Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
black swan horor? nop nop.
E to je i meni bilo čudno, ali tako su ga okarakterisali na vikipediji, a ja sam ga odgledala isuviše davno da bih se setila.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
black swan horor? nop nop.
Zanimljiv film, sa malo neobičnom idejom - novi virus koji se širi upotrebom jezika. Zaraženi gube sposobnost razumevanja jezika, što ih dovodi do ludila i uzrokuje nekontrolisani, životinjski bes, pa totalno podivljaju. Dosta podseća na filmove sa zombijima.![]()
Dobar je film. Mogli su možda malo bolje da ga odrade nego kao još jednu zombi varijaciju a fora sa jezikom je bila poprilično osvežavajuća ideja.
Zbog te ideje mi je i ostao u sećanju. Film kao film zaista nije nešto, mogao je bolje da se odradi, ali kada sam skontala u čemu je fora bilo je - vaaaau, kul ovo još nisam videla.![]()
Ova lista na imdb-u pokriva sve adaptacije.
Doduše, retko koja od odgledanih mi se dopala, iako volim Lavkrafta.
http://www.imdb.com/name/nm0522454/?ref_=tt_ov_wr#writer
Неко је помену филм Slither (2006), можда у теми Образложили, оценили, или Препоручи филм. Форумаш(ица) рече да је добар филм, интересантан, али и врло гадан. Прочитао сам радњу и погледао слике. Слажем се са обе тврдње и препоручујем свима да погледају филм, али је за мене радња недовољно оригинална да бих гледао све те гадости. Не кажем, филм је сигурно добар, али по ономе што сам прочитао, ја као гадљива особа, радије ћу прескочити филм, ако већ не постоји нешто ново или непредвидиво што бих могао видети. Да нисам толико гадљив, одгледао бих га сто посто јер делује интересантно.
The Others
![]()
Odgledah ga sinoć. Dobar je, isprepadao me je u nekoliko navrata. Na prvi pogled deluje kao klasična priča u ukletoj kući. Međutim pred sam kraj se otkriva nešto prilično neočekivano, što na celu priču baca novo svetlo.![]()
Svakako ga vredi pogledati.
A imala sam ga dugo na kompu, i nekako sam ga uvek zaobilazila. Uglavnom izbegavam filmove koji su snimljeni tako negde oko 2000. godine, pa na ovamo, jer se u vecini slucajeva razocaram. Ali eto ovaj me je prijatno iznenadio.Не могу да верујем да си га тек синоћ одгледала. Веруј ми да ћеш га гледати још 100 пута.![]()
Zasto su ubacili ledi Gagu u novu sezonu AHS, zasto, pa sve ce da upropasti![]()