Dark_hazard
Iskusan
- Poruka
- 5.540
Mrzelo ga da ih sece.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta ces da uradis kad ti se priblize blize od 2 metra...![]()
sve je to ok. ali dva muska pingvina ne gaje pingvince amanHomoseksualnost se danas vise ne smatra kao poremecaj, nego kao prirodna pojava koja se pocela jos od pre 50 mil. godina razvijati i to ne samo medju ljudskim bicima nego i medju zivotinjama. Posmatrano je, da pedera i lezbejka ima i medju majmunima i lavovima; medju guskama i kitovima; medju delfinima i kamilama... itd...

Pa onda mnogo tema traba zatvoriti.
E važno da si ti jasan i da se u sve razumeš.![]()
Nisi ti shvatio lobotomiju.
U jeee!!! Pa ti si bre neki stručnjak za medicinu. Doduše, alternativnu... pomoću štapa i lopate.
Pa naravno da nemaš. To upražnjavaš iz čistog zadovoljstva.
Ma da, medicina je politika pa progura ko šta hoće. Vidi se da sija znanje iz tebe.
Jbiga, Kad bi pričao samo ono što znaš, ne bi imao o čemu da pričaš.
Pa ti je zato pamet u oblacima. Svestran čovek, nema šta. Izostavio si medicinu i psihologiju.
I šta si naučio iz tih oblasti? Sem ono o serumu.

sve je to ok. ali dva muska pingvina ne gaje pingvince aman![]()
)ne znam nemacki ali istrazicu taj fenomen.Posmatrano je u zoloskom vrtu U Bremerhaven(D) da su gej pingvini prisvojili odbacena jaja od hetero parova a u ovom clanku stoji da su Gej pingvini usvojili pile. Nemam vremena ovo da ti prevodim a kad bolje razmislim ni volju... a kako ti sve znas, mozda znas i nemacki... ()
http://www.spiegel.de/wissenschaft/...wule-pinguine-adoptieren-kueken-a-628479.html
Inace, savetovala bi ti (a i svim ostalima) da ne budes toliko glasna; ne dobijaju samo drugi ljudi homoseksualnu decu, to moze svakome od nas da se desi pa i tebi i tvojoj deci i decinoj deci! Homoseksualnost je urodjena- seksualna orjentacija prema istom polu ne nastaje tek tako tokom zivota i tu nema uticaj bilo cije vaspitanje, nego geni i hormoni. Znaci, ako se homoseksualan par prihvati odgovornosti u odgoju deteta, ne postoji riziko da ce i dete biti homo!
... pozdrav
ne znam nemacki ali istrazicu taj fenomen.
elem znam da svakome moze da se desi, ali ja smatram da homoseksulanost nije urodjena vec se to postaje pod uticajem spoljasnje sredine.

a-haUkratko prevod...bitno...Ganz aus eigenem Antrieb haben die Vögel das Ei nicht adoptiert - es war ihnen von den Pflegern untergeschoben worden.
iz vlastitog nagona nisu jaje prihvatili vec su im "podmetnuli" radnici vrta![]()

Ukratko prevod...bitno...Ganz aus eigenem Antrieb haben die Vögel das Ei nicht adoptiert - es war ihnen von den Pflegern untergeschoben worden.
iz vlastitog nagona nisu jaje prihvatili vec su im "podmetnuli" radnici vrta![]()
... a kako bi trebalo da izgleda vlastiti nagon? Je'l je trebalo da odu sami po jaje? ...i jos predhodno da ispune formulare za usvajanje...Naravno da im je postavljeno; stvar je u tome da su ga prihvatili! Znaci, nagon je tu jer jaje nisu odbili.
![]()

Nagon roditeljstva postoji kod vecine zivih bica...cak i kod muskaraca![]()
... i zasto je onda greh ako se muski homoseksualci prihvate odgoja deteta?
ne znam nemacki ali istrazicu taj fenomen.
elem znam da svakome moze da se desi, ali ja smatram da homoseksulanost nije urodjena vec se to postaje pod uticajem spoljasnje sredine.
ps. sto se coveka tice.
... tako je... i zasto je onda greh ako se muski homoseksualci prihvate odgoja deteta?
![]()

Posmatrano je u zoloskom vrtu U Bremerhaven(D) da su gej pingvini prisvojili odbacena jaja od hetero parova a u ovom clanku stoji da su Gej pingvini usvojili pile. Nemam vremena ovo da ti prevodim a kad bolje razmislim ni volju... a kako ti sve znas, mozda znas i nemacki... ()
http://www.spiegel.de/wissenschaft/...wule-pinguine-adoptieren-kueken-a-628479.html
Inace, savetovala bi ti (a i svim ostalima) da ne budes toliko glasna; ne dobijaju samo drugi ljudi homoseksualnu decu, to moze svakome od nas da se desi pa i tebi i tvojoj deci i decinoj deci! Homoseksualnost je urodjena- seksualna orjentacija prema istom polu ne nastaje tek tako tokom zivota i tu nema uticaj bilo cije vaspitanje, nego geni i hormoni. Znaci, ako se homoseksualan par prihvati odgovornosti u odgoju deteta, ne postoji riziko da ce i dete biti homo!
... pozdrav
... a kako bi trebalo da izgleda vlastiti nagon? Je'l je trebalo da odu sami po jaje? ...i jos predhodno da ispune formulare za usvajanje...Naravno da im je postavljeno; stvar je u tome da su ga prihvatili! Znaci, nagon je tu jer jaje nisu odbili.
![]()
ti ces da mi kazes?pogresno!

Može da se desi slažem se , ali i dalje mislim da je to poremećaj seksualnosti nastao životom ili urođen , dakle manjinski je ali dovoljno rasprostranjen da bi bio prihvaćen.
Dakle problem je ovako biološki zato što je neplodna ljubav ali i analni odnos kod heteros. je neplodan ali je rasprostranjen kod 90% populacije...
zbog cega ovakomislis? ako mozes da objasnis zasto je kod hetro parova analni seks prljav seks, a kod homo to nije...Urodjen- vremenom se dolazi do saznanja; mnogi homoseksualci su u pubertetu- pocetku seksualnosti- imali devojke i momke ali vremenom su shvatili da su seksualno orjentisani prema istim polom- hm... i sad ko je jak stojace pri tome a ko ne- sakrivace se ceo zivot![]()
... da, ljubav je neplodna- ali je ljubav! Dok kod hetero analni odnos nije ljubav, nego prljav seks... osim toga taj "bioloski problem" imaju i mnogi hetero parovi.
Ja sam mislio da se o "grehu" diskutuje samo na jednom drugom pfr-u
Ova tema jeste ozbiljna ali ucesnici su previse iskljucivi i agresivni a...to vodi nicemu![]()
zbog cega ovakomislis? ako mozes da objasnis zasto je kod hetro parova analni seks prljav seks, a kod homo to nije...

to ponasanje nikako nije prirodno.
ti ces da mi kazes?![]()

Pa što odgovaraš kad ne konstatuješ? Ili za tebe konstatovati znači nešto drugo?
Узалуд се трудиш, не констатујем те ни колико је законом прописано.
Nemoj previše da smatraš. Nešto se i zna. A u vremenu kada su informacije dostupne ne bi trebalo da se toliko vodi polemika. Ima onih koji su se bavili istraživanjima da ne bi samo smatrali. Šta misliš, gde su odrasli oni koji su gay? U kakvoj to sredini? Pa kakav sredina ima odnos prema gayevima niko ne bi bio gay. A gayeve odgajaju heteroseksualni parovi.ne znam nemacki ali istrazicu taj fenomen.
ps. sto se coveka tice.
Čuj ozbiljna tema. Ozbiljna je kad o njoj govore stručnjaci.Ja sam mislio da se o "grehu" diskutuje samo na jednom drugom pfr-u
Ova tema jeste ozbiljna ali ucesnici su previse iskljucivi i agresivni a...to vodi nicemu![]()

Nije pitanje rasprostranjenosti da bi bio prihvaćen. Pitanje je ugrožavanja. I nasilja je rasprostranjeno pa nije prihvaćeno.Može da se desi slažem se , ali i dalje mislim da je to poremećaj seksualnosti nastao životom ili urođen , dakle manjinski je ali dovoljno rasprostranjen da bi bio prihvaćen.
Ne nego je veštački izazvano. U laboratoriji.to ponasanje nikako nije prirodno.