Dijamantna
Poznat
- Poruka
- 8.393
Blek kaži da ovo nije jezivo
Pojeo je klovna 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično rečeno!uu,jbt, da!znaš šta ovo ilusturuje? da je strah prirodna emocija, bukvalno dopire iz prirode same.
ne trpi neku veštačku konstrukciju.
a u prirodnu pojavu nikada i nikako ne isključujem pokvarenu ljudsku maštu i njegove perverzije, jer i mašta je prirodna, za razliku od neke atrificijalne tvorevine.
A šta misliš o ovom domaćem horor filmu ?Meni je Sveto mesto bolji film od Leptirice.
Pa ono, jes strašniji pomalo, al... kako bre?Meni je Sveto mesto bolji film od Leptirice.
au, trešina teška. pokušaj žanrovskog krljanja, ali kao i sve tome slično, pati od najbitnije stvari za horor, a i sve drugo uostalom: verodostojnosti (realizam)...A šta misliš o ovom domaćem horor filmu ?
Kadijeviću su sipali joint u sok.Pa ono, jes strašniji pomalo, al... kako bre?Šta ti sipaju u ...koktel!
![]()
Hm.... Gledala sam ga kad je tek izasao a tad sam bila 4-5 osnovne tako da mi je tad bio strašan.A šta misliš o ovom domaćem horor filmu ?
Dobar je ....Meni je Sveto mesto bolji film od Leptirice.
Pretpostavio sam ....Pujić i Jovanović su se smuvali tokom snimanja Svetog mesta.![]()
moraću da probam, da se nakostrešim...Kadijeviću su sipali joint u sok.![]()
Taj plezir se ne zaboravlja.Sećate li se scene u "Svetom mestu" kad veštica (Branka Pujić) popu (Dragan Jovanović) gazi genitalije?![]()
Taj plezir se ne zaboravlja.![]()
Pa kako to?Pozdrav skoro svima. Ovde sexy fotomodel Tamara Aksentijević, devojačko Blagojević. Ako bi neko Mogao da mi preporuči neki horor film, ali da nije nimalo strašan, nema strašnih scena i likova i bilo čega sličnog. Hvala puno.![]()