muzjak
Poznat
- Poruka
- 8.000
Pa naravno. Mi hetero kad se kresnemo to nema veze sa homosima.Немам ја везе с хомосима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno. Mi hetero kad se kresnemo to nema veze sa homosima.Немам ја везе с хомосима.
Да пун си нормалности!!!Naravno da kod nas normalnih toga... Meni pričaš?![]()

Мора бити да зато балиш док се спомене геј парада!Pa naravno. Mi hetero kad se kresnemo to nema veze sa homosima.
Геј је, само га срамота да призна, а невешто крије своје опредељење!ne govorim o drugim vrednostima,ali ti homosexsualizam stavljas u poziciju vrednosti,dok ja coveka stavljam u poziciju vrednosti
Исти имају јасно мањи умни количник.Jel to znači da si ti za diskriminaciju afroamerikanaca?
Исти имају јасно мањи умни количник.
Дакле капиш, а?
Fenomenalno. Prosto fenomenalno. Izvale su ti boli glava Pohznahvaohcheh
Em što mrziš i diskriminišeš homoseksualce iz nama "ne"poznatih razloga, em sad tu propovedaš kako afroamerikanci imaju umanjen neki količnik koji si verovatno našao na nekom sajtu koji je napravio neko verovatno sličan kao ti...
Нема везе са сајтом и нису сви црнци афроамериканци, немој да их вређаш.Fenomenalno. Prosto fenomenalno. Izvale su ti boli glava Pohznahvaohcheh
Em što mrziš i diskriminišeš homoseksualce iz nama "ne"poznatih razloga, em sad tu propovedaš kako afroamerikanci imaju umanjen neki količnik koji si verovatno našao na nekom sajtu koji je napravio neko verovatno sličan kao ti...
Ti najbolje znaš.Геј је, само га срамота да призна, а невешто крије своје опредељење!

ne govorim o drugim vrednostima,ali ti homosexsualizam stavljas u poziciju vrednosti,dok ja coveka stavljam u poziciju vrednosti
To znači da jesi za diskriminaciju pomenutih.Исти имају јасно мањи умни количник.
Дакле капиш, а?
A hajde da merimo ko ima većeg đoku.Исти имају јасно мањи умни количник.
Дакле капиш, а?
Нема везе са сајтом и нису сви црнци афроамериканци, немој да их вређаш.
Познато је још од времена ПСР када су приликом регрутације војника сви радили тестове интелигенције.
И није се променило до дана данашњег, црнци увек подбацују.
Уосталом не постоји нити један црнац добитник нобела из природних наука.
Капиш Глику, а?
Nisam upoznat s vrednostima, ali sam upoznat sa tim velikim NIŠTA. Još kad bi umeo da definišeš to ništa. Vidi negde u knjizi ili na netu šta znači "ništa" pa mi javi. Da znam o čemu pričaš.problem je sto homosexsualizam nestvara vrednost i stvara jedno veliko NISTA,ako si uopste upoznat sa vrednostima drustva,coveka uopste!Covek ti ustvari,iznosi cinjenicno stanje!Tebi sam rekao,posveti se necemu,mani se tudje k..ite,imas svoju i stavljaj tamo gde treba,stvaraj nesto,dete uostalom,probudi se!
Nije ovde pitanje inteligencije. Ima mnogo crnaca koji su pametniji od ovoga Poznavaoca. Neka je i u pravu. Ali šta treba da bude poenta? Da ih ubijamo? Da imaju manja prava? Manje penzije? Da ne može da dobiju vozačku? Šta?Em rasista em homofob. Pa stvarno...
I sad samo zato što nijedan Afroamerikanac nije osvojio Nobelovu nagradu u prirodnim naukama, znači da su neinteligentni? Bojim se da mnogo, mnogo generalizuješ sve.
Ima mnogo neinteligentnih ljudi na svetu, bilo koje rase. Kao što ima mnogo inteligentnih. Nobelova nagrada ne dokazuje inteligenciju jedne rase, ali dobro, nastavi ti da surfuješ Vikipedijom možda još nešto nadješ da ubaciš u post![]()
Nije ovde pitanje inteligencije. Ima mnogo crnaca koji su pametniji od ovoga Poznavaoca. Neka je i u pravu. Ali šta treba da bude poenta? Da ih ubijamo? Da imaju manja prava? Manje penzije? Da ne može da dobiju vozačku? Šta?
U stvari njemu je krivo što imaju veću kitu od njega.![]()
Počne on sa homofobijom, sad rasizam... šta je sledeće, ljudi koje on smatra ružnim treba da umru?
Ko zna šta sve on krije 
Kao prvo. Treba imati u vidu materijalno i socijalno stanje prosečnog belca i prosečnog crnca.Познато је још од времена ПСР када су приликом регрутације војника сви радили тестове интелигенције.
И није се променило до дана данашњег, црнци увек подбацују.
Уосталом не постоји нити један црнац добитник нобела из природних наука.
Капиш Глику, а?
Ma jok. Nema on šta da krije.Ko zna šta sve on krije![]()

Ради се о сасвим лепој и легитимној теми за дискусију, а не о дискриминацији.To znači da jesi za diskriminaciju pomenutih.
Значи имаш малог ђоку.A hajde da merimo ko ima većeg đoku.
Па пази Глику, имали су више од века да то ураде.Em rasista em homofob. Pa stvarno...
I sad samo zato što nijedan Afroamerikanac nije osvojio Nobelovu nagradu u prirodnim naukama, znači da su neinteligentni?
Нећу бити непријатан да доводим у питање твоју интелигенцију, али просто је несхватљиво да не уочаваш да су за век и преко тога и бела и жута раса имали лауреате из нобела у природним наукама, али црнаца ниЦ!Bojim se da mnogo, mnogo generalizuješ sve.
Ima mnogo neinteligentnih ljudi na svetu, bilo koje rase. Kao što ima mnogo inteligentnih. Nobelova nagrada ne dokazuje inteligenciju jedne rase,
ali dobro, nastavi ti da surfuješ Vikipedijom možda još nešto nadješ da ubaciš u post![]()
Ето видиш!Nije ovde pitanje inteligencije. Ima mnogo crnaca koji su pametniji od ovoga Poznavaoca. Neka je i u pravu.
Лепо запажање, црнци имају знатно мање плате, самим тим и мање пензије!Ali šta treba da bude poenta? Da ih ubijamo? Da imaju manja prava? Manje penzije?
Јок, упште ниси сексуално угрожен!!!!Da ne može da dobiju vozačku? Šta?
U stvari njemu je krivo što imaju veću kitu od njega.![]()

A crncima su inače do druge polovine dvadesetog veka bila široko otvorena vrata svih naučnih institucija... prosto je neshvatljivo zašto nisu radili obimna naučna istraživanja na američkom kontinentu, a pogotovo je neshvatljivo zašto to nisu radili kod kuće u Africi... čudo neviđeno.Нећу бити непријатан да доводим у питање твоју интелигенцију, али просто је несхватљиво да не уочаваш да су за век и преко тога и бела и жута раса имали лауреате из нобела у природним наукама, али црнаца ниЦ!