Horor filmovi

Ovo za sečenje ruke, misliš kada ona devojka sece sebi ruku a ona spodoba iz podruma ili čega već dobacuje (scena iz 2013 verzije)?
Pazi ja sam prekaljena što se tiče horora, retko koja scena me šokira al' ako si gledao Terifera, Art klovn je žešće sheban i podmukao lik.
kada pozvoni onoj devojci da trazi slatkišr pa ona bude gruba prema njemu, posle joj provali u kuću pa je muči.. Bukvalno ono fizički nije moguće i prebolesno je :mrgreen:
Da, to je scena s elektricnim nozem, ali gora je ona kada Mia cupa saku, na 1:00:

Ovo sada prvi put vidim, molim te reci mi sta je to?
Masovni ubojica?
Demon?
Sta?

:rotf:

Ovo je pre-pre-pretjerivanje, u rangu Mortal Kombat.

Najvise mi se dopada kako je na kraju clipa ispao gospodin i pocastio djecu.

🥰🐈
Brutalan slešer ali veoma dobar. Meni jedan od boljih horora.
On je demončina. Podmuklo đubre. :mrgreen:
Počastio je decu slatkišima koje je stavio u lobanje ovih što je mučio.
Vrlo je uljudan, da. :mrgreen:

Brutalan slešer ali veoma dobar. Meni jedan od boljih horora.
On je demončina. Podmuklo đubre. :mrgreen:
Počastio je decu slatkišima koje je stavio u lobanje ovih što je mučio.
Vrlo je uljudan, da. :mrgreen:
Jako mi se dopada sesiric koji nosi na glavi.

IMG_20220715_201306.jpg

Jesi gledala?

Tajvanska produkcija, slicno Artiju, samo minus humor.
Gledala sam Sadness, top je. Isto vodopadi krvi. :mrgreen:
A upravo sam odgledala Vrisak 6, slučajno vidim izbacili ga na Vojvodini net. Da ne spojlujem ništa, samo ću reći kao i što sam očekivala, presipanje šupljeg u prazno.
Svakako nisam odolela da pogledam a kad mi za nekoliko sati zavrišti alarm jao... :confused:

Pa rekla sam već da mi je ta verzija odlična. Mnogo bolja od ovog novog dela a imali su 10 godina fore..
I prva dva dela su mi dobra (iz '81 i' 87) a treći mi je iskarikiran.
Što?
Ma pitam samo, zbog toga sto ce ogroman broj ljudi prije reci da je Army of Darkness remek djelo, nego nesto pozitivno reci o 2013 verziji.
Jedinicu volim, dvojka koja je kao nesto najbolje u serijalu mi nije bolja od jedinice, a Army of Darkness iako zabavan, nekako ne mogu svrstati u serijal.
Pa sjeti se onog kraja kada vjestica odskoci o trampolin...

:mrgreen:

Kao samostalan film OK, ali to nije Evil Dead.

Ma pitam samo, zbog toga sto ce ogroman broj ljudi prije reci da je Army of Darkness remek djelo, nego nesto pozitivno reci o 2013 verziji.
Jedinicu volim, dvojka koja je kao nesto najbolje u serijalu mi nije bolja od jedinice, a Army of Darkness iako zabavan, nekako ne mogu svrstati u serijal.
Ma nikako Army of Darkness nije bolja od '13e verzije... Iako sva tri dela imaju humora, to mi u prva dva dela ne smeta dok sam u trećem imala osećaj da gledam parodiju, Scary Movie fazon. :mrgreen:
Verzija 2013 je ozbiljan horor, po meni.
Pa sjeti se onog kraja kada vjestica odskoci o trampolin...
Da da, scena iz marketa. :mrgreen:
Sprdologija teška. :mrgreen:
Ja sam mnogo očekivala od ovog novog nastavka, a ispalo je da je hajlajt filma ona scena koja je u trejleru mommy's with the maggots now. :ljutka: I to je to, osrednji horor.

The Pope's Exorcist
https://www.imdb.com/title/tt13375076/
Тешко је и незахвално ову тему обрађивати јер је прежвакана, сажвакана, дегустирана, испљувана и све опет пута 100.
Мада ако додаш "Папин" наслову филма добијеш некакав нови моменат вјеродостојности и језе.
Плус Russell Crowe као заиста одличан глумац можда можемо ипак опет дати шансу 101 пут и дао сам је ко га *ебе једном се живи.:mrgreen:
Филм је просјечан за мој укус хорора, чак на моменте испод просјека али је коректан, гледљив и потврђује причу да добар глумац може и најгори сценарио учинити барем гледљивим али и обрнуто лош глумац уништити филм.

The Pope's Exorcist
https://www.imdb.com/title/tt13375076/
Тешко је и незахвално ову тему обрађивати јер је прежвакана, сажвакана, дегустирана, испљувана и све опет пута 100.
Мада ако додаш "Папин" наслову филма добијеш некакав нови моменат вјеродостојности и језе.
Плус Russell Crowe као заиста одличан глумац можда можемо ипак опет дати шансу 101 пут и дао сам је ко га *ебе једном се живи.:mrgreen:
Филм је просјечан за мој укус хорора, чак на моменте испод просјека али је коректан, гледљив и потврђује причу да добар глумац може и најгори сценарио учинити барем гледљивим али и обрнуто лош глумац уништити филм.
Gledao sam ga pre neki dan. Prosecan film za ubijanje vremena. Ono sto ga definitivno vadi je gluma Rasela Kroua. 6+/10

Back