Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

nije fora... zna se sta je homosekualnost, a sta je homo faza koju svaki ziv stvor u manjoj ili vecoj meri ima do neke starosne granice - mladalacke jel' :lol:

e sad posto je zivot skup kontrapunkta, povezes mlado i staro, nezno i brutalno, osecajno i ladno i dodjes do zanimljivih implikacija vezanih za pojam ljudske seksualnosti...ako se zastrani u istopolnom onda nema spasa jer to nije bolest ako se pretera vec manirizam pogresnog, a bolest je samo ako se takav rodis... i zato su i doneli onaj zakon o promeni pola pa se ljudi cudom cude kako to da se mnoga poznata imena operisu jer su bili toliko godina zarobljeni u telu nekog drugog.

to je najbolji dokaz da je takva vrsta homoseksualnosti bolest

Voleti drugu osobu istog pola, to nije bolest, niti poremećenost. Kao što nije bolest voleti drugu osobu suprotnog pola.
To nikada nije ni bila bolest.
Zna se šta je ljubav.
Mrzeti, diskriminisati druge osobe samo zbog njihove seksualne orijentacije, bez da su ti oni išta uradili, je još gore od psihološke poremećenosti.
Ignorišeš činjenice koje su iznete u video koji sam ti dao. To ide na tvoju štetu, ne na moju, veruj mi.

To nikada nije ni bila bolest.
Zna se šta je ljubav.

Ignorišeš činjenice koje su iznete u video koji sam ti dao. To ide na tvoju štetu, ne na moju, veruj mi.

Ne ignorišem činjenice, ignorišem tvoja ubeđenja da si poslat na zemlju da širiš gluposti i mržnju.
Inače, mnogo je lepše živeti u toleranciji. I konačno se odluči da li je tvoj uzrok homofobije tvoja religija, ili nešto drugo.

ma jok :lol:

potpuno je jasno da anatomski i fizioloski kako os, probavni i reproduktivni sistem kod coeka su dve odvojene stvari, znaci coek nema kloaku... jel ti jasno u kom pravcu idem?

znaci ako idemo sa naprostijim poznavanjem anatomije i fiziologije kada se spoje polovi a ne samo jedan pol stvari govore same po sebi... res ipsa loquitur....

ma jok :lol:

potpuno je jasno da anatomski i fizioloski kako os, probavni i reproduktivni sistem kod coeka su dve odvojene stvari, znaci coek nema kloaku... jel ti jasno u kom pravcu idem?

znaci ako idemo sa naprostijim poznavanjem anatomije i fiziologije kada se spoje polovi a ne samo jedan pol stvari govore same po sebi... res ipsa loquitur....

Tebi je sve reprodukcija. U životu i ljubavi postoji mnogo više od fizičkog kontakta, ali da li vredi to tebi objašnjavati? :lol:

Tebi je sve reprodukcija. U životu i ljubavi postoji mnogo više od fizičkog kontakta, ali da li vredi to tebi objašnjavati? :lol:

pa nek se vole ko im brani.. kad je neko nekom branio da se voli sa drugim :lol:

al kad se hebu i anala progalasavaju za in a vaginu za out... e tu bro nisu cista posla ni u kojoj varijanti.. bilo psiholoskoj a bilo i onoj drugoj vaznijoj.... higijenskoj :rotf:

pa nek se vole ko im brani.. kad je neko nekom branio da se voli sa drugim :lol:

al kad se hebu i anala progalasavaju za in a vaginu za out... e tu bro nisu cista posla ni u kojoj varijanti.. bilo psiholoskoj a bilo i onoj drugoj vaznijoj.... higijenskoj :rotf:

Možda tebi nisu čista posla, ali ko si ti da ih osuđuješ? Misliš da je njihova ljubav drugačija nego svačija druga? Misliš da je heteroseksualna ljubav bolja?

Možda tebi nisu čista posla, ali ko si ti da ih osuđuješ? Misliš da je njihova ljubav drugačija nego svačija druga? Misliš da je heteroseksualna ljubav bolja?

ja osudjujem? :lol:

pa tis prvi osudio moju ljubav sa dve dame..jel tako bilo... a to koliko je nesto za osudu ili ne nisi ni ti nadlezan, a ni ja, vec drustvo koje treba da se izbori sa tim... a kad se istopolna ljubav sa sve pripadajucim analom koristi za personifikovanje new wave-a u ljubavi, kojoj svi moramo odati postovanje pa taman da nam je pichkka draza i od pljeskavice, onda u toj i takoj ljubavi pod moranje nesto jako smrdi... figurativno a i stvarno :lol:

ja osudjujem? :lol:

pa tis prvi osudio moju ljubav sa dve dame..jel tako bilo... a to koliko je nesto za osudu ili ne nisi ni ti nadlezan, a ni ja, vec drustvo koje treba da se izbori sa tim... a kad se istopolna ljubav sa sve pripadajucim analom koristi za personifikovanje new wave-a u ljubavi, kojoj svi moramo odati postovanje pa taman da nam je pichkka draza i od pljeskavice, onda u toj i takoj ljubavi pod moranje nesto jako smrdi... figurativno a i stvarno :lol:

Ne, osudio sam to da ti je gej OK kad su u pitanju lezbejke a nije OK kad su gejevi u pitanju. Ali dobro, rasizam je skoro izumro, uskoro će i homofobija nadam se :D

eto... znas poentu mog pitanja i neces da odgovoris a pacovcinu ne da ne bi mogo da pojedes vec bi se ispovratio od same pomisli na to.. a 1 promil njih to jede.. bas ko sto toliko ima homosa u srbiji. znaci, neko voli parcova a neko voli napr. punjene paprike... i nije tvoje da meris da li ja moram da jedem tvog parcova kad su mi moje dve paprike sasvim zadovoljavajuca stvar koja me zasiti i cini nasmejanim... :))

al ti to ne razumes....

eto... znas poentu mog pitanja i neces da odgovoris a pacovcinu ne da ne bi mogo da pojedes vec bi se ispovratio od same pomisli na to.. a 1 promil njih to jede.. bas ko sto toliko ima homosa u srbiji. znaci, neko voli parcova a neko voli napr. punjene paprike... i nije tvoje da meris da li ja moram da jedem tvog parcova kad su mi moje dve paprike sasvim zadovoljavajuca stvar koja me zasiti i cini nasmejanim... :))

al ti to ne razumes....

Kao prvo, ima mnogo više homo/bi/seksualaca u Srbiji nego što ti misliš, ali to ne pokazuju jer vide u kakvoj državi žive.
A ako upoređuješ seksualnost sa pacovima i paprikama, ja se bojim da tebi nema spasa.

Živi nasmejan, niko ti ne brani, ali shvati da ćete vi i vaša srednjevekovna ubeđenja uskoro izumreti :D

Kao prvo, ima mnogo više homo/bi/seksualaca u Srbiji nego što ti misliš, ali to ne pokazuju jer vide u kakvoj državi žive.
A ako upoređuješ seksualnost sa pacovima i paprikama, ja se bojim da tebi nema spasa.

Živi nasmejan, niko ti ne brani, ali shvati da ćete vi i vaša srednjevekovna ubeđenja uskoro izumreti :D

ovo je cist fasizam sto si sad napisao jer je isto kao ono sto su hitler jugend pevali tommorow belongs to me... uostalom da si makar malo vidovit ozbiljno bi razmsilio o onom proglasu un-a o homosekualnosti sto je nedavno objavljen...polako vam se zatvaraju vrata koja su odskrinuli jer ste dosadili i bogu i ljudima sa svojom "razlicitoscu"... a one dve sto te kopkaju... :lol: one su decak biseksualke al tvoj skraceni vid posmatranja ne moze da razgranici sta je homo a sta bi... :lol:

Bravo...svaka cast,istina je da ima vise homos.ibiseksualaca u Srbiji,ali se ti ljudi boje reakcije zatucane okoline i to sa razlogom,tu je i druga bolnija stvar...sta ce roditelji reci?:dash:dok sam ziveo u Srbiji,drug mi se zalio da je rekao u sali roditeljima da je mozda gej(bili smo treca godina srednje17godina)...bio je kaznjen kao da je pretukao nekoga,opljackao,rekli su mu da ce da ga se odreknu STRASNO....a tvoja poruka na kraju je lek svim forumskim cobanima.....posto znaju da s'ru da smo mi bolesni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back