Horor filmovi

Would You Rather

http://www.imdb.com/title/tt1999995/

Sinoć pogledao. Ideja prilično dobra, a realizacija prilično loša...Sve u svemu, može da se pogleda..
Grupa od osmoro ljudi, od kojih svako očajnički treba novac, dolazi na poziv bogataša u njegovu vilu - igraće igricu čiji će pobednik dobiti onoliko novca koliko mu treba da reši sve svoje probleme...Ali, igrica nije nimalo bezazlena...
Nažalost, priča koja otvara mogućnost da kroz izazove postavljene u igri scenarista progovori o mračnim stranama ljudske duše, nije iskorištena....on se zadržava na prilično neinventivnom fizičkom iživljavanju koje je odavno obesmislilo žanr horora...

Ljubiteljima žanra može dobro doći kao užina do nekog malo ozbiljnijeg zalogaja ;)

Manje-vise se slazemo oko ovog filma.Bio mi je dobar,ali opet mu je nesto maaaalo falilo..Inace,dobro si dosao,treba mi preporuka za par horora(a sa tvojim preporukama nikad nisam pogresila),ali da budu cista jeza...nesto poput Zene u crnom(original),Let's scare Jessica...,Sounds of silence,Dead end...nije bitna ni godina,nista...u zadnje vreme ne mogu da pronadjem dobar horor...

Poslednja izmena:
Manje-vise se slazemo oko ovog filma.Bio mi je dobar,ali opet mu je nesto maaaalo falilo..Inace,dobro si dosao,treba mi preporuka za par horora(a sa tvojim preporukama nikad nisam pogresila),ali da budu cista jeza...nesto poput Zene u crnom(original),Let's scare Jessica...,Sounds of silence,Dead end...nije bitna ni godina,nista...u zadnje vreme ne mogu da pronadjem dobar horor...

Nisam odavno pogledao neki dobar horor....Slabije ih generalno gledam....

Ovo sam skoro gledao, nije ništa posebno, ali se može pogledati

http://www.imdb.com/title/tt2309021/

Ne znam da li si videla ovo, preporučio sam skoro

http://www.imdb.com/title/tt0356176/?ref_=nv_sr_1

Ako se setim nečeg, javljam :)

Ni nema ga nigde.Ranije je bio na You tubu i to u delovima,ali mislim da je i to sklonjeno...Bas,bas ga je tesko naci.O torentima i da ne pricam.

Dakle, ne preporučujem ga nikome onda. A krivo mi baš, sad bih volela da sam ga gledala dva puta. :D

Pratim sve žanrove jednako, tako i horore, i svi koje si navela su odlični. :heart: Dead end mi je bio i na prvom mestu dugo. :)

Ovaj italijanski film radi se po scenariju koji su napisali Chris Borey i Eddie Borey, a radnja je centrirana na Copley-ev lik, po imenu John. Naime, on se budi u divljini, u jami punoj leševa. Nažalost, ničega se ne seća pa ni toga otkud on tu. Njegov zadatak je da utvrdi da li je ubica neko od stranaca koji su ga spasili, ili je on sam počinilac.
Interesantan splet događaja, jamu puna leševa (Open Grave), bez sećanja šta se desilo, pokušaće da nam na velikom platnu prikaže ekipa glumaca Joseph Morgan, Erin Richards, Josie Ho, Thomas Kretschmann i Max Wrottesley.

skinuo sam film ali nažalost jos nema prevod... :(

Poslednja izmena:

E,ja ga skinula juce!Jesi gledao?

Poceo Hitcher na b92,ako ima neko,ko ga nije gledao.

images

Would You Rather

Sinoć pogledao. Ideja prilično dobra, a realizacija prilično loša...Sve u svemu, može da se pogleda..
Grupa od osmoro ljudi, od kojih svako očajnički treba novac, dolazi na poziv bogataša u njegovu vilu - igraće igricu čiji će pobednik dobiti onoliko novca koliko mu treba da reši sve svoje probleme...Ali, igrica nije nimalo bezazlena...
Nažalost, priča koja otvara mogućnost da kroz izazove postavljene u igri scenarista progovori o mračnim stranama ljudske duše, nije iskorištena....on se zadržava na prilično neinventivnom fizičkom iživljavanju koje je odavno obesmislilo žanr horora...

Ljubiteljima žanra može dobro doći kao užina do nekog malo ozbiljnijeg zalogaja ;)

Slazem se.Odlicna ideja,realizacija losa.

Would You Rather

Pretpostavljam ,ne smem da tvrdim ...lici mi prema onom sto sam procitao ,na 13 Beloved .
Preporucivao ga PR*KO pre hiljadu godina a od tada ga i ja preporucujem ...tajlandski ...ludacki ,ne znam kako bih ga definisao ,ima elemenata svega ...i svacega ,treba ga pogledati !

Ali ima Sašu Greeeeeej :heart: :besna:

Gledala sam Insidious 2- ko voli keca, i ovaj će mu biti ok. Ništa spektakularno, čist nastavak koji
rasvetljava nedoumice iz 1. dela. Videćemo kakav će biti treći, valjda neće da upropaste...

Gledala sam i taj Open grave, naterali me, i to upraf sad. Ne razumem se toliko u zombije,
fino što je dobrim delom misterija, pa me je to privuklo da odgledam. Za one koji vole zombije mislim da će biti solidan. Nisu mi se još slegli utisci, ne mogu da odredim koliko mi je ok.
Ima prevod, eno i filma na Filmoviziji....

dollarqueen, nisam ta dva poslednja što si pomenula, budem što pre. :)

Poslednja izmena:
Odgledah Open Grave. Ok, mada je vise drama nego horor. Lici na 13 Eerie. Malo je nejasan izbor glumaca, otkud nemac, kineskinja, velsanka, englez i juzno afrikanac na jednom mestu. Ne znam zasto ali Sharlto Copley me nervira u svakom filmu, mada se dosta popravio kao glumac od Distrikta 9, Thomas Kretschmann je glumio na svom nivou, devojke su bile dobre, a najbolji utisak je ostavio Joseph Morgan, dosta dobro se iskontrolisao uz samo jedan Niklaus momenat, odlican glumac.

Insidious: Chapter 2 8,5/10 (4-):ok:
Zadovoljan sam nastavkom,nadovezao se suptilno na Insidious iz 2010-e.Iako je korištena potpuno ista tehika zastrašivanja nisam ostao imun.Najveća vrednost ova dva dijela je njihova niskobuđžetnost, nevjerovatna audio pozadina,jeza vas prati cijelom dužinom filma bez većih pauza pa vam ne dozvoljava da opustite moždane vijuge.James Wan(tvorac Saw,The Conjuring,Insidious1 i 2) je relativno mlad režiser i od njega očekujem još odilčnih horora.

Prilozi

• PHuzZlECJsNCyB_1_m.jpg
    PHuzZlECJsNCyB_1_m.jpg
    74,9 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
The Last Days on Mars 8/10 (3)
Ja sam se odlično zabavio uz ovaj Horror | Sci-Fi | Thriller,iskreno volio bih više ovakvih inovativnih filmova,nema pretjerane sofisticiranosti niti vrednosti ali opet zanimljiv i gledljiv...

Back