DeMeNtOr
Domaćin
- Poruka
- 4.222
I meni se svidja Van Helsing ali mnogo mi je bolji Underworld
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis na The Shining Stanley Kubrick-a. To je odlican film i ima puno strasnih scena,a inace mene je prestravila scena kad se onaj mali Danny vozi kroz hotel pa naleti na one mrtve blizankinje...Brrrrrrriguman stefan:tacno, nisu strasni uopste...
Ja sam se jednom prestavio na onom filmu usijanje(ili tako nesto ja Jack Nicklsonom) u onom hotelu kad se priblizava onoj kadi...![]()
Lucky girl:pola ovih filmova nisu neki horori.....gledala sam japansku verziju ringa i smorila se...strasnija mi je americka verzija...
naj horori su sesto culo,psiho,ono sa emili rouz,the others,...
Tacno, na to sam mislio...Mislis na The Shining Stanley Kubrick-a. To je odlican film i ima puno strasnih scena,a inace mene je prestravila scena kad se onaj mali Danny vozi kroz hotel pa naleti na one mrtve blizankinje...Brrrrrrr
DeMeNtOr:Mislis na The Shining Stanley Kubrick-a. To je odlican film i ima puno strasnih scena,a inace mene je prestravila scena kad se onaj mali Danny vozi kroz hotel pa naleti na one mrtve blizankinje...Brrrrrrr
Tacno tako ali film je stvarno odlicaniguman stefan:Ali svakako da nije isti dozivljaj kad film gledas prvi put ili deseti...![]()
Goldengaidin:e da, nabavio sam i hills have eyes iz 70-ih, rezirao je Wes Craven, malo mi smesan film , remake je bolji