Tvoje mucave , neslovesne "argumente" namenjene ljudima čiji su mozgovi inhibirani infanttilnim strahom od božije kazne nazivaš ozbiljnim razmišljanjem ? To tvoje maloumno grčevito držanje za najprostiju misaonu konstrukciju od kad je sveta; da se sve može objasniti božijom voljom kao da smo primitivno afričko pleme (setiti se onog Bušmana koji je našao bocu Coka Cole i naravno to pripisao božijoj volji) , to prosto naklapanje proglašavaš nekakvim razumnim razmišljanjem koje eto treba da svako poseduje da bi mogao da diskutuje. I takvu glupost izvaljuješ na naučnom forumu gde naučna metoda treba da dominira a ne religiozna primitivna svest.
I da, tačno je da sam pobegao, pobegao od gluposti . Čovek na ovom podforumu očekuje istinsku argumentaciju zasnovanu na naučnim radovima , istraživanjima , pozivanje na psihološke ili antropološke autoritete, iskustva istorije , sociologije, medicne itd , umesto toga ja treba da raspravljam šta je napisano u bibliji, (da li je Bog zabranio da se jede svinja

) kao da smo u srednjem veku ili da živimo u Đamahiriji. Žao mi je ali nemam vremena da učestvujem u tupavim talibanskim raspravama.