Horor filmovi

Puko je IMDB, ne sećam se koji je z:D

inače @ justEKV
Srećna nova :ztorba:
Moraš strpljivo da pritišćeš reload :lol: Horror story, viđala sam ga na sajtovima ovim našim, naravno nisam gledala,
dosta mi je Indijaca sa smešnim engleskim u ovim jadnim beskrajnim serijama koje uvek idu u pozadini kad sam kod bake :D

SREĆNA I TEBI NOVA, AJ NA GRUDVANJE KAD BUDE SNEGA :grudvanje:
i želim ti da odgledaš sve one dobre filmove što nisi, i još mnogo drugih. :)

Ne volem hindusare i hindusićane ni malo, odbojni su mi dozlogrđeni kao ni jedno društvo. Filmove sam gledao njihove, ali dzaba tu ljubavi nema.

Za sada ništa od filmova, evo sada čitam Tomu Akvinskog, i pravim pauze na 15ak minuta, zaspim dok ga čitam iako mi nije nezanimljiv, pa se ovako preko monitora ozračim i vratim na knjigu. z:shock:
Ja od njih volim samo to kinđurenje i da se unakazim ko hindu mlada :mrgreen: :heart:

Što Tomu? :lol: Tomu čitaš samo kad moraš. Ja sam jedva čekala da se završi 2. godina i da ga više ne vidim :neutral: Doduše, Avgustin, Erazmo, Montenj, Boetije i slični su spasili stvar. :)

Joj i Avgustin, njega sam do pola pročitao, i nije bilo vremena da se tu dovrši priča do kraja, njega moram sutra. On je laganiji od Tome.

Imam za II kolokvijum i za ispit. z:D

Jeste laganiji, lepše piše, bez serendanja... Milina... :)

Mantraću ti za kolokvij i ispit, kod Tome jedino to pomaže. :lol: Znaš da je njega zanimalo samo da jede? Jednom mu keva dovela neku žensku,
da ne kažem ribu, samo ju je iskulirao i tražio da jede. :lol:

Pazi, možda si i prespavala film pa ti nije bio strašan.
Pa taj sam samo i gledao, meni to i nije horor iskreno. :konfete:

Ako gledaš vanameričku filmsku umetnost, pogledaj ovaj triler http://www.imdb.com/title/tt1190539/ .

- - - - - - - - - -

Hahaha

Hahah nisam spavala, ali mi je malo falilo :lol: ali pazi, da je dobar horor, ne bih mogla trepnuti a kamo li zaspati :aha:

Znaš li mi preporučiti neki dobar horor bez krvi?

Hahaha, kako to? Ne znam po kom principu to radi, ali možete da nalepite prevod tako što kopirate ime filma koji ste skinuli na prevod tako da budu istovetni, i tako će ga automatski prepoznati, ako ne grešim.

Horori Polanskog su na ingliševskom.:grudvanje3:

Ma imamo mi prevod, na lap topu hoće, ali kad na TVu kliknemo subtitle, ništa se ne desi.. :lol:

:rumenka:

A ja znam šta je dlna :aha: :rotf:

Ma ima plazmu, HD, i samo USB ukačimo u njega.

Dlna imaju moderni televizori koji se umreze sa racunarima i onda mozes da na tv-u startujes film koji se nalazi na hard disku racunara sa daljinskim za tv, bez remecenja onog ko radi nesto na racunaru. Moze da se povezuje i sa drugim uredjajima.

Ako bockas usb. Snimi u poseban folder i nazovi isto folder, film i titlove, izbegavaj blanko u nazivu.

Poslednja izmena:
Aha. Hvala puno Emihs. :)

.....još kad bi mi predložio neku dobru hororčinu.. :whistling:

Ne znam šta si gledala,inače ne volim davati preporuke,evo za početak pogledaj MARTYRS,HAUTE TENSION,Insidious,Rec ,À l'intérieur,Cold Fish,The Midnight Meat Train,LET THE RIGHT ONE IN(švedski),THE DESCENT,THREE: EXTREMES,The Conjuring
Evo ti lista za prošlu godinu a za 2013-tu tek spremam,malo sam u zaostatku:
1) Excision (4-), Penumbra (3+/4-)
2) Sinister (3+), Chained (3+),Mientras duermes (3+),The Woman in Black (3+),
3) The Pact (3+),Berberian Sound Studio (3+)F,Livide (3/3+)F,
4) The Divide (3)F,Beyond the Black Rainbow (3)F
5) Rec 3 (3),Silent house(3),The Awakening (3-),Twixt (3-)

Pomenuo bih par ostvarenja koja se mogu pogledati a i ne moraju kao što su:The devil inside(3-),The Possesion(3-),The Apparition (3-),The Tall Man(3-),Citadel(3-),The agression scale (3-),Intruders(2+),Chernobyl diares(2+),Exit Hymanity(2+),Nailbiter(2+)
Kao i teška smeća koja sam morao pogledati poput Resident evil (2-),Evidence (2-) ili filmovi koje možete preskočiti Wrong turn 5 (1+),CockenysVZombies (1+) ili Paranormal activity koji ne želim ni da ocjenim i razna druga smeća koja pogledah zbog svoje nezasitne želje da znam i vidim sve kao i neumorne radoznalosti...
Neke sam i opisao,neke nisam stigao ili ću tek,mada imam još par filmova da pogledam koje sam pikirao iz 2012-te ali znam zasigurno da neće uticati na listu.

Kriterijumi koje sam koristio za ocjenu:keš,režija,gluma

Ne znam šta si gledala,inače ne volim davati preporuke,evo za početak pogledaj MARTYRS,HAUTE TENSION,Insidious,Rec ,À l'intérieur,Cold Fish,The Midnight Meat Train,LET THE RIGHT ONE IN(švedski),THE DESCENT,THREE: EXTREMES,The Conjuring
Evo ti lista za prošlu godinu a za 2013-tu tek spremam,malo sam u zaostatku:
1) Excision (4-), Penumbra (3+/4-)
2) Sinister (3+), Chained (3+),Mientras duermes (3+),The Woman in Black (3+),
3) The Pact (3+),Berberian Sound Studio (3+)F,Livide (3/3+)F,
4) The Divide (3)F,Beyond the Black Rainbow (3)F
5) Rec 3 (3),Silent house(3),The Awakening (3-),Twixt (3-)

Pomenuo bih par ostvarenja koja se mogu pogledati a i ne moraju kao što su:The devil inside(3-),The Possesion(3-),The Apparition (3-),The Tall Man(3-),Citadel(3-),The agression scale (3-),Intruders(2+),Chernobyl diares(2+),Exit Hymanity(2+),Nailbiter(2+)
Kao i teška smeća koja sam morao pogledati poput Resident evil (2-),Evidence (2-) ili filmovi koje možete preskočiti Wrong turn 5 (1+),CockenysVZombies (1+) ili Paranormal activity koji ne želim ni da ocjenim i razna druga smeća koja pogledah zbog svoje nezasitne želje da znam i vidim sve kao i neumorne radoznalosti...
Neke sam i opisao,neke nisam stigao ili ću tek,mada imam još par filmova da pogledam koje sam pikirao iz 2012-te ali znam zasigurno da neće uticati na listu.

Kriterijumi koje sam koristio za ocjenu:keš,režija,gluma

Brutalni :lol: :lol:

Vidim da sam se obratila pravoj osobi. :lol:

Od gore pomenutih gledala jedino Insidious.. Tako da imam dosta da nadoknadim :) hvala ti, sad baš imamo materijala za movie night-ove.

Odgledajte The Collector i The Collection ...prvi ce vas uplasiti ,malo vas zgaditi ali i prikovati vam zadnjice za fotelju a drugi mozda samo ovo poslednje posto je neizostavna zelja svakog da vidi sta ce biti do kraja ! U paketu - za atmosferu i gledljivost cista desetka ,za neke druge kriterijume manja ocena ali nema veze ,gledajte !

E sad ,malo me mrzi da citam poruke unazad ,ali ako si ti trazila horor bez krvi ,pogledajte obavezno ...lektira ,Dead End !!!

Odgledajte The Collector i The Collection ...prvi ce vas uplasiti ,malo vas zgaditi ali i prikovati vam zadnjice za fotelju a drugi mozda samo ovo poslednje posto je neizostavna zelja svakog da vidi sta ce biti do kraja ! U paketu - za atmosferu i gledljivost cista desetka ,za neke druge kriterijume manja ocena ali nema veze ,gledajte !

E sad ,malo me mrzi da citam poruke unazad ,ali ako si ti trazila horor bez krvi ,pogledajte obavezno ...lektira ,Dead End !!!

Dead End je odličan,ima toga dosta,nisam niti jedan stariji od 10 godina stavio,jer bi se onda lista proširila...

Back