Horor filmovi

POLT_Intl_Camp_A_1SHT_UK05-1.jpg

Davno sam gledala original, ali koliko me sluzi secanje mnogo je bolji od ovog. Prosek, nista spektakularno.
5/10

Ево сада сам гледао овај филм, Опседнутост Мајкла Кинга, и филм ми се баш свидео. Поред тога што је успео да ме пар пута штрецне, има и причу која је занимљива и бави се неким озбиљним питањима: Шта је добро? Шта је зло? Постоје ли Бог и ђаво?

Ево сада сам гледао овај филм, Опседнутост Мајкла Кинга, и филм ми се баш свидео. Поред тога што је успео да ме пар пута штрецне, има и причу која је занимљива и бави се неким озбиљним питањима: Шта је добро? Шта је зло? Постоје ли Бог и ђаво?

E bas mi je drago da ti se dopao...Zanimljivo je da se svima svidja kojima sam preporucila (a to nisu ljudi koje je lako impresionirati kada je horor zanr u pitanju) i puno sam pozitivnih komentara na netu nasla i opet mu je ocena osrednja. Za taj zanr prihvatljiva, ali mislim da mnogo vise zasluzuje. Ima odlicnu pricu, ne preteruju sa efektima kako inace umeju i ima i dosta prepada. Sve u svemu mene je odusevio :)

Мени је јако тешко да нађем добар хорор филм.
На оцене филмова већ одвано не обраћам пажњу. Толико добрих филмова има ниске оцене, толико глупости високе.

Stavljala sam ga vec, ali mozda nisi videla, mene je ovaj film recimo odusevio, skoro me neki horor nije tako oduvao kao ovaj....I svima kojima sam preporucila se dopao :D

The-Possession-Of-Michael-King-Final.jpg

E pa bas ti hvala, totalno sam presusila sa idejama. E sad se setih da sam gledala ((( Imas li jos sta?

- - - - - - - - - -

Мени је јако тешко да нађем добар хорор филм.
На оцене филмова већ одвано не обраћам пажњу. Толико добрих филмова има ниске оцене, толико глупости високе.

Gledas naopako, sta ima jako visoku ocenu dobro se raspitas da li da bacas vreme, ja prosto nemam vise zivaca, previse sam vremena na gluposti bacila.

Gledas naopako, sta ima jako visoku ocenu dobro se raspitas da li da bacas vreme, ja prosto nemam vise zivaca, previse sam vremena na gluposti bacila.
А шта да радим са филмовима који имају ниску оцену? :lol:
Па отприлике тако и радим, истражујем, па када налетим на неки добар филм, одгледам га.
Сви знате који је филм Вештица из Блера. Стекао сам утисак да се људима тај филм или свиђа или га не воле уопште. Ја сам га погледао јер сам знао за тај филм десет година и интересовало ме је какав је. Са сигурношћу је један од два најбоља хорор филма које сам икада гледао. Други је јапански Ringu. Вештица из Блера је интересантан филм од почетка до краја, а крај је убедљиво најбоља сцена у хорор филмовима икада. Да би сте то схватили морате видети цео филм. Свакако препорука. :super:

E pa bas ti hvala, totalno sam presusila sa idejama. E sad se setih da sam gledala ((( Imas li jos sta?

- - - - - - - - - -

E moram ovako, forum je prolupao skroz. Prvo mi nije dao sliku da postavim, a onda mi nije dao da izmenim post, pa sam morala sve da brisem i pisem ispocetka. Dakle ovaj film je u pitanju http://www.imdb.com/title/tt3280916/ Vec sam ga ranije predlagala, meni se mnogo dopao.

I to sam gledala. I da budem iskrena, nije mi nesto taj film. AAAAAAAAAAA nema sta da se gleda uopste ((( Snimicu ja na kraju film.

- - - - - - - - - -

А шта да радим са филмовима који имају ниску оцену? :lol:
Па отприлике тако и радим, истражујем, па када налетим на неки добар филм, одгледам га.
Сви знате који је филм Вештица из Блера. Стекао сам утисак да се људима тај филм или свиђа или га не воле уопште. Ја сам га погледао јер сам знао за тај филм десет година и интересовало ме је какав је. Са сигурношћу је један од два најбоља хорор филма које сам икада гледао. Други је јапански Ringu. Вештица из Блера је интересантан филм од почетка до краја, а крај је убедљиво најбоља сцена у хорор филмовима икада. Да би сте то схватили морате видети цео филм. Свакако препорука. :super:
Ja te sa niskom ocenom odgledam.

Back