarka Angela i snimatelj Pablo rade reportažu o vatrogascima. Na ne odviše alarmantnu dojavu kreću s njima na mjesto nesreće u stambenu zgradu jer se iz jednog od stanova čuju užasni krici. Vlasnica je starija gospođa koju pronalaze u krvavim dronjcima i situacija upućuje na nesvakidašnji histeričan napad. No, ubrzo po ulasku u zgradu i ekipa i vatrogasci nađu se zaključani zajedno sa svim stanarima, a vojna policija stavlja ih u karantenu bez mogućnosti izlaska...
Horor je snimljen kamerom iz ruke čime se stječe dojam dokumentarnosti i zbiljskih događaja. Film je uveliko inspiriran The Blair Witch Projectom, a poseban je jer nakon ležernog početka postaje vrtlog užasa i horora.
Film i nije toliko strašan.Meni jeste. Kad sam bila mala i gledala ga prvi put nisam mogla da zaspim od straha, stvarno.
Onda je za tebe definitivnoPozdrav skoro svima. Ovde sexy fotomodel Tamara Aksentijević, devojačko Blagojević. Ako bi neko Mogao da mi preporuči neki horor film, ali da nije nimalo strašan, nema strašnih scena i likova i bilo čega sličnog. Hvala puno.![]()
Upravo ti zvuci oko one vodenice..Film i nije toliko strašan.
Onaj smeh ili šta li je, uh, e zbog toga nisam mogla spavati....
Koju rusku ili američku?Abigejl
Original mi je jeziviji.
Koju rusku ili američku?
Hvala.![]()
horor ali malo glupkast
pre neko veče pogledah
gde je Ната?Hvala.
Nata li, na nju misliš, nzm nisam je videla neko vreme.gde je Ната?
да на њуNata li, na nju misliš, nzm nisam je videla neko vreme.
Nisam gledao, japanski beše valjda?Koju rusku ili američku?
Original mi je jeziviji.
Ima, švedski horori.Pozdrav skoro svima. Ovde sexy fotomodel Tamara Aksentijević, devojačko Blagojević. Ako bi neko Mogao da mi preporuči neki horor film, ali da nije nimalo strašan, nema strašnih scena i likova i bilo čega sličnog. Hvala puno.![]()
Nosferatu iz 1922...Pozdrav skoro svima. Ovde sexy fotomodel Tamara Aksentijević, devojačko Blagojević. Ako bi neko Mogao da mi preporuči neki horor film, ali da nije nimalo strašan, nema strašnih scena i likova i bilo čega sličnog. Hvala puno.![]()
Pozdrav skoro svima. Ovde sexy fotomodel Tamara Aksentijević, devojačko Blagojević. Ako bi neko Mogao da mi preporuči neki horor film, ali da nije nimalo strašan, nema strašnih scena i likova i bilo čega sličnog. Hvala puno.![]()