Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti imas drugacije vidjenje problema i iponujes takvim stvarima,kruzis kao lepi orao i podrzavaju te,a onda bup,po njima,a ja tigar,grabim odmah svojim kandjama i mene se groze!Ti si za'ciscenje''prirodna selekcija'hahaha,a ja za suzbijanje i za duhovno lecenje!NEMA PARADE I KRAJ TOME!Kakav bre ponos i parade,nema takve slobode!Mozemo naklapati do jutra,ali to je nesto sto netreba dati da se siri,ma sta mislili homici,lezbosi,pedofili,zo,ne,itd!
Pazi vako. Ovo je srpski zabavni park i neko neće da ukida parade. I zakonom imaju prava na paradu. Ko silom pokušava da drugome uduzme zakonska prava treba da bude sankcionisan. Recimo, u ovom slučaju nagužen. Pa bar da znaju zašto napadaju. Da ne napadaju uzalud.
Nego boje se ako ih budu guzili, da se ne navade pa da mora opet da ih guze.
Sem toga ne pitaš se ti da li će biti parade ili ne.

Pazi vako. Ovo je srpski zabavni park i neko neće da ukida parade. I zakonom imaju prava na paradu. Ko silom pokušava da drugome uduzme zakonska prava treba da bude sankcionisan. Recimo, u ovom slučaju nagužen. Pa bar da znaju zašto napadaju. Da ne napadaju uzalud.

Neverujem da ce biti,a i ne treba

smor me uhvatio,ponavljam,uvek je bilo pederluka,ali nije bio uzdizan,kao danas!To je bespotrebno!
Pa ti ga upravo uzdišeš. Ti mu pridaješ preveliki značaj. Mislim da mu više značaja pridaju takvi kao ti nego sami homoseksualci.
Nije mi jasno šta vi branite i od čega se branite? Ako je to nešto što je neprihvatljivo za društvo, onda bi i žene u istoj meri digle glas. Ali to nije slučaj. Zašto onda pojedini muškarci doliko zdušno i paranoično žele da se suprotstave paradi ponosa. Šta imaju protiv ponosa?

Pa ti ga upravo uzdišeš. Ti mu pridaješ preveliki značaj. Mislim da mu više značaja pridaju takvi kao ti nego sami homoseksualci.
Nije mi jasno šta vi branite i od čega se branite? Ako je to nešto što je neprihvatljivo za društvo, onda bi i žene u istoj meri digle glas. Ali to nije slučaj. Zašto onda pojedini muškarci doliko zdušno i paranoično žele da se suprotstave paradi ponosa. Šta imaju protiv ponosa?

sta zapinjes za tu paradu'ponosa'idi pa nadji nekog homica na forumu,ne treba ti parada!Odoh ja,a vas dvoje ili dva,dvojica,kako hoces...pa pricajte!

:rotf:
Овај Музјак би се само гузио.
Болест.
:sad2:

Aj ne karikiraj, smesna mi je necija tvrdnja tako napamet izrecena a ako je biseks otkud zna kakve porive svaki hetero ima.
Vodio evidenciju, pravio anketu? ;)
Ti muzjak garant jesi osetio poriv da me kresnes, makar iz besa. :per:
Priznaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back