Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iguman stefan:
tacno, nisu strasni uopste...
Ja sam se jednom prestavio na onom filmu usijanje(ili tako nesto ja Jack Nicklsonom) u onom hotelu kad se priblizava onoj kadi... :)
Mislis na The Shining Stanley Kubrick-a. To je odlican film i ima puno strasnih scena,a inace mene je prestravila scena kad se onaj mali Danny vozi kroz hotel pa naleti na one mrtve blizankinje...Brrrrrrr

Lucky girl:
pola ovih filmova nisu neki horori.....gledala sam japansku verziju ringa i smorila se...strasnija mi je americka verzija...
naj horori su sesto culo,psiho,ono sa emili rouz,the others,...

No offence girl, ali, svi noviji horor filmovi ustvari nisu horor filmovi jer u svakom od nih ima vise misterije i psihodelije nego klasicnog horora (primeri: Texas chainsaw massacre, The others, They, Sixt sense, Saw 1,2 i 3, Hostel, itd...) :-( , gledajuci te filmove ustanovio sam da je meni od njih strasnija recimo Anakonda ili Dark wolf :D . Horor klacsici kao sto je recimo Psyho, Nightmares on Elm Street 1-6, IT ili Night flier su neprevazidjeni :evil: :evil: , to stoji. Postoje i filmovi novijeg datuma vredni paznje ljubitelja horor zanra recimo: House on the hounted hill, Van Helsing, The Decent, Fog, Underworld, Silent hill ili Interview with a vampire :confused: :confused: , ali jednostavno moderni horor zanr nije isti kao onaj stari koj je umeo da zaledi krv na momente i od koga te je bilo strah da zaspis sama. Licno preporucujem da ako si u mogucnosti pribavis horor filmove koje je napisao Stephen King ili one koji su zasnovani na njegovim novelama, neces se pokajati (IT, Night flier, Children of the corn 1-7, Pet cemetary, Night shift, Dead zone... :shock: :shock: ). Ako nisi u mogucnosti da ih nadjes pisi mi na mail phantom@medianis.net pa cu ti poslati neke od njih.

Nadam se da sam ovim post-om pomogao tebi i drugima u izboru horora za gledanje i nadam se da nisam nikoga uvredio mijim komentarima.

Crnyy

Mislis na The Shining Stanley Kubrick-a. To je odlican film i ima puno strasnih scena,a inace mene je prestravila scena kad se onaj mali Danny vozi kroz hotel pa naleti na one mrtve blizankinje...Brrrrrrr
Tacno, na to sam mislio...
A ima i jedan horror, sa neka dva decaka koja ostanu sama kuci preko noci i tu dolaze neki duhovi... U filmu nema ni jednog ubistva, ni kapi krvi a ja sam se prestravio kad sam ga pogledao...

DeMeNtOr:

Verovatno si ga daavno gledao, ja sam ga odgledao pre nedelju dana opet; bio mi je extra al sad sam se smorio, nije cak ni strasan al on je odlicno odglumio, a zena mu je krs mislim da takvih vise nema

Sahrani ga sa tim amater :-)

Odgledao sam jeepers creepers 1.2 Ok filmovi, iznad proseka, posebno prvi. Onaj djavolak im je odlicno uradjen. Ista ekima je radila i film Hellborn, ali to jos nisam nabavio

Hanibal rising mi je super, onaj glumac je odlican za psiho likove.Podseca me na Bale-a iz American Psycho

Nabavio sam treci deo Vampires, ali tek cu da gledam. Takodje sam uspeo da nabavio i Child`s play , lutak ubica, vukao sam traumu kada sam bio mali od njega :-)

Uzgred, da ne zna neko koliko filmova o Drakuli ima sa Christopher Lee-jem?

e da, nabavio sam i hills have eyes iz 70-ih, rezirao je Wes Craven, malo mi smesan film , remake je bolji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back