Homosexualizam izmisljeno zlo ili...

Ima jedna lezbejka što ordinira kod mene po kraju. Samo te zaskoči odpozadi kad odključavaš ulaz.

bug.gif

Karlito Brigante:
Pitanje je besmisleno.I među gay i straight muškarcima ima dovoljno fizički snažnih,da itekako skoro svako može da nastrada.Nisu svi gay tipovi građeni k'o devojčice i miroljubivi.
Čovek je u pravu, Karlito. I hetero muškarci su takvi, samo vi do sada niste bili u takvoj poziciji.
I ne moramo uopšte da pričamo o napadu, silovanju, nasilju. Dovoljno je navalentno, neočekivano udvaranje, ovo što je Patak formulisao "kako razlikovati prijateljstvo od dizanja u gaćama?"

medved_bg:
Je li Patak, ja se prethodnom postu našalila sa Karlitom, ali možda treba postaviti ozbiljno pitanje da li je vama muškarcima FRKA što postojanjem homoseksualaca postoji mogućnost da se nađete u situacijama u kojima se žene uglavnom često nalaze, tipa "kako razlikovati prijateljski nastup od dizanja u gaćama?" "Da ne bude podrazumevano, da kad odeš kod nekog suprotnog pola , postoji seksualnih potencijala i tenzija" i ovo ostalo što sa boldovala?

Da naravno.
Mrzim te podsvesno podrazumevane stereotipe, koji ukidaju čoveku slobodu , time što ga kao čine kulturnijim što ćuti i prikriva.

Mrzim i situaciju M Ž gde se odmah podrazumeva polna želja , a ne komunikacija.
Dok sam bio mali to nije bilo podrazumevano, već je vrlo lako upadalo ili ispadalo sa tog polja.
Jer se radilo o komunikaciji prevashodno , pa tek onda o usmeravanju i "dogovaranju".
Olakšavajuća okolnost je to što je u današnje vreme uglavnom prisutna seksualna tenzija kod komunikacije M i Ž , ali nikako da odobravam to....

A ako si tumačila situaciju da žene često sugerišu nežnost jedna drugoj (naročito kad su tinejdžerke i kad eksperimentišu) i da su zbog toga češće u ovakvoj situaciji , koja iskreno više odgovara ženskom principu vladanja, tj sve u naznakama , a ništa konkretizovano, onda sam isto protiv toga, jer moja iskustva kazuju da žene lez vrlo često ako nisu bisex , love laku lovinu, pa bilo to klinke , ili usamljene žene....I iz mog iskustva mnogo su agresivnije kao homoseksualci od muškaraca homoseksualaca.

Mrzim i tekovinu seksualne revolucije da je situacija ono što daje slast životu , te stoga znatno povećava mogućnost i opravdanost sumnjičenja da će seksualni incidenti da se dese kad su M i Ž osobe u istom prostoru....
Sve se vrti oko seksa, te vrlo malo ostaje od poverenja i ljubavi....Naravno javni iskaz je suprotan i kazuje da poverenje mora da postoji , ali je nemoguće ignorisati povećanu ljubomoru , kao i ograničenja druženja jer postoje "druženja" kod osoba različitog pola.
Ograničenja nisu zabrane, mada u nekim slučajevima su čak i to , ali su žestoke nelagodnosti i svadje , što je samo metod, ali ne i razlika.

medved_bg:
Čovek je u pravu, Karlito. I hetero muškarci su takvi, samo vi do sada niste bili u takvoj poziciji.
I ne moramo uopšte da pričamo o napadu, silovanju, nasilju. Dovoljno je navalentno, neočekivano udvaranje, ovo što je Patak formulisao "kako razlikovati prijateljstvo od dizanja u gaćama?"
To je zato što se maltretiranje žena ne kažnjava adekvatno.Kad bi recimo za silovanje išlo 40 godina,ako se dokaže,itekako bi se smanjio broj takvih delikata.Što se tiče udvaranja,tu su potrebni iskustvo i inteligencija.Ista priča kao sa onim gore:kako proceniti da li se sviđaš nekoj ženi i kakvi su njeni ciljevi ili želje?

medved_bg:
Pazi , to je skoro slično sa ženskim odbijanjem prijateljstva muškarca koji ti se ne svidja estetski ili ljubavno .
Jer ako je ovako kako danas seksualna revolucija nameće, onda Žensko mora da odbije druženje takvog muškarca. Jer inače se on drži na stand by i u poziciji je da stalno sugeriše ili čeka priliku, te samim tim njegove namere postaju lažne i opterećujuće.

Stepen više je to što je ovde slučaj istopolnog udvaranja i iz iskustva znam da homoseksualci juče izbegavaju da svoja poznanstva i prijateljstva opterećuju takvim ponudama i saznanjima uopšte....
Interesantno je da pomenem da izgleda kao da imaju neki prećutni kod pogleda i ponašanja, koji nisam primećivao dok nisam upoznao par njih , a posle mi je bilo iznenadjujuće kako dobija smisao laka komunikacija na prvu loptu oko totalno neočekivanih stvari i tema.

Tako ta težnja za neopterećavanjem odnosa koji su prijateljski dovodi do mog poštovanja bilo kakve orjentacije , dok recimo nezreli i "nesabijeni" homoseksualci znaju da izigravaju glupiranje i u glupiranju da predlože ili ofiraju svoje "kolege" što zna da dovede u prilično neugodnu situaciju....

Red je da dodam još jednu situaciju koju mrzim , a to je apsolutno igranje na nedodirivost ženske slabosti , gde ženska napaljuje muškarca i navodi ga, i onda kad insistirajući da je odvede u svoju sobu, počinje da ga hladi. Mene takva situacija mnogo ne nervira, jer "široko ti polje" i "hvala što nisam više vremena gubio na folirantkinju kao što si ti ", ali ima muškaraca koji se toliko nalože , koji toliko učine takvim "damama" da je udar i očaj ogroman.
Ali zato postoje i majstori koji "razumeju takve" i zaključaju vrata, pa obavezno opale par šamara i onda naredjuju šta i kako.
I opet navodim iz iskustva, takve "dame" dolaze uvek po repete , sasvim zadovoljne.
Valjda tako testiraju ko je šonja , a ko muškarac......Ima gi razni....ta man te ih...

Pa nije ovo baš popularizacija homoseksualaca....
Popularizacija homoseksualaca je ili kad je sve pozitivno za njih ili kad su prezententi heteroseksualaca veći jadnici od homoseksualaca koje napadaju....i kad ih napadaju...

Ovo je napad na neke težnje homoseksualaca, ali im niko ne dira njihovu slobodu upražnjavanja svojih sportova i igrica sa vazelinom ili bez njega, sve dok lov ne pogadja sredinu u kojoj žive.....
U takvim slučajevima sam izuzetno protiv kamenovanja , jer nikakve razlike izmedju kamenovanja njih koji su intimno takvi i kamenovanja nekih drugih koji su takodje intimno pametni , genijalci, dobri, i sve ne-mediokritetsko, samo što su oni nagazili na društveni dogovor na seksualnom planu koji je jako emotivno prožet....
Kad smo kod društvenih dogovora, muškarce treba žestoko napadati zbog neistovetnosti osude homoseksualizma kod muškaraca i žena, a tumačenje da je "kad ti nešto ulazi , to grubo, a kad nešto ližeš to nije, već je emotivno" je po meni primer za ocenjivanje zamišljanjem, i uopšte ne smatram za validno.
Čak tu opet imaju pravo feministi što se bune da muškarci koriste monopolski položaj pa nameću društvene stereotipe (u ovom slučaju hedonizam muškarca i averzija istih dovodi do veće reakcije).Ali opet ti isti feministi smatraju sami da ženski homoseksualizam predstavlja slobodu seksualnosti žene i da nema štetno propratno psihološko dejstvo ni sociološko dejstvo na decu (valjda zato što ih medju feministima bilo dosta takvih -moja pretpostavka, mada kako nazvati ženske šoviniste, da bi razlikovali žene od akcije od žena koje se bore za totalnu slobodu (čitaj anarhija i svoje duše i celog društva)....

Naravno , ljudi uvek proberu od izgovorenog da napadnu samo ono što im ne odgovara , a ostalo što je prećutano ostaje pogurano , te je to jedna od zamki savremenih komunikacija....

Tuzni_patak:
Pazi , to je skoro slično sa ženskim odbijanjem prijateljstva muškarca koji ti se ne svidja estetski ili ljubavno .
Jer ako je ovako kako danas seksualna revolucija nameće, onda Žensko mora da odbije druženje takvog muškarca. Jer inače se on drži na stand by i u poziciji je da stalno sugeriše ili čeka priliku, te samim tim njegove namere postaju lažne i opterećujuće.
Stepen više je to što je ovde slučaj istopolnog udvaranja i iz iskustva znam da homoseksualci juče izbegavaju da svoja poznanstva i prijateljstva opterećuju takvim ponudama i saznanjima uopšte....
Interesantno je da pomenem da izgleda kao da imaju neki prećutni kod pogleda i ponašanja, koji nisam primećivao dok nisam upoznao par njih , a posle mi je bilo iznenadjujuće kako dobija smisao laka komunikacija na prvu loptu oko totalno neočekivanih stvari i tema.

Tako ta težnja za neopterećavanjem odnosa koji su prijateljski dovodi do mog poštovanja bilo kakve orjentacije , dok recimo nezreli i "nesabijeni" homoseksualci znaju da izigravaju glupiranje i u glupiranju da predlože ili ofiraju svoje "kolege" što zna da dovede u prilično neugodnu situaciju....

Red je da dodam još jednu situaciju koju mrzim , a to je apsolutno igranje na nedodirivost ženske slabosti , gde ženska napaljuje muškarca i navodi ga, i onda kad insistirajući da je odvede u svoju sobu, počinje da ga hladi. Mene takva situacija mnogo ne nervira, jer "široko ti polje" i "hvala što nisam više vremena gubio na folirantkinju kao što si ti ", ali ima muškaraca koji se toliko nalože , koji toliko učine takvim "damama" da je udar i očaj ogroman.
Ali zato postoje i majstori koji "razumeju takve" i zaključaju vrata, pa obavezno opale par šamara i onda naredjuju šta i kako.
I opet navodim iz iskustva, takve "dame" dolaze uvek po repete , sasvim zadovoljne.
Valjda tako testiraju ko je šonja , a ko muškarac......Ima gi razni....ta man te ih...
Vidi, Patak, ako ćeš da zamenjuješ teze, da batalimo priču.
Čitajući onaj tvoj post, shvatila sam da prepoznajem situacije u kojima sam se i sama nalazila. A nisam od tih koji prijatelje biraju po izgledu ili uslovljavaju ljubavnim ili seksualnim impulsom. Čak štaviše, vrlo mi je neprijatno kad se takav impuls pojavi i većina odraslih i zelih ženskih osoba vrlo slično reaguje. Te priče "on se loži na mene i meni to imponuje, jer mi je samo drug" to je za neku drugu kategoriju osoba sa manje godina i/ili emocionalne zrelosti. A doživela sam dobar broj situacija gde se moje prijateljstvo tumačilo kao znak "navali!", što jeste verovatno posledica između ostalog i tih nekih površnih stereotipa u MŽ odnosima.
I nimalo mi nije prijalo (a čak se nije radilo ni o napadu, nasilju, daleko od toga).
Verovatno podjednako kao što tebi na prija ta pomisao da neko koga smatraš za druga neočekivano i na prepad ispolji prema tebi - prostu požudu.
Mislim, zgodno je što možeš da odlučiš da to smestiš u fioku sa etiketom "protivprirodni blud", ali nisam sigurna da ćeš se tako zaštiti od neprijatne situacije.
Zaebano kad te neko vidi prvenstveno kao sexualni objekat, a ti se te ideje groziš, znam. Ali da vas žalim zbog toga, izvini, ne mogu. Ako ja izlazim na kraj sa tim, šta sad vi kukate?

# zamisli #:
nisu krivi za svoje opredeljenje ????????
neko ih silom naterao ili ?

Aha ... digne im se kad vide muskarca , a kad vide devojku isto je kao kad gledaju u WC solju ... ti sad vidi sta bi ti "izabrao" ... ne mozes da ocekujes od njih da budu sa osobama zenskog pola (pricam o muskima isto vazi iza lez samo sa muskarcima) kad se ne pale na njih samo zato sto ljudi imaju predrasude protiv toga ... da li bi ti mogao da budes sa muskarcem da po vecini nije u redu biti str8 ... 8) :-o :o

Back