Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko se jos plasi duha je ubedljivo,ali bez ikakve konkurencije najstrasniji horor...Gledao sam sve filmove tog zanra,i stvarno ima nekoliko jako strasnih,ali ko se jos plasi duha je nesto najstrasnije sto sam u zivotu video
Taj sam film chinimi se gledao kad sam imao 6, 7 godina u bioskopu... Nisam smio da ga odgledam na kraju, jer sam se plashio...:lol: Sada mi se chini posjecanju, da mi nebi bio strashan...
kako mu je originalan naziv:???

Ako je vec sniman po istinitom dogadjaju, objasnite mi neke stvari (pitam bez ikakve malicioznosti, pa mi lepo odgovorite umesto da se pravite uvredjeni i prozvani):
1. Situacija kada je bejbisiterka zglavila u plakaru i navodno videla mrtvu devojcicu. Osim njenog svedocenja, ne postoji nikakav dokaz o tome. Sama rec i ne vredi nesto preterano, imajuci u vidu da ljudi redovno vidjaju NLO objekte i slicne gluposti. Ako uzmemo u obzir i da je malo dunula (sto je prikazano u filmu) izvesno je da je imala los trip, a ne blisko iskustvo sa povampirljenom devojcicom.
2. Posto je to bila kuca nekog svestenika koji je mucio Indijance, kog djavola je naredio onom mladicu da pobije celu porodicu na spavanju kad nisu bili Indijanci.
3. Zasto od cele ubijene porodice jedino devojcica ne moze da se uspokoji (a opet nju su videli samo naduvana tinejdzerka i ona klinka, a opste je poznato da deca u tim godinama em sto ovako izmisljaju, em sto imaju imaginarne prijatelje)
4. Ne cini li vam se da je u pitanju klasicno zlostavljanje u porodici od strane nezrelog i neuroticnog coveka, koji je nije dorastao (nije da mu zameram) da se nosi zenidbom sa udovicom koja je u miraz donela troje sitne (i nemoguce) dece i dugovima (odnosno kreditima i slicno, jer verovatno ste primetili kad su kupvali kucu da je pukao svu lovu koju je imao)? Zena je u zelji da ga opravda jednostavno posegla za svim mogucim nacinima, pa se na kraju uhvatile price o ukletoj kuci.

Gledao sam Amitvil nije los, svideo mi se. Secam se kada sam kao klinac prvi put odgledao domaci film Leptirica, koliko sam se samo isprepadao nisam smeo da idem u wc po mraku, spavao sam sa ukljucenim svetlom u sobi :lol:

a7122255_leptirica.jpg

33ed9ca757d70e8b43d36ce2d7522cf7_large.jpg

Leptirica je smeshan i prilichno tupav film...Sveto mesto je prilichno bolji domaci horor...
Slazem se. Bas su letos na RTS-u prikazivali ciklus domacih horora i neverovatno su glupi. Vecina ih je radjena po motivima nekiih prica i sve ih je rezirao onaj Kadijevic. Davno sam gledao, ne znam kakv bi sad utisak ostavio na mene PUN MESEC NAD BEOGRADOM. SEJTANOV RATNIK je smesan. Mislim da nam treba neki dobar scenarista, u suprotnom bez dobre price nema ni dobrog filma. Pitanje je samo kako bi se nasi glumci naviknuti na idiotske filmove snasli. Problem celokupne domace kinematografije jeste sto uloge dobijaju samo glumci sa akademijom, ne zanm sto onda dzabe i organizuju kastinge.

Slazem se. Bas su letos na RTS-u prikazivali ciklus domacih horora i neverovatno su glupi. Vecina ih je radjena po motivima nekiih prica i sve ih je rezirao onaj Kadijevic. Davno sam gledao, ne znam kakv bi sad utisak ostavio na mene PUN MESEC NAD BEOGRADOM. SEJTANOV RATNIK je smesan. Mislim da nam treba neki dobar scenarista, u suprotnom bez dobre price nema ni dobrog filma. Pitanje je samo kako bi se nasi glumci naviknuti na idiotske filmove snasli. Problem celokupne domace kinematografije jeste sto uloge dobijaju samo glumci sa akademijom, ne zanm sto onda dzabe i organizuju kastinge.

Shejtanov ratnik je horor-komedija,zato i treba da bude smeshan;)

Svako ima pravo na svoje misljenje tako i meni je amitvil takodje sranje

Drugo je da kazesh sranje i drugo je da kazesh ne svidja mi se.Postoji velika razlika izmedju ta dva.Amitivil nije sranje ni u kom sluchaju.Kazesh:"svako ima pravo na svoje mishljenje" i tu si upravu,ali da kazesh da je neshto sranje nije lichno mishljenje,vec tvrdnja.To je kao da kazesh da je Monako najveca zemlja na svetu,ali nije,kao shto svi dobro znamo.Mislim ne moze se reci za Amitivil da je sranje,vec da ti se lichno ne svidja iz lichnih razloga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back