znaci opet cu morati sama sa sobom da kuckam, ali dobro pokusacu, ali mislim da ide ovako:
Acs.i njegov vladar su kvalitet energije dvoje, odnosno svaka situacija u koju ulaze zajednicki. Ovde je to Asc.Bik, sa Venerom u Vagi - to je kombinacija za umetnost, popularnost i omiljenost. A polje 6 je u pitanju.
Na vrhu 7-mog polja je Skorpija i njegov vladar govori o ophodjenju javnosti prema njima - kao i na koji nacin ih javnost dozivljava. Ovde su oba vladara u Vagi, s tim sto znamo da je Mars ovde u izgonu. Dalje aspekti...
10 polje - imidz ove veze u javnosti je predstavljen ovom kucom, koja je u Jarcu, a Saturn je opet u Vagi gde je egzaltiran.
Dalje, Sunce u Kompozitu predstavlja samo "Sediste" - odnosno centar i srce horoskopa, a odakle dolazi Sunce, ovde iz 5-og polja ujedno opisuje i muskarca u ovoj vezi, njegovo zanimanje su "mesta za zabave".
Dok Mesec simbolise zenu i ono je u Vagi, a dolazi iz 3 polja, ali i iz 4-og, a delom i 2 polje. Ja sam iz blize okoline. Mesec u kompozitu opisuje takodje emotivni zivot veze i njenu atmosferu.
E ono sto mi je jasno posto Merkur opisuje u kompozitu i nacin komunikacije, ovde je Merkur spaljen od strane Sunca u 6-om.
Venera su zajednicke vrednosti i zelje kao i zadovoljstva, a Mars je pokazatelj seksualne energije, kao i volje u vezi. Ovde je vladar 12 i 7, pa sem sto pokazuje sklonost ka skrivanjem od javnosti, i razmenu iz ljubavi pre nego iz strasti ovde se Mars nalazi u izgonu, ali sve ove silne konjukcije mi na daju da povezem.
Ima li sanse za ovako nesto kad se sve razbistri?