Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Koliko nisko moze covjek pasti?Svjestan svog pada, srlja dublje, dok konacno ne udari glavom.Zasto?Novac i ambicija.
Posebno mi je dobra scena sa Mikom i A.Huston kad ga otkaci.Realno. Ocjena? Recimo 8.

zombieland_ver2.jpg

8/10 Preporuka!

surrogates-1.jpg

5/10

Gledao oba prosle nedelje. Oba mogu da se pogledaju ali u principu nista spektakularno.
Zombieland ima mozda par nekih provala prosecnih i to je to. Film mozda moze da bude zanimljiviji klincima posto je klasicno americka retard komedija. Ali kao sto rekoh moze da se gleda. .....ocena 5/10

Sto se Surogata tice imao je Brus i boljih filmova ovaj mu je onako...prosecan......7/10 ....nije dugacak pa ne smara...sat i po samo traje :)

The Strangers (2008)

Imam ga na disku vec dugo,
ali ga napokon odgledah prosle nedelje.
Ne bih trosio previse reci na njega...
Ima jednu dobru scenu (ova sa postera)
i jezivo uradjene maske.
Ostalo...
Prica million puta ispricana, radnja monotona,
a kraj porazavajuce glup.
Ravna crta - jednom recju.
Ako se tome doda jos i iritantna faca nase Liv,
onda je ucinak potpun.
Mada, koliko videh, snima se i drugi deo,
a Liv je glavna akterka i u ovom nastavku.
Znam da $q zeljno iscekuje ovo delo
i da krizira u iscekivanju da omiljenu glumicu
jos jednom vidi na velikom platnu
u ulozi svog zivota.
:mrgreen:

Koliko znam ( bar je pisalo) film je radjen po istinitoj prici.
Logicno je zapitati se da li je nastavak potreban.
Izgleda da je ova zena imala bas tezak zivot...

U tom slucaju prvo cu morati da obezbedim novi tv,pa tek onda da pustim film,jer ce ekran da strada,ako samo jos jednom vidim njenu tupavu facu :mrgreen::mrgreen:
Skini Triangle i tebi bi se svideo!;)

Poslednja izmena:
Fingerlicking-New-Julie-Julia-Poster-302x450.jpg

Julie & Julia

Meryl Streep je Julia Child, a Amy Adams je Julie Powell u ovoj adaptaciji dva memoara bestselera scenaristkinje i rediteljke Nore Ephron: "Julie & Julia" Julie Powell i "My Life in France" Julije Child sa Alexom Prud'hommeom.
Snimljen prema dve istinite priče, Julie & Julia prepliće živote dve žene koje se, iako razdvojene u vremenu i prostoru, obe nalaze na ivici nerava... sve dok ne otkriju da je, uz pravu kombinaciju strasti, neustrašivosti i putera, sve moguće...

Rezime:Potpomognut harizmatičnom glumom Meryl Streep, Julie & Julia je lagana, ali dovoljno zabavna kulinarska komedija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back