Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne brini za mene,ja znam sta radim sa svojim zivotom...imaom sam i devojke,ali ja znam sta volim i osecam...sto bi muzjak rekao:Lako je tuđim kurrcem gloginje mlatiti...;)

ludace,pusti muzjaka,okreni se sebi,Bogu,porodici,iskontrolisi se,naces mir i srecu uz to,ti uopste nisi srecan,a i dalje bivaš nesrecan,jer to sto prica muzjak i ti,nije za bolje tvoje,u to budi siguran!Pusti muzjaka,on bi sve dozvolio,svakakvo bludnjicenje,jer njegove bludne i skrivene fantazije,nemoze ostvariti!

wikipedia...stvarno? :lol:
Ko misli da wikipedia nije kompetentna, neka čita stručnu literaturu. Ali nekima je i wikipwdia previše.
A na dnu strane na wikipedlji piše literatura na koju se poziva. Pa ima izbora za informacije koliko hoćeš.
Informacija ne može biti diskvalifikovana time što stoji na wikipediji. A sve vajni stručnjaci koji se gade na wikipediju.

Uopste mu ne pomazes!Govoris o njegovoj sreci kao da je tvoja,a za njegovo bolje,ne! Uostalom demoralises ono sto bi on mogao!
Ja govorim o njegovoj sreći kao da je njegova. A ti govoriš kao da je tvoja. Ti se postavljaš kao da bolje poznaješ njegove emocije i mentalni sklop od njega samoga. Ti mu uskraćuješ izbor a ne ja.

ludace,pusti muzjaka,okreni se sebi,Bogu,porodici,iskontrolisi se,naces mir i srecu uz to,ti uopste nisi srecan,a i dalje bivaš nesrecan,jer to sto prica muzjak i ti,nije za bolje tvoje,u to budi siguran! Pusti muzjaka,on bi sve dozvolio,svakakvo bludnjicenje,jer njegove bludne i skrivene fantazije,nemoze ostvariti!
Eto, ti njemu kažeš da li je on srećan ili nesrećan. Odakle ti tolika pamet da to bolje znaš od njega?
Pominješ moje fantazije. Ti ne možeš da znaš šta ja fantaziram, ali zato možeš da imaš svoje fantazije o tome. Pa uživaj u fantazijama.

Ko misli da wikipedia nije kompetentna, neka čita stručnu literaturu. Ali nekima je i wikipwdia previše.
A na dnu strane na wikipedlji piše literatura na koju se poziva. Pa ima izbora za informacije koliko hoćeš.
Informacija ne može biti diskvalifikovana time što stoji na wikipediji. A sve vajni stručnjaci koji se gade na wikipediju.
jel ti to mene omalovazavas kao sagovornika?

Ja govorim o njegovoj sreći kao da je njegova. A ti govoriš kao da je tvoja. Ti se postavljaš kao da bolje poznaješ njegove emocije i mentalni sklop od njega samoga. Ti mu uskraćuješ izbor a ne ja.

Eto, ti njemu kažeš da li je on srećan ili nesrećan. Odakle ti tolika pamet da to bolje znaš od njega?
Pominješ moje fantazije. Ti ne možeš da znaš šta ja fantaziram, ali zato možeš da imaš svoje fantazije o tome. Pa uživaj u fantazijama.

govoriš mu da mu je to OK!A nije to OK!Bolje za njega mislim,dok ti to zelis da na sve nacine'miniraš'.Ubedjujes ga u mrznju prema prirodnoj reprodukciji koja se dešava u ljubavi izmedju muskarca i zene,ti ga ustvari,zatuckujes i osakacuješ!

govoriš mu da mu je to OK!A nije to OK!Bolje za njega mislim,dok ti to zelis da na sve nacine'miniraš'.Ubedjujes ga u mrznju prema prirodnoj reprodukciji koja se dešava u ljubavi izmedju muskarca i zene,ti ga ustvari,zatuckujes i osakacuješ!

Pazi ovako, to tebi nije OK. Njemu, nama i velikom broju ljudi jeste, i zašto bi išta menjao?
On ne mrzi prirodnu reprodukciju, a ti samo reprodukcija reprodukcija.
A deca bez roditelja? Oni verovatno bolje da žive u sirotištima nego da odrastaju u gej porodici jel da?

Pazi ovako, to tebi nije OK. Njemu, nama i velikom broju ljudi jeste, i zašto bi išta menjao?
On ne mrzi prirodnu reprodukciju, a ti samo reprodukcija reprodukcija.
A deca bez roditelja? Oni verovatno bolje da žive u sirotištima nego da odrastaju u gej porodici jel da?
prvo analiziraj reč-roditelji i kako si ti stvoren?Objasni,koliko nekom znači mama i tata?Zelis da izbrišeš sav nastanak sveta,ljudskog roda,svojim ubedjenjem da je to sasvim normalno,zao mi je ali nije!

ДаклеМ страшно!!!
Одем пре подне послом у НС и Каос!!!
Каос дословце, кај не?
Музјак и мучени Глик омаК прилегли(:rotf:) па геј је о кеј, па гејеви су цвећета, па...
Као да су одрасли у хранитељским геј породицама!:rotf:

ludace,pusti muzjaka,okreni se sebi,Bogu,porodici,iskontrolisi se,naces mir i srecu uz to,ti uopste nisi srecan,a i dalje bivaš nesrecan,jer to sto prica muzjak i ti,nije za bolje tvoje,u to budi siguran!Pusti muzjaka,on bi sve dozvolio,svakakvo bludnjicenje,jer njegove bludne i skrivene fantazije,nemoze ostvariti!
hvala ti na savetu,posto si mnogo stariji od mene...ali veruj mi ja najbolje znam kako da organizujem svoj zivot i svoju intimu...nisam nesrecan,i to sto volim pored devojaka i mladice nije nikakav blud niti fantazija....ne brini za mene

ja ne mrzim radjanje...i on moze isto da me posavetuje,a ne direkno da utice na mene....mozda i ja jednog dana imam dete sa zenom,a mozda ga usvojim sa muskarcem nikad se ne zna kuda vodi ovaj zivot...;)

ja ne mrzim radjanje...i on moze isto da me posavetuje,a ne direkno da utice na mene....mozda i ja jednog dana imam dete sa zenom,a mozda ga usvojim sa muskarcem nikad se ne zna kuda vodi ovaj zivot...;)

ne trabunjaj,na dobrom si putu da budes covek,pusti savete muzjaka,pusti te gluposti sa muskarcima,dohvati se zene i videces kad pogledate u oči vasem detetu,setices se ovih mojih napisanih reči!

Kad shvatiš šta ja radim i šta mu govorim onda možemo i da nastavimo neki dijalog oko toga.

ДаклеМ страшно!!!
Одем пре подне послом у НС и Каос!!!
Каос дословце, кај не?
Музјак и мучени Глик омаК прилегли(:rotf:) па геј је о кеј, па гејеви су цвећета, па...
Као да су одрасли у хранитељским геј породицама!:rotf:
Nauči da artikulišeš misli.

Kad shvatiš šta ja radim i šta mu govorim onda možemo i da nastavimo neki dijalog oko toga.

daješ mu savete da se raspameti,nije fer odmagati nekome na takav način,govoriš mu da je to život,e nije,život je kad mu kažeš,da mu je bolje da nadje devojku,da se oženi,da dodjemo na slavlje,da pucamo,da čovek osmisli svoj život,da sa ženom odgaja dete,da živi ko sav normalan svet!

Ostaje mi samo da pokušam da ti objasnim što jednostavnije.
Pretpostavimo da si heteroseksualan i da je homoseksualizam kod tebe na najnižem nivou. Da prevedem, niti ti se muškarci sviđaju, niti možeš da osećaš ljubav prema njima kao prema ženi, a pomisao da se poljubiš sa njima u usta deluje ti odbojno. Seks ovde izuzimam iz razmatranja jer je to fizički čin.
Pretpostavimo takođe da možeš da se zaljubiš u žensku osobu.
Šta misliš, da li bi mogao da nateraš sebe (samo hipotetički) da se zaljubiš u muškarca, da ti se sviđa, da ti je privlačan... Mislim da je to prilično teško.
Ako razumeš svoju mentalnu i emotivnu strukturu koja te tera da na takav način reaguješ, onda moraš da razumeš i to da neko na isti način ne može da ima ljubavni odnos sa ženom. Može da se druži sa ženama i da im bude prijatelj, ali ne i ljubavnik.
Što se seksa tiče, to nije jedina odrednica homoseksualnosti, ali jeste i jedan od pokazatelja.
Možeš ti i kokošku da yebeš, ali je pitanje da li možeš u nju da se zaljubiš.
Kao što ti ne možeš svoj mentalni sklop da značajno promeniš, tako ni drugi ne mogu svoj. To nije stvar odluke.

daješ mu savete da se raspameti,nije fer odmagati nekome na takav način,govoriš mu da je to život,e nije,život je kad mu kažeš,da mu je bolje da nadje devojku,da se oženi,da dodjemo na slavlje,da pucamo,da čovek osmisli svoj život,da sa ženom odgaja dete,da živi ko sav normalan svet!
Nije fer odmagati nekome. A misliš li da bi moj savet bio prihvaćen samo zato što sam mu ja rekao? Čak i kada bi prihvatio i pokušao, ne bi mogao da promeni ono što jeste. Kao što tvoja priroda određuje tebe, tako i njegova određuje njega - prihvatali mi to ili ne.

Na kraju, tvoja ideja o pokušaju promene nije ništa novo. Pokušavano je u ranijim periodima da se pomoću psihoterapije to promeni, ali ostajalo je bezuspešno i uglavnom je naneta psihološka šteta pacijentima. Zato se od toga odustalo. Nije ti to struka, nije te zanimalo, pa zato i ne znaš detalje oko tog problema. Problem je u tome što ne veruješ validnim informacijama, nauci... i misliš da je samo tvoja pamet merodavna, a da su svi ostali koji se ne slažu sa tobom glupi, tvrdoglavi i zlonamerni.

Nije fer odmagati nekome. A misliš li da bi moj savet bio prihvaćen samo zato što sam mu ja rekao? Čak i kada bi prihvatio i pokušao, ne bi mogao da promeni ono što jeste. Kao što tvoja priroda određuje tebe, tako i njegova određuje njega - prihvatali mi to ili ne.

Na kraju, tvoja ideja o pokušaju promene nije ništa novo. Pokušavano je u ranijim periodima da se pomoću psihoterapije to promeni, ali ostajalo je bezuspešno i uglavnom je naneta psihološka šteta pacijentima. Zato se od toga odustalo. Nije ti to struka, nije te zanimalo, pa zato i ne znaš detalje oko tog problema. Problem je u tome što ne veruješ validnim informacijama, nauci... i misliš da je samo tvoja pamet merodavna, a da su svi ostali koji se ne slažu sa tobom glupi, tvrdoglavi i zlonamerni.

on je mutav pa nezna,nego ga ti moraš naučiti,ja govorim o vrednostima,stvaranju,radjanju,a ti ga vodiš u suprotnom smeru,ali otom potom,kad dodje u godine,lupaće se i po guzici i po glavi i pitaće se'šta je meni'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back