dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Would You Rather
http://www.imdb.com/title/tt1999995/
Sinoć pogledao. Ideja prilično dobra, a realizacija prilično loša...Sve u svemu, može da se pogleda..
Grupa od osmoro ljudi, od kojih svako očajnički treba novac, dolazi na poziv bogataša u njegovu vilu - igraće igricu čiji će pobednik dobiti onoliko novca koliko mu treba da reši sve svoje probleme...Ali, igrica nije nimalo bezazlena...
Nažalost, priča koja otvara mogućnost da kroz izazove postavljene u igri scenarista progovori o mračnim stranama ljudske duše, nije iskorištena....on se zadržava na prilično neinventivnom fizičkom iživljavanju koje je odavno obesmislilo žanr horora...
Ljubiteljima žanra može dobro doći kao užina do nekog malo ozbiljnijeg zalogaja![]()
Manje-vise se slazemo oko ovog filma.Bio mi je dobar,ali opet mu je nesto maaaalo falilo..Inace,dobro si dosao,treba mi preporuka za par horora(a sa tvojim preporukama nikad nisam pogresila),ali da budu cista jeza...nesto poput Zene u crnom(original),Let's scare Jessica...,Sounds of silence,Dead end...nije bitna ni godina,nista...u zadnje vreme ne mogu da pronadjem dobar horor...
Poslednja izmena:

Dead end mi je bio i na prvom mestu dugo. 
i zvuk i video,onoliko koliko sam videla,sto sam ispreskakala,da ne otkrijem nista bitno.Ima engleski prevod,ali nista nije nalepljeno,nego kao poseban fajl..i valja.