Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh pa uskoro će takvi kao ti izumreti pa će svet biti mnogo lepše mesto :D
Inače, fobija je iracionalni strah i strepnja od nečega,
Ето видиш, утриповао си да неком изазиваш страх.
tako da žao mi je što ih se bojiš, ali do te tvoje "vakcine" pazi da se ne zaraziš :lol:
Не разумеш ни очина.
Дакле за вас гејеве серум, а за млађе вакцина, капиш, а?

Ето видиш, утриповао си да неком изазиваш страх.Не разумеш ни очина.
Дакле за вас гејеве серум, а за млађе вакцина, капиш, а?

Ja ne izazivam nikom strah :D
A to što ti imaš fobiju od homoseksualaca je tvoj problem, ali ne možeš da se vakcinišeš, i mislim da ćeš biti srećan kad ti kažem da ne možeš da postaneš gej ako tako nisi rodjen :lol:
Opa, za NAS gejeve? :D Molim pojasni kako si došao do tog zaključka :lol:

Ja ne izazivam nikom strah :D
Као што рекох утриповао си да неком изазиваш страх.
Иначе си обична мушица.
A to što ti imaš fobiju od homoseksualaca je tvoj problem, ali ne možeš da se vakcinišeš, i mislim da ćeš biti srećan kad ti kažem da ne možeš da postaneš gej ako tako nisi rodjen :lol:
Наравно, мозак вам је мало деформисан, види се то на магнетној, али без бриге, као што рекох...:per:
Opa, za NAS gejeve? :D Molim pojasni kako si došao do tog zaključka :lol:
Острашћен си еби га.
Управо то те препоручије за антигеј серум.

Ako ovo nije čista homofobija onda ne znam šta je...
Ha Ha...zivi sa malo manje mrznje prema drugima....znas to nije zdravo;)
Evo, vi se samo pozivate na mržnju, a mržnju niko ni ne pominje no vi sami.
Ja samo kritikujem bolest. Daleko bilo da nekog mrzim.
Ovo što pišem je iskljčivo zbog moje ljubavi prema vama. Mene više voli onaj koji će mi reći da u nečemu grešim, nego onaj ko me tapše po ramenu dok idem ka provaliji.
Morate da naučite pravo značenje reči - ljubav. Da ne biste tu reč zloupotrebljavali kao što je to slučaj svuda u svetu.

Као што рекох утриповао си да неком изазиваш страх.
Иначе си обична мушица.Наравно, мозак вам је мало деформисан, види се то на магнетној, али без бриге, као што рекох...:per:Острашћен си еби га.
Управо то те препоручије за антигеј серум.

Ja ti preporučujem antiidiot serum :D Ali to nažalost ne postoji, kao ni to što ti izmišljaš...

Твоја егзистенција је очит доказ непостојања наведеног серума, али питање твоје малформације засигурно ће бити решено.

Tvoja "egzistencija" je dokaz postojanja ljudi kojima je razum ostao u srednjem veku, ali pitanje tvog jadnog života punog mržnje će jednog dana biti rešeno. :D

Tvoja "egzistencija" je dokaz postojanja ljudi kojima je razum ostao u srednjem veku, ali pitanje tvog jadnog života punog mržnje će jednog dana biti rešeno. :D
Не очајавај, падање у ватру и сејање мржње угрозиће ти здравље.
Више толеранције, мање острашћености и само лаганезе, решење је скоро ту, готово иза угла.

Не очајавај, падање у ватру и сејање мржње угрозиће ти здравље.
Више толеранције, мање острашћености и само лаганезе, решење је скоро ту, готово иза угла.

Ne tolerišem takve kao ti :D Ugrožavaš tolke živote a nisi ni svestan... Ali srećno ti bilo u životu, možda postaneš naučnik i pronadješ i antisvemoguće serum :D

Ne tolerišem takve kao ti :D Ugrožavaš tolke živote
:roll:???:roll:
a nisi ni svestan... Ali srećno ti bilo u životu, možda postaneš naučnik i pronadješ i antisvemoguće serum :D
Оксиморон, да не кажем контрадикција.
Иначе наравно да вас треба лечити, а и напредак науке није занемарљив, никако.

Nas? :D Jel ti to nešto insinuiraš?
Колико си запенио гледе одбране гејева...јок и ниси геј, па јел?:rotf:
P.S. Možeš taj serum na sebi da isprobaš, možda budeš srećniji u životu :)
Серум(и вакцина наравно) са антигеј својствима намењени су, логично, гејевима, што мене дисквалификује у старту као евентуалног корисника.
Али не брини ништа те неће коштати, иде преко ОЗЗ.

Колико си запенио гледе одбране гејева...јок и ниси геј, па јел?:rotf:Серум(и вакцина наравно) са антигеј својствима намењени су, логично, гејевима, што мене дисквалификује у старту као евентуалног корисника.
Али не брини ништа те неће коштати, иде преко ОЗЗ.

Znači po toj tvojoj "logici" ako branim afro-amerikance i ja sam afro-amerikanac? :dontunderstand:
Ali treba ti neki serum :( bilo koji...

Znači po toj tvojoj "logici" ako branim afro-amerikance i ja sam afro-amerikanac? :dontunderstand:

Ne trebaš se nervirati bez potrebe.
Oni će to mišljenje imati bez obzira na sve.
Ali gluplju stvar nisam čuo.
Neko ko podržava homoseksualce mora biti homoseksualac? :dontunderstand:

А има и један од највиших постотака муслимана.

A muslimani nisu ljudi, zar ne? :hahaha:

Evo jedna izreka za tebe, a mnogi od vas treba da se pronađu u njoj:
"Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine." - Beket.

Ма здраво ти нешто острашћена та одбрана прика.
Ниси ти од оних под винклу, него кад си већ споменуо црнце(каква ти је то глоопост афроамериканац??? ко да нема црнаца у САД који су довезени изван Африке? чиниш сегрегацију, бре! е неупућени један!)мораћу овде да отворим тему(да, да, да ПДФ Психологија је право место за то) о тврдњама да црнци, ако су без трагова беле крви, имају за 19 поена нижи коефицијент интелигенције од белаца на кателовој скали?!?:think:
Чак су и нобеловци тог мишљења, рецимо Џејмс Вотсон, који је покупио Нобела са Френсисом Криком за открића на пољу генетике.!
Ти баш патиш од тог серума.
Лаганезе, биће и тога, поставићемо те као високорангираног на листу!!!:super:

Poslednja izmena:
Ne trebaš se nervirati bez potrebe.
Oni će to mišljenje imati bez obzira na sve.
Ali gluplju stvar nisam čuo.
Neko ko podržava homoseksualce mora biti homoseksualac? :dontunderstand:

A muslimani nisu ljudi, zar ne? :hahaha:
Па сад ако за тебе муслимани нису људи, шта ја ту могу, мрзи ме да исправљам криве Дрине, али је поента у томе да они, муслимани јел, имају знатно већи наталитет од белих холанђана, а пошто их у око 17М становника 'оландије има преко 4М њихов удео у прираштају се итекако осети!
Полако сам писао тако да капиш, јел?
Evo jedna izreka za tebe, a mnogi od vas treba da se pronađu u njoj:
"Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa sa ludošću većine." - Beket.
Баш фино кад ти требају изреке да опишеш оно што не разумеш!:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back