Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Исти имају јасно мањи умни количник.
Дакле капиш, а?

Fenomenalno. Prosto fenomenalno. Izvale su ti boli glava Pohznahvaohcheh :D
Em što mrziš i diskriminišeš homoseksualce iz nama "ne"poznatih razloga, em sad tu propovedaš kako afroamerikanci imaju umanjen neki količnik koji si verovatno našao na nekom sajtu koji je napravio neko verovatno sličan kao ti...

Em što mrziš i diskriminišeš homoseksualce iz nama "ne"poznatih razloga, em sad tu propovedaš kako afroamerikanci imaju umanjen neki količnik koji si verovatno našao na nekom sajtu koji je napravio neko verovatno sličan kao ti...

problem je sto homosexsualizam nestvara vrednost i stvara jedno veliko NISTA,ako si uopste upoznat sa vrednostima drustva,coveka uopste!Covek ti ustvari,iznosi cinjenicno stanje!Tebi sam rekao,posveti se necemu,mani se tudje k..ite,imas svoju i stavljaj tamo gde treba,stvaraj nesto,dete uostalom,probudi se!

Нема везе са сајтом и нису сви црнци афроамериканци, немој да их вређаш.
Познато је још од времена ПСР када су приликом регрутације војника сви радили тестове интелигенције.
И није се променило до дана данашњег, црнци увек подбацују.
Уосталом не постоји нити један црнац добитник нобела из природних наука.
Капиш Глику, а?

Нема везе са сајтом и нису сви црнци афроамериканци, немој да их вређаш.
Познато је још од времена ПСР када су приликом регрутације војника сви радили тестове интелигенције.
Капиш Глику, а?

Em rasista em homofob. Pa stvarno...
I sad samo zato što nijedan Afroamerikanac nije osvojio Nobelovu nagradu u prirodnim naukama, znači da su neinteligentni? Bojim se da mnogo, mnogo generalizuješ sve.
Ima mnogo neinteligentnih ljudi na svetu, bilo koje rase. Kao što ima mnogo inteligentnih. Nobelova nagrada ne dokazuje inteligenciju jedne rase, ali dobro, nastavi ti da surfuješ Vikipedijom možda još nešto nadješ da ubaciš u post :D

problem je sto homosexsualizam nestvara vrednost i stvara jedno veliko NISTA,ako si uopste upoznat sa vrednostima drustva,coveka uopste!Covek ti ustvari,iznosi cinjenicno stanje!Tebi sam rekao,posveti se necemu,mani se tudje k..ite,imas svoju i stavljaj tamo gde treba,stvaraj nesto,dete uostalom,probudi se!
Nisam upoznat s vrednostima, ali sam upoznat sa tim velikim NIŠTA. Još kad bi umeo da definišeš to ništa. Vidi negde u knjizi ili na netu šta znači "ništa" pa mi javi. Da znam o čemu pričaš.

I sad samo zato što nijedan Afroamerikanac nije osvojio Nobelovu nagradu u prirodnim naukama, znači da su neinteligentni? Bojim se da mnogo, mnogo generalizuješ sve.
Ima mnogo neinteligentnih ljudi na svetu, bilo koje rase. Kao što ima mnogo inteligentnih. Nobelova nagrada ne dokazuje inteligenciju jedne rase, ali dobro, nastavi ti da surfuješ Vikipedijom možda još nešto nadješ da ubaciš u post :D
Nije ovde pitanje inteligencije. Ima mnogo crnaca koji su pametniji od ovoga Poznavaoca. Neka je i u pravu. Ali šta treba da bude poenta? Da ih ubijamo? Da imaju manja prava? Manje penzije? Da ne može da dobiju vozačku? Šta?
U stvari njemu je krivo što imaju veću kitu od njega. :D

Nije ovde pitanje inteligencije. Ima mnogo crnaca koji su pametniji od ovoga Poznavaoca. Neka je i u pravu. Ali šta treba da bude poenta? Da ih ubijamo? Da imaju manja prava? Manje penzije? Da ne može da dobiju vozačku? Šta?

Više ni sam ne znam šta je pitanje :lol: Počne on sa homofobijom, sad rasizam... šta je sledeće, ljudi koje on smatra ružnim treba da umru? :roll: Ne bi me čudilo.

Hahahahahaha :D :lol: Ko zna šta sve on krije :)

Капиш Глику, а?
Kao prvo. Treba imati u vidu materijalno i socijalno stanje prosečnog belca i prosečnog crnca.
Vrlo je poznato da se inteligencija testira testovima. Takođe je poznato da se mogu naučiti šabloni koji služe za testiranje inteligencije. Socijalni status i obrazovanje itekako utiču na inteligenciju. To što crnci u proseku nemaju iste materijalne uslove i obrazovanje kao belci utiče da na testovima inteligencije pokažu slabiji rezultat. Sve pomenuto takođe utiče i na motivaciju pri radu tih testova. Dakle, puno je faktora koji utiču na rezultate testova a koji nisu vezani za genetiku.
Zato nemoj da se izlupavaš zajedno sa onima koji te testove uzimaju nezavisno od drugih faktora kao kriterijum ne znam čega.
Pored testa IQ postoji i test EQ koji se u ovim razmatranjima ne uzima u obzir. A ustanovljeno je recimo da IQ nije povezan sa uspehom u životu, do EQ jeste. Onda, može se reći da crnci imaju fizičke prednosti u odnosu na belu rasu. Zatim je iz genetike poznato da je za potomstvo najbolje kada se pare različite rase, odnosno, što dalje genetsko srodstvo. Zato su melezi obično lepi, pravilnih crta bez deformiteta i gnetskih bolesti.
Onaj ko zna šta su to latentni geni, zna i zašto je to tako.

Ali i dalje pitanje čemu služi potenciranje karakteristike IQ.
Kao što sam naveo, možemo da vidimo čiji je **** u proseku veći.
Ali postavlja se dva pitanja. Koji se zaključak želi da izvede i šta je svrha tog zaključka? Izvođenje zaključaka ove vrste bez svrhe, tendenciozno da bi se neko obezvredio je sranje. A odakle je IQ jedina i najbirnija ljudska osobina. IQ je jedino bitan kod veoma inteligentnih i uspešnih ljudi. Za veliku većinu ljudstva na ovoj planeti mnogo značjnije su druge vrednosti.

Prema tome, Poznavaoče, ne proseravaj se previše sa onim čemu nisi dorastao.

I sad samo zato što nijedan Afroamerikanac nije osvojio Nobelovu nagradu u prirodnim naukama, znači da su neinteligentni?
Па пази Глику, имали су више од века да то ураде.
Bojim se da mnogo, mnogo generalizuješ sve.
Ima mnogo neinteligentnih ljudi na svetu, bilo koje rase. Kao što ima mnogo inteligentnih. Nobelova nagrada ne dokazuje inteligenciju jedne rase,
Нећу бити непријатан да доводим у питање твоју интелигенцију, али просто је несхватљиво да не уочаваш да су за век и преко тога и бела и жута раса имали лауреате из нобела у природним наукама, али црнаца ниЦ!
ali dobro, nastavi ti da surfuješ Vikipedijom možda još nešto nadješ da ubaciš u post :D

Nije ovde pitanje inteligencije. Ima mnogo crnaca koji su pametniji od ovoga Poznavaoca. Neka je i u pravu.
Ето видиш!
Ali šta treba da bude poenta? Da ih ubijamo? Da imaju manja prava? Manje penzije?
Лепо запажање, црнци имају знатно мање плате, самим тим и мање пензије!
Da ne može da dobiju vozačku? Šta?
Јок, упште ниси сексуално угрожен!!!!:rotf:

Нећу бити непријатан да доводим у питање твоју интелигенцију, али просто је несхватљиво да не уочаваш да су за век и преко тога и бела и жута раса имали лауреате из нобела у природним наукама, али црнаца ниЦ!
A crncima su inače do druge polovine dvadesetog veka bila široko otvorena vrata svih naučnih institucija... prosto je neshvatljivo zašto nisu radili obimna naučna istraživanja na američkom kontinentu, a pogotovo je neshvatljivo zašto to nisu radili kod kuće u Africi... čudo neviđeno. :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back