- Poruka
- 66.943
Ti ovde reč "prirodno" upotrebljavaš u kontekstu "uobičajeno".to ponasanje nikako nije prirodno.
Da li su ljudi rođeni kao hermafroditi "prirodni"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ovde reč "prirodno" upotrebljavaš u kontekstu "uobičajeno".to ponasanje nikako nije prirodno.
Čovek je psihodinamičko biće, a to znači da je podložan promeni. I te promene umeju da budu nasledne, ali ne uvek.Urodjen- vremenom se dolazi do saznanja; mnogi homoseksualci su u pubertetu- pocetku seksualnosti- imali devojke i momke ali vremenom su shvatili da su seksualno orjentisani prema istim polom- hm...
Treba ostati pri tome da je u pitanju ljubav. Homoseksualnost se ogleda upravo u ljubavi, mada većina homoseksualnost doživljavaju kao seksualni čin koji nam je najupadljiviji i koji je samo jedna od manifestacija ljubavi. Ovo ne važi samo za homoseksualce već i za heteroseksualce koji seksualni čin čvrsto vezuju za ljubav i obratno. Iz tih razloga i takvog vaspitanja dolazi do nerazumavanja i konflikata, kako sa okolinom tako i sa samim sobom. A i o toj temi postoje stručne knjige dostupne široj javnosti i pisane razumljivim stilom.... da, ljubav je neplodna- ali je ljubav! Dok kod hetero analni odnos nije ljubav, nego prljav seks... osim toga taj "bioloski problem" imaju i mnogi hetero parovi.
За грех се обрати на религију, али да је грешка-јесте.ne razumem sta mislis? Mnogi smatraju da je greh da homoseksualci usvajaju decu.
Са ,,па" почињеш реченицу ако ти је прва реч Париз...
što odgovaraš kad ne konstatuješ? Ili za tebe konstatovati znači nešto drugo?
Nije pitanje rasprostranjenosti da bi bio prihvaćen. Pitanje je ugrožavanja. I nasilja je rasprostranjeno pa nije prihvaćeno.
... zar i to treba neko da ti kaze![]()
Nemoj previše da smatraš. Nešto se i zna. A u vremenu kada su informacije dostupne ne bi trebalo da se toliko vodi polemika. Ima onih koji su se bavili istraživanjima da ne bi samo smatrali. Šta misliš, gde su odrasli oni koji su gay? U kakvoj to sredini? Pa kakav sredina ima odnos prema gayevima niko ne bi bio gay. A gayeve odgajaju heteroseksualni parovi.
Gay pingvini u prirodi umeju da uzmu kamen koji imitira jaje i čuče na njemu. Ako im se podmetne jaje, odgajiće normalnog pingvina kao i ostali roditelji.
Kod ljudi je problem. U našim glavama, idejama, stereotipima, predrasudama. Teško razumemo ono što nam je nepoznato i neuobičajeno.
Ti ovde reč "prirodno" upotrebljavaš u kontekstu "uobičajeno".
Da li su ljudi rođeni kao hermafroditi "prirodni"?
naravno da treba. zasto kod homo analni seks nije prljav?
molim argumente.
... ja nemam volju da te poducavam

istina je da ne znas kako bi objasnila da ista stvar kod jednih nije a kod drugih jeste prljava...hoces da pitas, i zasto kod hetero jeste?
e pa sad ako to ne znas... ja nemam volju da te poducavam
Pitaj nekog drugoga...![]()
... pitaj njega![]()
Evo uvoda u prljavi lezbejski sex:!JO mislis li i da je oralni seks prljav i ako je odgovor potvrdan da li samo kod hetero ili i kod homo parova?
e da po toj logici - ukoliko lezbejke koriste neka pomagala (analno) da li se i to smatra prljavim ili je to ok?
!JO ako mozes da mi objasnis ja zaista ne razumem tvoj rezon.

Mogu ali necu!
Ako ti je bas stalo, otvori novu temu o tome, ali molim te, nemoj ovde na psihologiji!
Hajde kazi iskreno, koliko ti je godina?
pozdrav![]()

Jeste glupo porediti ljude i životinje. Životinje su prirodnije i spontanije u svojim nagonima. Životinje nemaju trač rubrike,predrasude, ogovaranja, sujetu, stereotipe i što je najvažnije, ne racionalizuju.ovo xza kamen ne verujem.
ako im se podmetne odgajice ga jer imaju prirodan ocinski nagon.
ako im se ne podmetne nece traziti jaje koje je odbaceno kako bi ga odgajali. postoje li gej pingvini zenke ili su samo muski primerci u pitanju?
p.s. glupo je poistovecivati ljude sa zivotinjama.
Tebi je u glavi samo yebanje.A sve je to, opet pominjem, stanje uma, psihička devijacija, pogrešan sistem vrednosti. Zašto bi smo sada pravili izuzetke? Ovi sa tom, tom, tom i tom devijacijom proglasiti nenormalnim, a ove sa tom i tom proglasiti normalnim. To tako ne ide.
Na kraju, homoseksualizam je fenomen koji me ne fascinira mnogo i ne zaokuplja moju pažnju. Ja ne umem da prezirem činjenicu da se između dvoje ljudi (makar oni bili i muškarci) dešava nešto lepo uz obostrani pristanak i zadovoljstvo! Nisam takav čovek. Ko može da prezire ljubav, ima gadnih problema u svojoj psihi, a takvi me fasciniraju već odavno!
Da bi bilo u kontekstu evo citata:Kakvo ugrožavanje ?
Neprihvatljivo bi bilo da se radi o nekoj vrsti ugrožavanja.Nije pitanje rasprostranjenosti da bi bio prihvaćen. Pitanje je ugrožavanja.
I nasilje je rasprostranjeno pa nije prihvaćeno.
U jeeee!!! Pa koliko ta gospođica ima hiljada godina, kad je ona to prva potegnula?prvi ko je potegnuo analni seks je gospodjica !JO