Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
 - 10.326

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 zajsta dirljiva prica cetvorice prijatelja koji zbog jedne glupe decije igre unistili svoj zivot. i u ovom filmu se mogu videti ljudi zbog kojih je ovaj svet grozan 
. The Italian Job: iako se mani skoro svaki film svidi za ovaj film imam par zamerki ali nije los ako neko hoce da ubije vreme. film u kom se kraj moze predpostaviti vec posle 20min sa nekoliko losih preokrata na mene nije ostavio neki utisak. ni glumacka ekipa mi se nije svidela tako da od mene dobija 6/10
A koji Italian Job si gledao - onaj stari sa Majklom Kejnom, ili noviji? Meni se stari sviđa, ima onaj starinski šmek, a novi još nisam videla.
izvinjavam se zaboravio sam da kazem. rimejk za mark volbergom
. zaboravio sam da dodam i popularni automobil "mini moris" koji je kako sam cuo postao popularan pose prikazivnja originala za koji po meni nema mesta u rimekju odnosno glupo je sto se uopste pojavljuje u rimejku pored toliko dobrih automobila danasnjicestariji nisam imao prilike da pogledam ali mi ga mnogi preporucuju pa cu ga skinuti ovih dana. zaboravio sam da dodam i popularni automobil "mini moris" koji je kako sam cuo postao popularan pose prikazivnja originala za koji po meni nema mesta u rimekju odnosno glupo je sto se uopste pojavljuje u rimejku pored toliko dobrih automobila danasnjice
Ja se sećam jednog filma iz sedamdesetih, ako se neko seti neka javi kako se taj film zvao, ceo film je u stvari o tom automobilu - neki tip vozi Minija kroz ceo film dok se auto na kraju skroz ne raspadne - proključa voda (ako se to tako zove kad se digne ona para), otpadnu vrata, probušene gume, a majstor vozi li vozi...
(kako je taj film bio dobra reklama - i dan danas kad pomislim na Minija, ja sebi kažem jao, kako dobra kola)

Ja se sećam jednog filma iz sedamdesetih, ako se neko seti neka javi kako se taj film zvao, ceo film je u stvari o tom automobilu - neki tip vozi Minija kroz ceo film dok se auto na kraju skroz ne raspadne - proključa voda (ako se to tako zove kad se digne ona para), otpadnu vrata, probušene gume, a majstor vozi li vozi...
(kako je taj film bio dobra reklama - i dan danas kad pomislim na Minija, ja sebi kažem jao, kako dobra kola)

..Milsila sam da ce biti mesavina filmova Evil dead-a i filma Cabin Fevera, ali sam pogresila...Zanimljiva prica!!!!E taman sam ja htela stavtiti taj klip..Milsila sam da ce biti mesavina filmova Evil dead-a i filma Cabin Fevera, ali sam pogresila...Zanimljiva prica!!!!
 Trailer je namerno poceo tako da izgleda kao vec milion puta vidjena prica i posle u stvari ne znas sta si video 
http://www.imdb.com/title/tt0103874/
![]()
Jedan od onih filmova koje mozete da reprizirate nebrojeno puta i da vam opet ne dosade. Sve je vrhunski uradjeno, od uvoda u pricu i scena borbe protiv Turaka, do samog finisa u Transilvaniji i borbe protiv Cigana, Drakulinih vernih saradnika, od mracnih i krvavih horor scena do crnohumornih Van Helsingovih doskocica. A posle dva sata odlicno ispricane price nece vam biti problem da ispratite i odjavnu spicu uz "Love song for a Vampire" u izvodjenju Eni Lenoks.
9.5/10

dao sam 1500 dinara za special edition ovog sranja
cuo cudo nevidjeno ,oskari ,neponovljivo ,mrzi me przime
jedino sto valja sa filmom je muzika,kostimi, meni na dvdu i special futures
gledam onog jadnog Kjanu Rivsa sto se batrga po scenama ,dusa mi se steze ,suze mi se slivaju niz lice
cist uzas ,samo kad se setim neprospavanih noci koje su usledile nakon saznanja za sta sam dao tolike pare...

Dao si 1500 dindzi za film?Dao si 1500 dindzi za film?
Pa dobro, sta da se radi, ukusi se razlikuju.