LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.534
Danas sam odgledao The Cellar , iskreno nije los ali nista posebno , na slicnu foru kao Hereditary.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piši utiske. I ja planiram da ga gledam, deluje mi odlično.
Rekao sam da cu biti na premijeri pa makar morao ici cetveronoske.Piši utiske. I ja planiram da ga gledam, deluje mi odlično.
Uvek tako bude kada zbog uspeha prvog dela (ili prvih nekoliko delova) snimaju do iznemoglosti i uprskaju sve. Al' ajde ovde nisu toliko ni snimali, eno onaj nesrećni petak 13 više ni ne znam koliko delova ima a tek ovaj poslednji koliko je nebulozan... Mislim ja sam još gora jer sam ga pogledala.Rekao sam da cu biti na premijeri pa makar morao ici cetveronoske.
U svakom slucaju, mislim da ne moze biti lose, samo da ne postane lakrdija kao Army of Darkness.
Ubacili su ga u 2013. verziji... nakon sto su otkotrljali slova za kraj.Za divno čudo i meni je rimejk iz 2013 odličan, mahom mi uvek original bude bolji a ovde je obrnuto.
Bilo bi fora da ubace ostarelog Eša pa makar na kratko.![]()
Ja se uopšte ne sećam toga, verovatno jer nikad ne gledam ta slova, gasim čim je kraj filma.Ubacili su ga u 2013. verziji... nakon sto su otkotrljali slova za kraj.
![]()
Necu nista ici u detalje, ali film je debelo podbacio u odnosu na onaj iz 2013.Ja se uopšte ne sećam toga, verovatno jer nikad ne gledam ta slova, gasim čim je kraj filma.
Videćemo u novom delu, možda mu daju makar 5 sekundi.![]()
U traileru prakticki i vidis sve.E haos. Meni po trejleru delovao top.Pišem i ja utiske kad odgledam al' sad sam se smorila...
![]()
E jbg. Killin' me softly.U traileru prakticki i vidis sve.
![]()
Ne znam, mozda ti se svidi.E jbg. Killin' me softly.![]()
Primetila sam da u zadnje vreme jako forsiraju to u hororima... Jesi li gledao https://m.imdb.com/title/tt15679400/Ni najgori, ni najbolji film, ali nazalost jako zatrovan agresivnom ped*er-propagandom (dvoje od troje djece nisu u vinklu), a za ovo trece se jos ne zna, zato sto je premalo.
Nope, ali cuo sam za film.Primetila sam da u zadnje vreme jako forsiraju to u hororima... Jesi li gledao https://m.imdb.com/title/tt15679400/
![]()
Za krv jeste tako, iako je ima dosta i u prethodnim delovima u ovom ima najviše, po meni.navodno ima vise krvi nego prosli (sto mi je tesko zamisliti), ali i vise humora (sto mi se bas ne dopada)
Gledala sam Evil Dead Rise...
Onako, ocena 5/10... Ne zaslužuje onoliku ocenu na imdb ali oni svakako nemaju pojma i ocene su im krš..
ona scena pred kraj filma u liftu, oni silni pljuskovi krvi meni je to totalna kopija scene iz filma Shining...
Onda na kraju kad samelje onog stvora pa jasno je bilo da ga nije stvarno ubila jer je demon, zato naravno na kraju daju prostora za nastavak.. Je l' ona likusa na kraju filma ladno prespavala u stanu celo rokanje sa demonima]
Za krv jeste tako, iako je ima dosta i u prethodnim delovima u ovom ima najviše, po meni.
A za humor ne bih rekla, par scena kao pokušaj humora, koje po meni nisu smešne al' ajde...
Ovo za sečenje ruke, misliš kada ona devojka sece sebi ruku a ona spodoba iz podruma ili čega već dobacuje (scena iz 2013 verzije)?Da, ispalo na kraju da su neki ladno prespavali zemljotres, puskaranje i demonsko orgijanje po zgradi.
U vezi tih visokih ocijena, to je filmska ekipa glasala, plus stricevi i tetke.
Vremenom ce to pasti.
Krvi ima najvise, ali verzija iz 2013 daleko mi je brutalnija.
Ta Shining scena nikako ne moze po meni parirati onoj kada si Mia doslovno iscupa vlastitu saku, znaci ne odsjece, vec iscupa.
Ili ona nesretnica koja se obradila komadom stakla, pa scena s elektricnim nozem...