Ž Žiža25 Primećen član Poruka 730 02.07.2024. u 13:43 - Horarna astrologija #351 Možda rekla mi je neka za horarno to pitanje da mogu očekivati samo da budemo prijatelji ili poslovni partneri i nikakvu vezu.Ja prijatelje već imam
Možda rekla mi je neka za horarno to pitanje da mogu očekivati samo da budemo prijatelji ili poslovni partneri i nikakvu vezu.Ja prijatelje već imam
Ž Žiža25 Primećen član Poruka 730 02.07.2024. u 13:44 - Horarna astrologija #352 S njim želim više od toga i rekla mi je da je to neka karmička povezanost s njim.
Ž Žiža25 Primećen član Poruka 730 02.07.2024. u 13:47 - Horarna astrologija #353 RainbowWoman: On je imao neku vezu,ta zena ili devojka se poigrala sa njim I to mu je bilo iscrpljujuce,dakle cak I kao usputna veza I zabava ona je trazila mnogo. Kliknite za proširenje... Mogao je odgovoriti ne ostaviti seen jer on uvijek odgovori.Nije to kod njega slučaj da ne odgovori.
RainbowWoman: On je imao neku vezu,ta zena ili devojka se poigrala sa njim I to mu je bilo iscrpljujuce,dakle cak I kao usputna veza I zabava ona je trazila mnogo. Kliknite za proširenje... Mogao je odgovoriti ne ostaviti seen jer on uvijek odgovori.Nije to kod njega slučaj da ne odgovori.
Ž Žiža25 Primećen član Poruka 730 02.07.2024. u 19:10 - Horarna astrologija #354 RainbowWoman: On je imao neku vezu,ta zena ili devojka se poigrala sa njim I to mu je bilo iscrpljujuce,dakle cak I kao usputna veza I zabava ona je trazila mnogo. Kliknite za proširenje... Sa nekom ženom sam se čula u vezi astrologije i rekla je da mi ne ćemo ući u vezu da smo drugačije odgajani i da će on imati dužu vezu u 35 godini.
RainbowWoman: On je imao neku vezu,ta zena ili devojka se poigrala sa njim I to mu je bilo iscrpljujuce,dakle cak I kao usputna veza I zabava ona je trazila mnogo. Kliknite za proširenje... Sa nekom ženom sam se čula u vezi astrologije i rekla je da mi ne ćemo ući u vezu da smo drugačije odgajani i da će on imati dužu vezu u 35 godini.
Ž Žiža25 Primećen član Poruka 730 02.07.2024. u 19:11 - Horarna astrologija #355 On mijenja cure i voli mlađe ne starije on se poigrava s njima.