Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Širenje polno prenosivih bolesti se sprečava prezervativom
Žena ima pravo da odlučuje o majčinstvu
To je napamet naučena rečenica. A tačn je koliko i da se vakcinama sprečavaju bolesti od kojih se vakcinišeš.
Prezervativi sadrže rupice prečnika 5 mikrona, a recimo virus side je svega 0,1 mikron. Tako da to nije nikakva zaštita od polnih bolesti.

Žena ima pravo da ubije dete?

Meni je nekako bezveze upoređivati homoseksualnost sa krimosima. Imaš ubice kojima je to sasvim normalno, mislim ubistvo, znači nedostatak saosećanja prema tuđem životu i poštovanja istog ili jednostavno nedostatak svesnosti o tome da čine loše.
Meni su homoseksualci nešto kao i levaci. Znaju da bi trebalo i da bi bilo lakše da se više služe desnom rukom jer recimo, teško je pisati levom rukom s'leva nadesno, lakše je desnom naravno, ali oni tu ništa ne mogu, njima je leva ruka k'o nama ostalima desna, tako mi nekako izgledaju i homoseksualci, znaju oni da Bog zapoveda da se muški i ženske pare, vole, kako-god, al' džaba kad oni nikako ne volE one drugog pola.
Ili kako bi rekao jedan moj sugrađanin koji je prvo rešio da se oženi i dobije dete, pa posle pet-šest godina braka shvatio da to što je uradio nikako ne odgovara njemu i njegovim osećanjima, napustio ženu i dete (nikad nije prestao da brine o njima što novčano, što 'nako) pa našao momka, bio sa njim desetak godina pa sad opet živi sa jednom ženom, on kaže da se srcu ne zapoveda. Sad, možda baš i nije najbolji primer, tip je kanda i na struju i na baterije, ali je čini mi se dobro rekao: srcu se ne zapoveda.
A, da, ima on i jedan biser. Kada ga je sestra upitala kako je moguće da voli muške,on je upitao: "pa zar ih i ti ne voliš?":D
Korekcija gore napisanog teksta:
Meni je nekako bezveze upoređivati krimose sa homoseksualcima. Imaš pedere kojima je to sasvim normalno, mislim spavati sa istim polom, znači nedostatak saosećanja prema životu i poštovanja istog ili jednostavno nedostatak svesnosti o tome da čine loše.
Meni su krimosi nešto kao i levaci. Znaju da bi trebalo i da bi bilo lakše da se više služe desnom rukom jer recimo, teško je pisati levom rukom s'leva nadesno, lakše je desnom naravno, ali oni tu ništa ne mogu, njima je leva ruka k'o nama ostalima desna, tako mi nekako izgledaju i krimosi, znaju oni da Bog zapoveda da treba živeti moralno, al' džaba kad oni nikako ne volE da budu moralni.

A tvoj sugrađanin je tipičan čovek koji traga za nekakvom nazovi "srećom", ali malo je reći na pogrešnom mestu. Te bolesti su mi isuviše poznate..

a jel treba da me briga šta ko radi sa svojim kerecom ili anusom isl..?

ne treba da te bude briga, vec rekoh ja sboje pervezije iz spavace sobe necu iznositi u javnost i zahtevati da se moja izopacenost ozvanici pred bogom i narodom (mislim na sklapanje brakova)
nije bitno kako i s kim se ko ebe, bitno je ne masakrirati vec izmasakrirano drustvo. ebite se u svoja 4 zida i ne naturajte svoja "prava" ljudima koji imaju previse briga da bi ih neko jos cimao sa takim nebulozama.

Pa opšte je poznato da se brutalna ubistva (iživljavanje nad telom) u većem procentu događaju u krugu gde su homoseksualaci. Dakle, homoseksualizam je veoma težak oblik psihološkog obolenja.
Da ne govorimo o moralnom povređivanju, što je mnogo teže povređivanje od fizičkog.

Izvini, ali teško mi je da gledam u tvoj username a da ne gledam na tvoj post kao religijski.

Pa opšte je poznato da se brutalna ubistva (iživljavanje nad telom) u većem procentu događaju u krugu gde su homoseksualaci. Dakle, homoseksualizam je veoma težak oblik psihološkog obolenja.
Da ne govorimo o moralnom povređivanju, što je mnogo teže povređivanje od fizičkog.

Ovo je teska glupost koju si izmislio ..... zar ne bese jedna od zapovesti "Ne lazi" ;)
A ako tebe moralno povredjuju dva coveka koji se vole , onda si problem ti .

ne treba da te bude briga, vec rekoh ja sboje pervezije iz spavace sobe necu iznositi u javnost i zahtevati da se moja izopacenost ozvanici pred bogom i narodom (mislim na sklapanje brakova)
nije bitno kako i s kim se ko ebe, bitno je ne masakrirati vec izmasakrirano drustvo. ebite se u svoja 4 zida i ne naturajte svoja "prava" ljudima koji imaju previse briga da bi ih neko jos cimao sa takim nebulozama.

ja mislim da bi bolje bilo da se svi hebu javno i transparentno kao kučići
samo tako će ta tema prestati da bude specijalna..

Lepo je definisano kada plod postane živ abortus je zabranjen.
Xaxaxa..
Kada plod postaje živ?
Mislim da žene malo više treba o tome da diskutuju a ne muškarci.
Zašto žene? Polažu pravo na dete?
Ima dosta muškaraca koji naprave dete i odu šta je to onda?
To je nemoralna devojka, koja je učinila uslugu nemoralnom muškarcu.
U stvari sve ovo nema nikakve veze sa temom.
Pa greh i sebičnost vezuju ove dve stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back