Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve sve čovek gluposti neće videti i čuti , ali ovo je vrhunac:
zLi;15561547]SAJT KOJI NUDI LECENJE HOMOS.
Homoseksualizam je jedan od pokušaja izgubljenog čoveka da pobegne od realnosti. U potrazi za srećom tamo gde je nema, čovek sebe sve više povređuje i postaje sve nespo sobniji za funkcionisanje u ovom svetu. Proces izlečenja započinje najpre prepoznavanjem smisla i svrhe čovekovog života, a zatim osposobljavanjem za zdrave aktivnosti koje će dovesti do ekonomske stabilnosti i duhovnog bogatstva kroz jaku porodicu i mnoštvo iskrenih prijatelja.[/QUOTE]

Pa postavljam pitanje , a koja je to smisao i svrha čovekovog življenja prema ovim uglednim lekarima ?
Drugo pitanje , koji lekari osim M. Petrovića stoje iza Centra za lečenje homoseksualizma. Jer kao javna institucija morali su da javno izlože svoja imena. Slutim da sem Miroljuba nema ni jednog lekara.
Treće , da li su oni imali i jedan slučaj sa imenom i prezimenom uspešnog lečenja homoseksualizma? Na ovo pitanje mogu odmah odgovoriti.
Naravno da nemaju ni jedan, jer ovo je jedna propagandna budalaština od strane Miroljuba Petrovića preispoljenog religioznog fanatika koji razrešava misterije nestaka Maja , Stonhendža, ljudi džinova, dinosaurusa, života posle smrti, jedna opskurna ličnost sa kojom se sprda naučnička javnost.
Homoseksualizam je proganjan i "lečen" odvajkada, pri tome su korišćene i brutalne metode poput elektrošok terapije i nauka je konstatovala da su to bile sve zablude jer ono što su pokazale studije zadnjih decenija je da na pojavu homoseksualizma kod pojedinca utiču mnogi faktori ali onaj osnovni faktor je urođen. Homoseksualci imaju drugačiji hormonski balans koji je primećen u prednatalnoj fazi (kod fetusa). Ovu činjenicu potvrđuju mnoge fiziološke razlike između homoseksualnih i heteroseksualnih osoba još u ranom detinstvu. Onda postoje istraživanja koja pokazuju da je jedan od uzročnika marker Xq28 na X hromozomu , no ovo nije potpuno dokazano ali ni opovrgnuto. Ono što je bitno , ne postoje nikakvi dokazi da se homoseksualizam može steći, pogotovo ne gledanjem neke parade. To nikada ni jedan ozbiljan psiholog nije tvrdio. Čak i Frojd koji je homoseksualizam smatrao poremećajem (u skladu sa svojim vremenom) tvrdio je da homoseksualizam ne prelazi na "normalne" osobe tj. heteroseksualce. A sve ovo potvrđuju i višegodišnja istraživanja koja su obavljena u Sidneju. Naime od 1991 godine vodi se evidencija o gej populaciji u nekoliko Sidnejskih kvartova u kojima se organizuje gej parada. Od 1991 godine do 2009 godine (odkad je ova informacija ) ne postoji nikakav porast ove populacije, tačnije on je na nivou statističke greške.
neslazhem se. mozhe da bude, ali mislim da homoseksualnost ima veze sa bludom. pricham iz iskustva, jer su se meni pojavile homoseksualne misli posle godina velike kolichine bludnichenja (shto "obichnih" odnosa, shto masturbacije). tachno mozhe da se prati progresija- kao klinac kad sam masturbirao trebalo mi je da da vidim sliku devojke u uskoj odecji. posle ti treba slika gde nema neku odecju, pa ti treba slika gde se sve vidi, pa ti treba snimak samo na kratno, pa ti treba ceo snimak, pa ti treba harkor snimak, i sa odnosima isto tako postoji progresija sve dalje i dalje zalazhenja u blud. neki zadju u pedofiliju, neki u perverzije (od sado-mazo, do lozhenja na patuljke), a neki u homoseksualnost. neki, kao ja, izadju iz te priche. malo i sve to lichi na korishcjenje droga.
Ti si čoveče fenomen, evo ja sam u bludu jako dugo (neću da se hvalim) ali nikada nisam imao homoseksualne želje. Verovatno imaš urođene homoseksualne sklonosti, treba samo da se oslobodiš predrasuda i budeš ono što jesi.

Poslednja izmena:
SAJT KOJI NUDI LECENJE HOMOS.
http://www.gaycure.comlu.com/lecenje.htm

Uzroci pojave homoseksualizma su različiti, a svi bi se mogli svrstati u četiri grupe:
- odsustvo roditeljske ljubavi i brige, naročito majke u odnosu na ćerku i oca u odnosu na sina. Bez roditeljskog vođstva u životu i adekvatnog primera, kod deteta se mogu razviti različite negativne sklonosti pod uticajem lošeg društva, destruktivnog televizijskog programa i dr.
- mladi ljudi, prepušteni sami sebi, veoma rano imaju prva seksualna iskustva. Često ta iskustva predstavljaju
seksualno zlostavljanje koje se kasnije pretvara u odbojnost prema osobama suprotnog pola.
- želja za zabavom po svaku cenu snižava prag tolerancije svake vrste, tako da se pod dejstvom alkohola ili neke druge droge osobe upuštaju u različite aktivnosti za koje smatraju da mogu dovesti do zadovoljstva, uključujući i homosek sualizam. Kada se jednom uđe u neki takav odnos, onda je svaki sledeći put to lakše učiniti, kao i u slučaju drugih destruktivnih aktivnosti.
- biti deo nekog društva i ne ostati usamljen, kao i napredovanje u karijeri, takođe predstavljaju neke od
uzroka prihvatanja homoseksualizma. Lepa reč i prijateljski odnos jesu mehanizmi pomoću kojih usamljeni čovek prihvata i do tada neprihvatljive koncepte. Takođe, homoseksualni lobi u biznisu i politici je jedan od najjačih na svetu. Biti deo tog društva, za mnoge znači uspeh u karijeri.

Činjenica je da živimo u svetu u kojem se različiti oblici destruktivnog ponašanja promovišu kao “stil života” i “pravo na izbor”. Zato što bira ono što je loše, savremeni čovek boluje od najrazličitijih vrsta bolesti, od kojih su one duhovne najpogubnije. Depresija se kod ljudi širi kao epidemija, a uzrok ove bolesti je izbor onog stila života koji ne može da zadovolji potrebe čovekovog bića.

Homoseksualizam je jedan od pokušaja izgubljenog čoveka da pobegne od realnosti. U potrazi za srećom tamo gde je nema, čovek sebe sve više povređuje i postaje sve nespo sobniji za funkcionisanje u ovom svetu. Proces izlečenja započinje najpre prepoznavanjem smisla i svrhe čovekovog života, a zatim osposobljavanjem za zdrave aktivnosti koje će dovesti do ekonomske stabilnosti i duhovnog bogatstva kroz jaku porodicu i mnoštvo iskrenih prijatelja.

Bru, ako je epigenetika na tragu uzroka i još nam kaže da je aktivator n22 "zakazao", onda homosexualci nemaju izbor. Oni jednostavno idu za "svojom prirodom" i to je logički sled. Ono, što ja smatram da nije prirodno je da im se zakonski legalizuje brak. Mislim da je licemerno to uradititi, jer oni ne mogu da realizuju nastavak vrste i tek tada bi bili stigmatizovani više nego što jesu. To bi bio geto, a ne brak. Zakonski, što se tiče imovine, mogu to da reše npr. Ugovorom o doživotnom izdržavanju, ali oni to neće. Ja, kao pojedinac, imam problem da shvatim šta oni hoće. Ako neko želi da se uklopi u društvenu zajednicu, onda je i spreman da prihvati pravila te zajednice, a ne da nameće samo svoje potrebe. Drugo, homesexualci koje ja poznajem ( tri je mali uzorak, ali ...) su promiskuitetni, (ovo nema veze sa prenošenjem AIDS-a jer ta populacija više vodi računa o zaštiti nego hetero i bi), i kako , kažite mi kako da tu uklopim ljubav. Zaljubljenost mogu, ali ljubav ne.

Homoseksualizam je proganjan i "lečen" odvajkada, pri tome su korišćene i brutalne metode poput elektrošok terapije i nauka je konstatovala da su to bile sve zablude jer ono što su pokazale studije zadnjih decenija je da na pojavu homoseksualizma kod pojedinca utiču mnogi faktori ali onaj osnovni faktor je urođen. Homoseksualci imaju drugačiji hormonski balans koji je primećen u prednatalnoj fazi (kod fetusa). Ovu činjenicu potvrđuju mnoge fiziološke razlike između homoseksualnih i heteroseksualnih osoba još u ranom detinstvu. Onda postoje istraživanja koja pokazuju da je jedan od uzročnika marker Xq28 na X hromozomu , no ovo nije potpuno dokazano ali ni opovrgnuto. Ono što je bitno , ne postoje nikakvi dokazi da se homoseksualizam može steći, pogotovo ne gledanjem neke parade. To nikada ni jedan ozbiljan psiholog nije tvrdio. Čak i Frojd koji je homoseksualizam smatrao poremećajem (u skladu sa svojim vremenom) tvrdio je da homoseksualizam ne prelazi na "normalne" osobe tj. heteroseksualce. A sve ovo potvrđuju i višegodišnja istraživanja koja su obavljena u Sidneju. Naime od 1991 godine vodi se evidencija o gej populaciji u nekoliko Sidnejskih kvartova u kojima se organizuje gej parada. Od 1991 godine do 2009 godine (odkad je ova informacija ) ne postoji nikakav porast ove populacije, tačnije on je na nivou statističke greške.

.

Ovo boldovano je bio okidač za brisanje homosexualizma kao bolesti, ali je i glasanje bilo neregularno.

Ono što meni kao pojedincu "bode oči" je upravo to - ogromna manjina se žali na diskriminaciju, mene, kao hetero karakteriše kao homofobičara, nastupaju agresivno pravdajući se nerazumevanjem njihovih potreba, nastupaju organizovano, sinhronizovano, a ne bave se uzrokom svoje različitosti.

Ovo boldovano je bio okidač za brisanje homosexualizma kao bolesti, ali je i glasanje bilo neregularno.

Ono što meni kao pojedincu "bode oči" je upravo to - ogromna manjina se žali na diskriminaciju, mene, kao hetero karakteriše kao homofobičara, nastupaju agresivno pravdajući se nerazumevanjem njihovih potreba, nastupaju organizovano, sinhronizovano, a ne bave se uzrokom svoje različitosti.

E bas to! :ok::ok::ok::ok:

A ja ne znam da li je neko od vas pokusao da sazna sta znaci "homofobija" :roll:

Znate ono kad ucite u skoli Psiho - logija - logija - naul rec misao itd, psyche - dusa - nauka o duzi...

homo sapiens - covek koji je razuman - razuman covek
Homo erektus - homo - covek erektus - uspravan - uspravan covek!

homofobija = strah od coveka :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

hahahha kakv bre strah od coveka,ja se ne plasim od ljudi u patoloskom smislu a ni od gejeva se n plasim - samo mi se groze! Kome se ne groze on je latentni homosexualac i postace to za 10 god....Kao sto se gejevi groze kad vide da se momak i devojka ******e!

Ccccc cak su i termin skovali naopako pa da kao i sve ostalo sto im je fejk - lazno!

Ti si čoveče fenomen, evo ja sam u bludu jako dugo (neću da se hvalim) ali nikada nisam imao homoseksualne želje. Verovatno imaš urođene homoseksualne sklonosti, treba samo da se oslobodiš predrasuda i budeš ono što jesi.
onda nisi dovoljno.. ja sam bio bash ono.. markiz de sad, npr nikad nije stvari o kojima je pisao stvarno uradio, sve su to mashtarije koje je imao dok je mastrurbirao- on je otishao bash daleko. sado mazo, homoseksualnost, stvarno muchenje, krv, trudnice- sve u jednom. a shto se tiche mojih "homoseksualnih sklonosti", to su bile prosto bludne misli, ni tad kad su mi dolazile, nisu mi se svidele, onda sam malo porazmislio o bludu uopshte i na kraju se okrenuo duhovnosti- tad sam postao hrishcjanin, posle sam napustio hrishcjanstvo, ali evo do danas zhivim asketski, nesecjam se kad sam imao zhelju da masturbiram, a kamoli ikakve zhelje za nechim gorim (npr da budem promiskvitetan [menjam partnere], da aktuelizujem sa devojkom oralni ili analni seks, blazhi sado malo ili bilo shta, a to sve sam ranije u zhivotu radio), i jednostavno sam jachao svoju volju, i sad vishe nemam takve zhelje. meditatija chini chuda B)

Poslednja izmena:
E bas to! :ok::ok::ok::ok:

A ja ne znam da li je neko od vas pokusao da sazna sta znaci "homofobija" :roll:

Znate ono kad ucite u skoli Psiho - logija - logija - naul rec misao itd, psyche - dusa - nauka o duzi...

homo sapiens - covek koji je razuman - razuman covek
Homo erektus - homo - covek erektus - uspravan - uspravan covek!

homofobija = strah od coveka :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

hahahha kakv bre strah od coveka,ja se ne plasim od ljudi u patoloskom smislu a ni od gejeva se n plasim - samo mi se groze! Kome se ne groze on je latentni homosexualac i postace to za 10 god....Kao sto se gejevi groze kad vide da se momak i devojka ******e!

Ccccc cak su i termin skovali naopako pa da kao i sve ostalo sto im je fejk - lazno!

Da te dopunim - iracionalan strah, a znamo da je iracionalno zastupljenije od racionalnog. Onaj koji je rekao da se čovek razlikuje od životitinje zato što je racionalan je grdno pogrešio :lol:

Čini mi se da na temi ima psihologa. Ja to nisam, ali bih volela da mi se i sa psihološke strane pojasni homofobija kada je u pitanju homosexualizam, kao i empatije za isto. Profesionalno sam opredeljena na pravo i logiku i dozvoljavam da mi se ukažu greške u logičnom zaklučivanju.

Da te dopunim - iracionalan strah, a znamo da je iracionalno zastupljenije od racionalnog. Onaj koji je rekao da se čovek razlikuje od životitinje zato što je racionalan je grdno pogrešio

Čini mi se da na temi ima psihologa. Ja to nisam, ali bih volela da mi se i sa psihološke strane pojasni homofobija kada je u pitanju homosexualizam, kao i empatije za isto. Profesionalno sam opredeljena na pravo i logiku i dozvoljavam da mi se ukažu greške u logičnom zaklučivanju.
samo shto racionalnost nema veze sa seksualnoshcju mnogo, a pogotovu sa homoseksualnoshcju, jer jedini racionalni razlog za korishcjenje seksualnih odnosa- reprodukcija, a poshto homoseksualnost ne ispunjava taj uslov, samim tim je iracionalna.

samo shto racionalnost nema veze sa seksualnoshcju mnogo, a pogotovu sa homoseksualnoshcju, jer jedini racionalni razlog za korishcjenje seksualnih odnosa- reprodukcija, a poshto homoseksualnost ne ispunjava taj uslov, samim tim je iracionalna.

To mi je logično i već sam se izjasnila upravo tako: ne negiram homosxusalnost kao pojavu, prihvatam je kao genetičku grešku, ne "plašim" se tih ljudi, ne mislim da su manje vredni intelektualno,... kako god, njihova intima je za mene potpuno ista kao i moja, .... ali ja pripadam većini i tu manjinu ne ugrožavam. Pokušavam da je shvatim. Zašto njihova intima treba da bude "javna", obznajujuća. Ne radi se o prihvatanju. Nisam imbecil i da negiram ono što postoji.

..moze li malo detaljnije o ovome, nancy? ..nisam razumela na shta se odnosi..

..ostatak posta je kao da sam ga sama napisala.. :ok:

A mislis da je ok kada neka poznata licnost (koja je hetero) iznosi svoju intimu, pokazujuci svoje intimne trenutke snimljene? Ili kada o tome nasiroko prica i to emituje neka najgledanija televizija u 15 h nedeljom?
Da li ti sa tvojom voljenom osobom mozes da prosetas gradom i da se pri tom drzite za ruke ili poljubite?

..moze li malo detaljnije o ovome, nancy? ..nisam razumela na shta se odnosi..

..ostatak posta je kao da sam ga sama napisala.. :ok:

Rado bih ti postovala linkove na ovo boldovano, ali sad zaista ne mogu. Elem, homosexualci su "lečeni" cherleti metodom iliti elektrošokovima. Društvo psihijatara USA se pobunilo (sa opravdanim razlogom) i tražilo da se u tom smislu interveniše. SZO je organizovalo glasanje na osnovu toga da se homoxeualizam izbriše iz MKB kao bolest, ali je gay lobi to iskoristio i namestio glasanje. Homosexualizam od tada ne postoji ni kao bolest, ni kao poremećaj.
Poredjenja radi, ako si anorgazmična - imaš šifru, ali ako doživljavaš orgazam sa istim polom, nema šifre. A šta ako nema orgazna ni sa opštenjem sa istim polom :confused:

Ja sam tu u rebusu što se tiče MKB

A mislis da je ok kada neka poznata licnost (koja je hetero) iznosi svoju intimu, pokazujuci svoje intimne trenutke snimljene? Ili kada o tome nasiroko prica i to emituje neka najgledanija televizija u 15 h nedeljom?
Da li ti sa tvojom voljenom osobom mozes da prosetas gradom i da se pri tom drzite za ruke ili poljubite?

E, to je exibicionizam. Ne mešaj pojmove.
I zašto bih se ljubila sa voljenom osobom na javnom mestu? Nemam tu potrebu.
Izvini, ali tvoj post je, ajde ovako, neprimeren ovoj temi. Ne želim i neću da vredjam sagovornike, prosto ga doživljavam nesuvislo.

A nije iznosenje intime?
Nikada nisi poljubila decka u obraz van kuce?
Zasto je neprimeren? Pokusala sam da ti objasnim, pitala si....
Zele da paradiraju jer ne mogu, da mogu ne bi niko pravio frku oko toga.

i dalje ne razumem :?:

pa misli sigurno ako ****** ne smeju da se ljubakaju javno onda po analogiji ne smes ni ti da se ljubakas javno i da se setas sa deckom/muzem drzeci se za ruke ili ti i tvoje drustvo da se setate kroz npr Knez a ima vas jedno 5-6 MZ para.....

E sad ona pita nemoguce je da se nisi nikada ljubakala jano sa deckom i drzala za ruke

pa misli sigurno ako ****** ne smeju da se ljubakaju javno onda po analogiji ne smes ni ti da se ljubakas javno i da se setas sa deckom/muzem drzeci se za ruke ili ti i tvoje drustvo da se setate kroz npr Knez a ima vas jedno 5-6 MZ para.....

E sad ona pita nemoguce je da se nisi nikada ljubakala jano sa deckom i drzala za ruke

Moguće. Nisam imala potrebu da se "ljubakam" na javnom mestu. To je moja intima. Držanje za ruku i pod ruku "upražnjavam" i sada. Ne nosim transparente i ne usklikujem da sam hetero. Čemu to služi? jednostavno, imam svoj identitet.
Evo, čisto hipotetički, neka nauka nadje i dokaže da su heteroseksualci greška prirode, da je biti hetero genetski poremećaj i sve što iz toga proističe, ja ću se ponašati kao i do sada: sex, intima u zatvorenom prostoru..... potraga za krovom nad glavom nam je bio najveći problem zarad uspostavljanja intime u POROSIČNOM SMISLU!!!
Moja razmišljanja ne dotiču intimu homosexualaca,već uzrok njihove osobenosti i njihovih zahteva i etiketiranja većine (hetero) kao homofobične. Ko je u ovom kontekstu homofobičam?

UTICAJ HOMOSEKSUALACA NA DRUŠTVO

Pomodarstvo

- Homoseksualne zajednice nisu izolovane i pasivne. One su nametljive. Cilj im je homoseksualizacija javnosti, naročito mladih.
- Zbog sociološko/psiholoških uticaja, homoseksualizam će postati normalan trend, kao što je danas, na primer, nošenje poderane odeće.
- Pogotovo će biti izražen "usputni homoseksualizam" - ljudi će se povremeno homoseksualisati čisto iz dosade, znatiželje, fazona itd.
- Desiće se da će mnogi ljudi ustvari postati biseksualci, sa istim "gejevskim" raskalašenim, avanturističkim seksualnim ponašanjem.
- Takav mentalitet direktno vodi i pedofiliji, zoofiliji, incestu i sl.

Širenje bolesti

- Većina homoseksualaca ima vrlo prljave seksualne navike. Najgore su lizanje čmara (u SAD-u njih 70% to radi) i pijenje mokraće.
- Zbog ovoga su leglo više od 10 vrlo teških bolesti (najteže su SIDA, hepatitis A i B, gonoreja, sifilis...). U SAD-u početkom 80-tih, 70-78% homoseksualaca je bolovalo od bar jedne ovakve bolesti.
- Također su vrlo interaktivni (u SAD-u prosečno imaju 50-70 partnera godišnje). Često imaju odnose i sa osobama suprotnog pola ne otkrivajući im svoju homoseksualnost.
- Kombinacija navedenih faktora uzrokuje da su oni veliki prenosioci ovih bolesti, i među normalnom populacijom. Upravo su oni raširili SIDA-u 1980-u.

Povod ostalima

- Društveno prihvatanje homoseksualaca će otvoriti vrata, tj. biti povod i ostalim, još gorim profilima (pedofili, prostitutke, narkomani,.) da se društveno afirmišu.
- Sledeća etapa je legalizacija pedofilije, narkomanije, prostitucije (svo troje je već urađeno npr. u Holandiji).
- I životinje će dobiti ljudska prava (na Zapadu već imaju punu socijalnu pomoć, zdravstveno osiguranje, pogrebnu službu, itd.). Već je bilo pokušaja legalizovanja braka sa životinjama. Zašto ne? Sve će biti moguće.

Raspad društva

- Dugoročne posledice sadašnjeg prihvatanja homoseksualizma su katastrofalne za društvo, a upravo sada se klackalica po tom pitanju prelama.
- Porodica, kao temelj društva, će biti izobličena i bezvredna. Imaćemo rast izopačene dece od još gorih "roditelja". Moći će da rade šta god hoće, pošto će samovolja, pedofilija i droga biti dozvoljene.
- Društveni balans i kohezija će se raspasti, pa će ta haotična okolina iznedriti razne čudake i manijake. Često ce se dešavati izopačeni zločini u "zapadnjačkom" stilu na potpuno nedužnim ljudima.
- U suštini, svi će imati veće povlastice, ugled i prava od razumnog, čestitog i poštenog čoveka. To će biti bespovratno.

ISTINE O HOMOSEKSUALNOJ PROPAGANDI

Izvrtanje uloga

- Protivljenje njima zovu "homofobijom" (lobirajući da su njihovi protivnici poremećeni i iskompleksirani, a ne obrnuto).
- Protivnike zovu konzervativnima, a sebe slobodoumnicima (tj. mi smo "primitivni i zadrti", a oni su "civilizovani i inteligentni").
- Po tome ispada da je homoseksualizam najveće dostignuće čovečanstva. Ocenite koliko je ovo grozan apsurd.

Sistematsko lobiranje

- Sebe predstavljaju kao miroljubive, nežne, simpatične i pasivne.
- Tako uvek mogu da glume žrtvu, i onda kada se argumentovano kritikuju, pa time izbegavaju pravo suočavanje sa kritikama.
- Glumljenjem žrtve "konzervatizma" i "homofobije" jeftino kupuju podršku raznih organizacija za ljudska prava, intelektualnih, kulturnih i medijskih krugova, šta im daje ogromnu lobističku moć.
- Tvrde da su nenametljivi, ali se pokazalo da na Zapadu, nakon što su uspeli da se društveno afirmišu, vrše sveopšte promovisanje homoseksualizma (pogotovo nad mladima).

Obostrani pristanak

- Bitno uporište propagande je da oni dobrovoljno stupaju u te odnose, i da njima (naizgled) nikome ne čine nažao.
- Na taj način opravdavaju i nekrofiliju. Ako je umrla osoba u oporuci dala dozvolu nekome da ima polni odnos sa njenim lešom, da li je to onda uredu?
- Ni narkoman samim činom udisanja ili ubrizgavanja droge nikome ne čini nažao (na prvi pogled). Da li je onda narkomanija u redu, tj. pravo izbora?

Ljudska prava

- Osnova propagande je da se tu radi o ljudskom pravu, tj. da su oni jednostavno prirodno takvi.
- U tom slučaju su i pedofili, varalice, nasilnici i sl. prirodno takvi?
- Sva nezavisna naučna istraživanja nisu uspela da nađu biološke, genetičke, niti psihološke dolaze u korist homoseksualizma.
- Oni takođe navode neke slučaje homoseksualizma kod životinja. Po tom rezonu, opravdano je (i "prirodno") mokriti u javnosti i imati polne odnose u javnosti, jer sve životinje to rade.

Informacije preuzete od Family Research Institute(http://www.familyresearchinst.org/)

UPOZORENJE!!!

Na donjem linku se mogu pogledati fotografije sa gej parade u San Francisku iz 2008. godine. Snimci su izuzetno odvratne sadržine sa eksplicitnim prikazivanjem golotinje, body piercinga na polnim organima, masturbiranjem, oralnim seksom i sličnim perverzijama. Prilikom ulaska na link postoje još dva upozorenja na sadržaj koji će biti prikazan. Ne preporučuje se mlađima od 18 godina i psihički nestabilnim osobama da ulaze na donji link:

http://www.zombietime.com/up_your_al...full/index.php

A nije iznosenje intime?
Nikada nisi poljubila decka u obraz van kuce?
Zasto je neprimeren? Pokusala sam da ti objasnim, pitala si....
Zele da paradiraju jer ne mogu, da mogu ne bi niko pravio frku oko toga.

ali ne postoji zakon o zabrni medjusobnog ljubljenja dva muskarca. oni i sada mogu da se ljube. njihovo paradiranje nece nista promeniti, vecina ljudi ih ne bi ni takla, a oni koji budu hteli da ih biju, tucice ih i onako i ovako. u oba slucaja se krsi zakon vezan za fizicko nasilje. koji bi to specijalan zakon trebao da bude donet, da bi oni mogli da se ljube na javnim mestima? kapiras. paradiranje ne sluzi nicemu, osim sto ima veze se ispunjavanjem zelja eu. :roll:

Ono, što ja smatram da nije prirodno je da im se zakonski legalizuje brak. Mislim da je licemerno to uradititi, jer oni ne mogu da realizuju nastavak vrste i tek tada bi bili stigmatizovani više nego što jesu. To bi bio geto, a ne brak.

Nensi, izvini, ali ovo je prst u oko svim hetero parovima koji ne mogu ili ne zele da imaju decu. Logican je zakljucak da su i svi oni zapravo u neprirodnom odnosu koji je geto a ne brak. Ne razumem niti se slazem sa takvom logikom. Pravo na sklapanje bracnog odnosa je ljudsko pravo, homoseksualci su ljudi kao i ti i ja, i svi mi, i ne vidim zasto bi im to pravo bilo uskaceno zbog toga sto ne mogu da imaju decu. Mada je i to potpuno pogresna pretposatavka, jer iako su gej, sa njihovim reproduktivnim sistemom je sve u redu, i mogu da "naprave" decu ako to zele. Znam puno homo parova koji imaju decu, pretezno su to oni koji su otisli iz Srbije van. U Srbiji se ne usudjuju da ne bi izlozili svoje potomostvo istoj stigmi kojoj su sami izlozeni. TO niko ne zeli svojoj deci.

Poslednja izmena:
Homoseksualnost među ljudima postoji od kada postoje i ljudi, pa smo se sa par stotina namnožili na skoro 7.000.000.000. Nije neophodno da baš svaki pojedinac ostavi potomstvo da bi ljudski rod opstao.
O prirodnosti je raspravljano milion puta, sve je rečeno, samo treba pročitati. Recimo, riđokosi su jedna "anomalija", tj. varijacija - da li im treba ukinuti prava??? Da li treba postaviti standarde o visini i težini, pa sve koji odstupaju proglasiti "anomalijama" i gurnuti u geto (ili pobiti - jeftinije je)?
Meni nisu simpatični "intelektualci" koji se kriju iza diploma i titula, a čija su razmišljanja na nivou nepismenih bilmeza, pa ih ne proglašavam anomalijama i neprirodnima, mada društvu i ljudskoj vrsti nanose veliku štetu, za razliku od homoseksualaca.
Stvarno je vreme da se aktivira ona Teofilova ideja o podeli na SR i DDR Srbiju, pa da vidimo ko će dokle da dogura...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back