Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogo veci procenat je pedofila koji su orijentisani na osobe istog pola. ja ne znam ali ja tu vidim znacajnu sponu izmedju pedofilije i homoseksualnosti, sto (meni) govori da je rec o jako bliskim poremecajima. ne znam da li se ljudi uopste brave ovim problemom na ovaj nacin. ako ne trebali bi.
Upravo tako, u pitanju je slična poremećenost.
Imaš o tome u dokumentarcu koji sam ovde postavio:
"Dokumentaran film o Alfredu Kinsiju, homoseksualcu i pedofilu koji je vrsio navodna istrazivanja koja ce biti iskoriscena za legalizaciju svih oblika seksualnih perverzija."

nemam ja predrasuda vec se jasno vidi iz slucajeva pedofilije izmedju ostalog i ovih koje ti pominjes.
Ma ja sam samo pitao odakle ti ta informacija... postoje procene da je incidencija homoseksualnosti među katoličkm klerom oko 15%, što je oko 4-5 puta više nego među "običnim" narodom. Međutim, problem je što su slučajevi zlostavljanja dece mnogo više medijski propraćeni u ovom slučaju, jer u slučajevima porodičnog zlostavljanja, istina mnogo ređe izlazi na videlo nego u slučaju poslovne multimilionske korporacije kakva je katolička crkva.

Dalje, korelacija nije isto što i kauzalitet... možda se ljudi koji su svesni da su pedofili namerno odlučuju za posao sveštenika. Kako god okreneš, mračna je to i bolesna institucija.

Evo jedan zanimljiv tekst na ovu temu:

http://psychology.ucdavis.edu/rainbow/html/facts_molestation.html

iako mi se gadi i pomisao da zairim u takav um, mozda sam malo prenaglo iznela analizu. jer ne bih znala koji je glavni uzrok koji pedofila navodi na takva nedela. mozda mu nije uopste bitno kojeg pola ce biti njegove zrtve, mozda je pokretac takvog nakaznog ponasanja nesto sasvim drugo.
a mozda..ipak ima veze izmedju homoseksualnosti i pedofilije....
kako god preteska tema da bih ulazila dublje u analizu.

Citirao bih jednog poznatog filozofa i mislioca: "raditi na vadjenju drustva iz govana ne gurati jos dublje". :lol: Ovo ka' da je Njegoš reka'.

Što se tiče boldovanog. Onda nemoj da se boriš za "svoja prava" jer to je ovo što vidimo na slikama. U "civilizovanim zemljama" na svakom ćovšku imaš gej klubove, a ispred svakog po nekolika gola ili polu gola klovna.
Poznata je borba pedera za "svoja prava", prvo traže mali prst, a zatim uzimaju celu ruku.

Ja se ne borim za "svoja prava", u ovoj temi samo hoću da pokažem da su predrasude, diskriminacija i omaložavanje homoseksualaca pogrešne, a ne sami homoseksualci.
Nema na svakom ćošku, evo kolko sam u životu proputovao nisam video ni jedan gej klub, a kamoli gole klovnove...

A ja i dalje ne vidim da propovedaš da je nemoralno jesti svinjetinu i tetovirati se??? :think:

Ja se ne borim za "svoja prava", u ovoj temi samo hoću da pokažem da su predrasude, diskriminacija i omaložavanje homoseksualaca pogrešne, a ne sami homoseksualci.
Nema na svakom ćošku, evo kolko sam u životu proputovao nisam video ni jedan gej klub, a kamoli gole klovnove...

A ja i dalje ne vidim da propovedaš da je nemoralno jesti svinjetinu i tetovirati se??? :think:
imas ih ovde u NY dosta...;).....

pogledaj ovog iznad. tipican gej. voli dzastina, salje mu pateticne poruke da ceo svet vidi. naravno krijuci se iza nika koji govori da je on decko spreman za partijanje.
to je ono o cemu ja govorim. verujem da si i izgledom tipican gej - zenskih manira, piskavog glasa, markirane garderobe. to je ekstremizam, gde je covek zbog svog seksualnog opredeljenja potpuno svoj zivot uredio podvladjujuci ovom nagonu koji ga ocigledno kontrolise. to je opsesija.
uglavnom od gejeva moze da se cuje kako je stereotip da su ljudi homoseskualne orijentacije onakvi kakvim ih prikazuju u filmovima (po naski kao pickice) samo mit i da su oni sasvim obicni ljudi koji su seksualno opredeljeni kao homo. dakle mit ili ne? sudeci po tvom predstavljanju ne. gej osobe moraju da se isticu takvim manirima jer su 24/7 opsednuti tom svojom seksualnom devijacijom. i onda dajte ljudima koji 24/7 ramzmisljaju o seksu i koji su preoptereceni ekstremnim perverzijama da vaspitavaju decu . apsurd.
nisi u pravu,to sto volim JB ima veze vise sa muzikom,mada je on sladak decko:per:....drugo ja nisam opsednut sobom,trece kada bi me upoznala ovako negde u kaficu nikad ne bi poverovala da sam biseksualac....nemam piskav glas,malo sam vise uredan(devica sam u horoskopu)pa moram....ne patim za markiranom garderobom....

Pa videli smo onu perverziju što sam postavio. U pitanju je grad gde je dozvoljeno da homoseksualci pokažu koliko su pametni i bistri.
Evo ti biber, pa ga uhvati za ruku da ti pokaže gde je najbolji provod. :lol:

Imaš opciju da vidiš sve moje napisane postove. Pa ako te ne mrzi ti malo pretraži, pa ćeš videti moj stav o tetovažama i konzumiranju crkotina.

nisi u pravu,to sto volim JB ima veze vise sa muzikom,mada je on sladak decko:per:....drugo ja nisam opsednut sobom,trece kada bi me upoznala ovako negde u kaficu nikad ne bi poverovala da sam biseksualac....nemam piskav glas,malo sam vise uredan(devica sam u horoskopu)pa moram....ne patim za markiranom garderobom....
Xaxaxaxa...koja boleština.
Pa i taj JB je žešći peško. Sad ćeš ti reći da se to ne vidi, ima devojku i sl. Ali ja ti opet kažem, ne možeš sa smradom lako izaći na kraj, zaudara pa zaudara.
A šta kažeš, nisam opsednut sobom, al' sam malo uredan..xaxaxa.. mogu zamisliti tu pedantnost. Manikir, pedikir, ovo ono xaxaxa...

Xaxaxa...zlatna sa tobom u kafiću...xaxaxa... to bi bilo zanimljivo videti...

Pa i taj JB je žešći peško. Sad ćeš ti reći da se to ne vidi, ima devojku i sl. Ali ja ti opet kažem, ne možeš sa smradom lako izaći na kraj, zaudara pa zaudara.
A šta kažeš, nisam opsednut sobom, al' sam malo uredan..xaxaxa.. mogu zamisliti tu pedantnost. Manikir, pedikir, ovo ono xaxaxa...

Ako ovo nije čista homofobija onda ne znam šta je...

misim..lako je iebat finu putenu ženkicu, al aj ti odvali mrgu od dva metra
Mis'iš 'vaki?

lockerroom.jpg

Ha Ha...zivi sa malo manje mrznje prema drugima....znas to nije zdravo;)

ako im se ne svidja...zasto jednostavno ne ignorisu:dash:....jel je to toliko tesko...zato mi kao narod nikada necemo da uspemo,zato sto imamo toliko granica i predrasuda,mi tek treba da zakoracimo u moderno doba....

Pa šta ćeš, vidiš da smo zaostali u mnogo tome :D
A ne mogu da ignorišu jer osećaju da su oni poslati na Zemlju sa tamo neke planete da bi lepo širili mržnju prema svemu što im se ne svidja, i pri tom dodavali argumente moralnosti i tako toga, ali dobro, valjda će i homofobija jednom iščeznuti...

Pa šta ćeš, vidiš da smo zaostali u mnogo tome :D
A ne mogu da ignorišu jer osećaju da su oni poslati na Zemlju sa tamo neke planete da bi lepo širili mržnju prema svemu što im se ne svidja, i pri tom dodavali argumente moralnosti i tako toga, ali dobro, valjda će i homofobija jednom iščeznuti...
homofobija..nestati,to bi tako bilo lepo....prvo u Srbiji...:)

Глоопости.
Фобија је на грчком страх, а мало ко се боји хомоса, углавном су обичне чкапице.
Уствари циљ је да се дотични излече од те психичке малформације, што исти именују некаквом хомофобијом.
Фуј бре, каква глоопост.

Глоопости.
Фобија је на грчком страх, а мало ко се боји хомоса, углавном су обичне чкапице.
Уствари циљ је да се дотични излече од те психичке малформације, што исти именују некаквом хомофобијом.
Фуј бре, каква глоопост.
ko kaze da se ne boje....bolest je mrzeti nekoga ko ti na nikakav nacin ne ugrozava zivot tebi i tvojoj porodici.....

ko kaze da se ne boje....bolest je mrzeti nekoga ko ti na nikakav nacin ne ugrozava zivot tebi i tvojoj porodici.....
Мрзим ја и комарце па их се не бојим, тако и с вама.
Али ускоро ће Амери избацити на тржиште антигеј серум и вакцину и питање вас несрећника биће дефинитивно решено.

Мрзим ја и комарце па их се не бојим, тако и с вама.
Али ускоро ће Амери избацити на тржиште антигеј серум и вакцину и питање вас несрећника биће дефинитивно решено.

Eh pa uskoro će takvi kao ti izumreti pa će svet biti mnogo lepše mesto :D
Inače, fobija je iracionalni strah i strepnja od nečega, tako da žao mi je što ih se bojiš, ali do te tvoje "vakcine" pazi da se ne zaraziš :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back