Homoseksualnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre otprilike osamnaest godina razgovarao sam sa studentom medecine koji je imao iskustvo sa belom Svetlošću u predelu čela i velikim osećajem blaženstva. Profesori su mu rekli da je zreo za mentalnu instituciju što ga je nateralo da se skoro povuče iz aktivnog života. Objasnivši mu da ne da je zreo za mentalnu instituciju već je dobio najveći mogući blagoslov Boga kao Duša sa dovoljno razvijenim duhovnim kvalitetima. Ovaj mladić je povratio radosti optimizam, završio studije medecine, specijalizirao i uspešan je u svojoj profesiji.

Neobaveštenost i neznanje na svim poljima može biti i te kako pogubno za pojedince ali i za ljudski rod.

Naime, neophodno je znati nešto pre nego se govori o homoseksualizmu. Mi kao Duše jesmo identični bez pola, nismo ni muškarac ni žena. U nama postoje dva toka, jedan je muški ili animus ili pozitivni dok je drugi ženski, anima ili negativni tok.
Kada smo u telu žene onaj negativni ili ženski tok biva potenciran dok muški tok biva gušen. Slično ali suprotno se odvija kada smo u telu muškarca. U početku menjamo pol u koji inkarniramo posle nekoliko života dok kasnije te promene budu iz života u život. Iskakanje iz muškog u žensko telo činimo da bismo načinili izbalansirani duhovni razvitak....
Medjutim, neretko se dogadja da izbalansiranost nije dovoljno uravnotežena pa iako promenimo pol, recimo posle inkarniranja u telo žene prihvatimo telo muškarca, u nama ostane pojačani ženski tok a sa time i privlačnost prema muškarcima i obrnuto.
U ovim skokovima upravo ova neizbalansiranost čini da imamo homoseksualne privlačnosti. Naš kreator zna za ovakvo odvijanje našeg duhovnog razvitka pa otuda tu mena ničeg što mi ne bismo trebali prihvatiti sasvim normalnim. Uslovno možemo reći da je ova "nenormalnost" sasvim OK.
Nema ljudskog bića na ovoj planeti koje pre ili kasnije nije imalo ovakve sklonosti. Jer, broj života koje proživimo bude nekoliko stotina hiljada pa i preko milion.
Nevolja je što je društveno shvatanje da je to nenormalno pa oni koji otkriju takve sklonosti na sebe gledaju kao nenormalnim i bolesnim - što nije u skladu sa istinom.
Danas su često najveći protivnici homoseksualizma oni koji su u nedavnim životima živeli sa takvim nagonima ili oni koji u sebi nisu dovoljno izbalansirali muški i ženski princip - odnosno oni kod kojih je ženski princip ugušen i nerazvijen - što i nije nešto što treba pozitivirati.
Homoseksualnost nije iz čisto seksualnih nagona već se u dobrom broju tih veza razvija stvarna i iskrena ljubav. Ne treba zaboraviti da hetero ili normalna seksualnost veoma često teče bez trunke ljubavi a to je ono što je dalje od normalnog.
Ono što je daleko važnije to je da li u odredjenoj vezi ima iskrene ljubavi ili je čisto seksualno nagonska nezavisno da li istopolna ili je suprotno polna. Pred Bogom smo svi jednaki i On svakog (svaku) od nas podjednako voli nezavisno od seksualizma. Najvažnija je ljubav koja cveta u srcu jedne osobe. Ljubav, ćista iskrena i samo ljubav.
U svemu tome, jedna osoba ima prava na svoja osećanja.- Mada, paradiranje izgleda dfa biva podsticano iz drugih razloga. Veoma često homoseksualci sa sobom još nisu dovoljno raščistili, često sebe kao takve još nisu prihvatili pa prvo pokušavaju ubediti okolinu da je to normalno da bi tek onda i sami bili spokojni kako su normalni.
Hoću reći da jesu normalni i da nema potrebe za paradama i dokazivanja javnosti da je njihova različitost normalna.
Pretpostavljam da ljudima više smetaju sama paradiranja onih koji u tim redovima baš i ne deluju normalno sa svim onim nakaradnim oblačenjima...(mada to nije slučaj sa svima).
Pretpostavljam da pravi homoseksualci koji su sebe prihvatili kao takve i ne paradiraju i ne stvaraju ulični cirkus.
Bilo kako bilo ne treba nasrtati na njih pa onda kada im se omogući da bez fanfara prošetaju brzo će ih proći potreba za takvim egzebicionizmom.

Poslednja izmena:
Pre otprilike osamnaest godina razgovarao sam sa studentom medecine koji je imao iskustvo sa belom Svetlošću u predelu čela i velikim osećajem blaženstva. Profesori su mu rekli da je zreo za mentalnu instituciju što ga je nateralo da se skoro povuče iz aktivnog života. Objasnivši mu da ne da je zreo za mentalnu instituciju već je dobio najveći mogući blagoslov Boga kao Duša sa dovoljno razvijenim duhovnim kvalitetima. Ovaj mladić je povratio radosti optimizam, završio studije medecine, specijalizirao i uspešan je u svojoj profesiji.

Neobaveštenost i neznanje na svim poljima može biti i te kako pogubno za pojedince ali i za ljudski rod.

Naime, neophodno je znati nešto pre nego se govori o homoseksualizmu. Mi kao Duše jesmo identični bez pola, nismo ni muškarac ni žena. U nama postoje dva toka, jedan je muški ili animus ili pozitivni dok je drugi ženski, anima ili negativni tok.
Kada smo u telu žene onaj negativni ili ženski tok biva potenciran dok muški tok biva gušen. Slično ali suprotno se odvija kada smo u telu muškarca. U početku menjamo pol u koji inkarniramo posle nekoliko života dok kasnije te promene budu iz života u život. Iskakanje iz muškog u žensko telo činimo da bismo načinili izbalansirani duhovni razvitak....
Medjutim, neretko se dogadja da izbalansiranost nije dovoljno uravnotežena pa iako promenimo pol, recimo posle inkarniranja u telo žene prihvatimo telo muškarca, u nama ostane pojačani ženski tok a sa time i privlačnost prema muškarcima i obrnuto.
U ovim skokovima upravo ova neizbalansiranost čini da imamo homoseksualne privlačnosti. Naš kreator zna za ovakvo odvijanje našeg duhovnog razvitka pa otuda tu mena ničeg što mi ne bismo trebali prihvatiti sasvim normalnim. Uslovno možemo reći da je ova "nenormalnost" sasvim OK.
Nema ljudskog bića na ovoj planeti koje pre ili kasnije nije imalo ovakve sklonosti. Jer, broj života koje proživimo bude nekoliko stotina hiljada pa i preko milion.
Nevolja je što je društveno shvatanje da je to nenormalno pa oni koji otkriju takve sklonosti na sebe gledaju kao nenormalnim i bolesnim - što nije u skladu sa istinom.
Danas su često najveći protivnici homoseksualizma oni koji su u nedavnim životima živeli sa takvim nagonima ili oni koji u sebi nisu dovoljno izbalansirali muški i ženski princip - odnosno oni kod kojih je ženski princip ugušen i nerazvijen - što i nije nešto što treba pozitivirati.
Homoseksualnost nije iz čisto seksualnih nagona već se u dobrom broju tih veza razvija stvarna i iskrena ljubav. Ne treba zaboraviti da hetero ili normalna seksualnost veoma često teče bez trunke ljubavi a to je ono što je dalje od normalnog.
Ono što je daleko važnije to je da li u odredjenoj vezi ima iskrene ljubavi ili je čisto seksualno nagonska nezavisno da li istopolna ili je suprotno polna. Pred Bogom smo svi jednaki i On svakog (svaku) od nas podjednako voli nezavisno od seksualizma. Najvažnija je ljubav koja cveta u srcu jedne osobe. Ljubav, ćista iskrena i samo ljubav.
U svemu tome, jedna osoba ima prava na svoja osećanja.- Mada, paradiranje izgleda dfa biva podsticano iz drugih razloga. Veoma često homoseksualci sa sobom još nisu dovoljno raščistili, često sebe kao takve još nisu prihvatili pa prvo pokušavaju ubediti okolinu da je to normalno da bi tek onda i sami bili spokojni kako su normalni.
Hoću reći da jesu normalni i da nema potrebe za paradama i dokazivanja javnosti da je njihova različitost normalna.
Pretpostavljam da ljudima više smetaju sama paradiranja onih koji u tim redovima baš i ne deluju normalno sa svim onim nakaradnim oblačenjima...(mada to nije slučaj sa svima).
Pretpostavljam da pravi homoseksualci koji su sebe prihvatili kao takve i ne paradiraju i ne stvaraju ulični cirkus.
Bilo kako bilo ne treba nasrtati na njih pa onda kada im se omogući da bez fanfara prošetaju brzo će ih proći potreba za takvim egzebicionizmom.
Ne bih se upuštao u religiozne rasprave u vezi reinkarnacije i nekih drugih tvrdnji iz više razloga , pre svega jer ovo nije religiozni podforum ali moram da iskažem iznenađenje jer prvi put čitam nekoga ko je religiozan i veruje u Boga a smatra da je homoseksualizam normalna pojava . Iznenađenje je još veće kada se isti taj koji gejeve smatra normalnim protivi njihovom pravu na protest i paradu.
Što se tiče povorke ona kao tema je passe pošto je već bila i prošla ( kako je prošla). Suština je da njen uzrok nije samo borba za vlastita prava već i izraz frustracije zbog inferiornog i prezrenog položaja u društvu. No ako će se tako bolje osećati , ako će biti srećniji i ako misle da će na taj način afirmisati svoj položaj u društvu, nemam ništa protiv nje ( iako mislim da greše u vezi vlastitog afirmisanja u društvu).
Drugo, ja na paradi u Beogradu nisam video (na televiziji) nikoga ko je razgolićen, niti bilo kakav egzibicionizam (u smislu odevanja i izgleda) , izgledali su mi kao i svi drugi ljudi koji protestvuju, a da nema zastava i parola zaista ne bih znao da su u pitanju gejevi . Evo pronašao sam jedan snimak pa sami procenite .

Poslednja izmena:
Zemlja sama po sebi je savrsena ,sve je savrseno finkionise ,ekosistem ,zivotinje ,biljke ,svaki produkt zemlje je sa namerom namenjen da sluzi svrsi,bilo sta sto odskace od te ravnoteze je nenormalno.(izuzmimo ljudski faktor u nekim slucajevima),sta hocu da kazem ? netreba meni frojd ili bilo koji doktor da mi razvlaci teze da li je Homo bolest ,uzrok ili posledica ,sta god da je od toga NIJE PRIRODNO i nevalja . Samom tim sto u takozvanoj "kombinaciji" nema poroda i nastavka vrste .(zamislite Ljudsku vrstu i svaki primerak je Homo)...mislim nebi ni stigli da budu homo jer nebi ni postojali.
nemam nista protiv njih ali nezelim da mi par Homoseksualaca sole pamet ,kako meni tako i vama . prvi korak je da SHVATE DA TO NIJE NORMALNO. Uostalom da skratim izlaganje ,nisam za bilo kakav vid diskriminacije na tatralan nacin ali ljudi preterasmo ga definicijama a definicije mozda i ne treba da ima. Cilj je jasan.

Inace da vam kazem da je ova tema bure bez dna :-))))) ali dobro ...dobro dodje malo da se palamudi u izvesim trenucima ..:-)) *** kao ja sad u 5 ujutru ,kad nemem sta pametno da radim.

Poslednja izmena:
Zemlja sama po sebi je savrsena ,sve je savrseno finkionise ,ekosistem ,zivotinje ,biljke ,svaki produkt zemlje je sa namerom namenjen da sluzi svrsi,bilo sta sto odskace od te ravnoteze je nenormalno.

.
Ako je zemlja sa živim svetom bez ljudi savršena a suočeni smo sa činjenicom da među životinjama postoji veći procenat homoseksualizma nego kod ljudi, zaključak po ovoj logici bi bio da je homoseksualizam deo tog savršenstva (ovo je čist silogizam).
Samom tim sto u takozvanoj "kombinaciji" nema poroda i nastavka vrste .(zamislite Ljudsku vrstu i svaki primerak je Homo)...mislim nebi ni stigli da budu homo jer nebi ni postojali.
Postoje heteroseksualni odnosi i brakovi koji nemaju poroda pa niko o tome ne govori kao nenormalnoj pojavi.
Drugo, ovo boldovano je suština stvari . Ne postoji nikakva mogućnost da svaki pojedinac postane homoseksualac, to je isključeno bez obzira na društvene prilike.Ovoliki strah od invazije homoseksualizma (inače marginalnoj pojavi) govori o podsvesnoj nesigurnosti u tuđu ali i vlastitu heteroseksualnost ali o ovome smo već pisali.
Inace da vam kazem da je ova tema bure bez dna :-))))) ali dobro ...dobro dodje malo da se palamudi u izvesim trenucima ..:-)) *** kao ja sad u 5 ujutru ,kad nemem sta pametno da radim.
Sa ovim se slažem.

Ne postoji nikakva mogućnost da svaki pojedinac postane homoseksualac, to je isključeno bez obzira na društvene prilike.Ovoliki strah od invazije homoseksualizma (inače marginalnoj pojavi) govori o podsvesnoj nesigurnosti u tuđu ali i vlastitu heteroseksualnost ali o ovome smo već pisali.
a ovakva kvazipsiholoshka proseravanja gde kao "profajlirate" svakoga ko ima drugachiji stav da ga (imaginarno) ponizite su stvarno vishe smorila.

a ovakva kvazipsiholoshka proseravanja gde kao "profajlirate" svakoga ko ima drugachiji stav da ga (imaginarno) ponizite su stvarno vishe smorila.
Nikoga nisam ponizio , ako neko napiše kako je homoseksualnost opasnost po ljudsku vrstu jer postoji mogućnost da svaki pojedinac postane Homo to valjda važi za svakoga pa i za onoga ko je to napisao . A zašto bi neko tako nešto napisao ako je siguran u svoju heteroseksualnost?
Ali to što neko ima tu podsvesnu nesigurnost ne znači da je on homoseksualac već samo to da ima taj podsvesni strah da ne postane. Naravno da takvi ljudi nikada neće ni postati homoseksualci , taj strah je iracionalan.

Nikoga nisam ponizio , ako neko napiše kako je homoseksualnost opasnost po ljudsku vrstu jer postoji mogućnost da svaki pojedinac postane Homo to valjda važi za svakoga pa i za onoga ko je to napisao . A zašto bi neko tako nešto napisao ako je siguran u svoju heteroseksualnost?
dobro, sad se izvlachish na konkretan primer ali je chinjenica da kada god i iz bilo kog razloga (opravdanog ili neopravdanog) neko kazhe da misli da je homoseksualizam neshto loshe, uvekj cje da se pojavi neko pametan da izvali kako je taj neko latentni gej i kako nije siguran u svoju seksualnost.

Mislim da bi ljudi u danasnje vreme trebali da se pozabave nekim drugim stvarima a ne da se pitaju da li je homoseksualnost OK?Mislim kao prvo ko ste vi da uopste o tome i diskutujete i diskriminisete ljude koje jesu gay?Bitno je kakav je ko covek a skim se **** i ko ga **** ne treba nikog da interesuje ali boze moj ovo je Srbija.A ja znam 2 ("pedera")mladica koja su uvek bila protiv "pedera" a oni su zapravo sve te godine njihovih jadnih zivota to skrivali i napadali druge.Mislim smesno.Ne kazem ja da je neki homofobicar potencijalni homoseksualac ali ne treba mrzeti neki osobu zbog toga sto je gay-lezbo,ipak svako sebi bira sta mu odgovara u zivotu i svako treba da gleda svoj zivot i da uziva a ne da dolaze na forum i sire mrznju prema pazi "pederima.

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim kao prvo ko ste vi da uopste o tome i diskutujete i diskriminisete ljude koje jesu gay
ko si ti da diskutujesh i diskriminishesh nas koji mislimo da homoseksualnost nije okej.

Bitno je kakav je ko covek a skim se **** i ko ga **** ne treba nikog da interesuje ali boze moj ovo je Srbija.
ne vidim kakve to veze ima sa srbijom. seksualnost je vrlo vazhan deo etike, zapravo petina iste; nasilnost, neposhtenje, lazhljivost, seksualnost i asketizam su pet kategorija etike pod koju svako razmishljanje o etici mozhe da potpadne. dakle, kada se bavimo etikom i kada razmishljamo o tome kakav je ko chovek, seksualnost je i te kako bitna, daleko od toga da ne treba da bude predmet interesa.

To "Bitno je kakav je covek " "Ovo je Srbija " (to je odavno fraza u zemlji Srbiji a i sire)) nek me zaobidju stim , bas me interesuje da'l ce ti da budu pravedni prema sebi pa kad nekad budu setali svoje dete parkom i budu videli dva HomoS kao se ljube pa ih dete pita "mama zasto se ova dva muskaraca ili dve zene ljube " ? a vi im kazete ...".Pa sine to je normalno ,ovo je domokratija ,mozes da biras sta kog ces opredeljenja da budes ,vazno je kakav je ko covek a ne koje opredeljenosti "

Mislim da bi ljudi u danasnje vreme trebali da se pozabave nekim drugim stvarima a ne da se pitaju da li je homoseksualnost OK?Mislim kao prvo ko ste vi da uopste o tome i diskutujete i diskriminisete ljude koje jesu gay?Bitno je kakav je ko covek a skim se **** i ko ga **** ne treba nikog da interesuje ali boze moj ovo je Srbija.A ja znam 2 ("pedera")mladica koja su uvek bila protiv "pedera" a oni su zapravo sve te godine njihovih jadnih zivota to skrivali i napadali druge.Mislim smesno.Ne kazem ja da je neki homofobicar potencijalni homoseksualac ali ne treba mrzeti neki osobu zbog toga sto je gay-lezbo,ipak svako sebi bira sta mu odgovara u zivotu i svako treba da gleda svoj zivot i da uziva a ne ko ovi homofobicari bokseri (bruS lijevi) da dolaze na forum i sire mrznju prema pazi "pederima.

Ja sumnjam da neko ovdje izrazito "mrzi" homoseksualce, vecinom su ljudi protiv toga da se to smatra normalnim i ljudi su uglavnom zabrinuti kakav ce uticaj homoseksualci imati na buduce generacije.
Mene trenutno bas briga sta ce oni raditi meni pred ocima, meni je krivo zbog buducih generacija koje ce imati iskrivljen sistem vrijednosti.
Obavezno pogledajte ovo ako vec niste.
Meni se cini da je dozvoljavanje brakova i usvajanje djece od strane homoseksualaca samo pocetni korak za mnoge gadosti koje ce mozda biti legalizovane u buducnosti...

Zemlja sama po sebi je savrsena ,sve je savrseno finkionise ,ekosistem ,zivotinje ,biljke ,svaki produkt zemlje je sa namerom namenjen da sluzi svrsi,bilo sta sto odskace od te ravnoteze je nenormalno.
Pa kad je sve tako savršeno kako može nešto da iskače iz te ravnoteže. Vidim baš si obavešten o savršenosti.
netreba meni frojd ili bilo koji doktor da mi razvlaci teze da li je Homo bolest ,uzrok ili posledica ,sta god da je od toga NIJE PRIRODNO i nevalja.
Ma narovno da ti ne treba jer ti si posisao svu pamet ovoga sveta. I ako već NIJE PRIRODNO, onda mora da je VEŠTAČKO. To mora da su nam opet Amerikanci uvalili.
Samom tim sto u takozvanoj "kombinaciji" nema poroda i nastavka vrste.
To znači da oni nemaju svrhu i kao takve ih treba eliminisati.
Samim tim što pčele radilice ne učestvuju u nastavku vrste i njih treba eliminisati.
I sve ovde što palamude (i to u 5 ujutru) umesto da prave decu, treba eliminisati.
I mene koji odgovaravam na ova palamuđenja umesto da pravim još dece, takođe treba eliminisati.
I one koji su smislili ovaj internet da zamajavaju narod koji sad zeva u monitore umesto da pravi decu, treba eliminisati.
A bogami, i struju treba ukinuti, a ne da pale svetla u sred noći i zevaju u TV umesto da prave decu.
TREBA NAPRAVITI ŠTO VIŠE DECE I PROŠIRITI LJUDSKU POPULACIJU KAKO BI ŠTO PRE SJEBALI OVU PLANETU.

JA OPET ne razumem kako neko moze nesto da nabija u analni otvor kad on sluzi za izbacivanje necega a ne ubacivanje necega....Misici svinkteri u debelom creu sluze da bi izbacili nesto a ne primili nesto....Kada terate protiv prirode i protiv tela telo se brani hemoroidima pa posle ne mozes ni da sednes na doope.....Tako vam i treba kad radite NEPRIRODNE STVARI!

I manite se prica LJUBAV I SLICNO.....ne radi se tu o niokakvoj ljubavi vec o perverznoj strasti......nema tu ljubavi vec samo zelje da nekom nabijes u analni otvor nesto ili on tebi (vezano za muskarce) a za gej zene je jos smesnija situacija - oce a nemaju sta da nabiju ni jedna ni druga....

I to kao nije poremecaj????

Isti djavo kako sa sexualnim poremecajima tako i sa hranom! - biti gay je isto kao da protivprirodno pokusavas da hranu uguras groz analni otvor da ti dodje do zeluca a kad hoces da imas veliku nuzdu e ona nabijes glavu u wc solju i iscekujes da ispovracas izmet.....

E tako isto rade i ****** samo u okviru sexa.....

Mozda grozno i svakojako zvuci ali samo sam hteo da dam slikovit primer zasto ja mislim da je poremecaj!!!!!!

Druze, Alfred Kinsi je gurao tu pricu o homoseksualizmu 50-ih godina proslog veka u USA.
Uz pomoc Rokfeler fondacije izgurao je tu pricu u siru javnost da bi kasnije doslo do toga da to navodno nije poremecaj.
Inace, taj navodni seksolog je vrsio eksperimente na deci, da bi americko udruzenje psihologa pedofiliju skinulo sa liste seksualnih poremecaja 70-ih godina proslog veka.
Dakle, iz iste kuhinje je servirana prica i o homoseksualizmu i pedofiliji i svim ostalim poremecajima seksualnog nagona.
kinseysmall1.jpg

To "Bitno je kakav je covek " "Ovo je Srbija " (to je odavno fraza u zemlji Srbiji a i sire)) nek me zaobidju stim , bas me interesuje da'l ce ti da budu pravedni prema sebi pa kad nekad budu setali svoje dete parkom i budu videli dva HomoS kao se ljube pa ih dete pita "mama zasto se ova dva muskaraca ili dve zene ljube " ? a vi im kazete ...".Pa sine to je normalno ,ovo je domokratija ,mozes da biras sta kog ces opredeljenja da budes ,vazno je kakav je ko covek a ne koje opredeljenosti "
Ne, ovo inače nije Srbija.
Kakve veze ima ovo sa opredeljenjem? Nisu se oni opredeljivali već im je takva priroda. I to je ono što deci i možeš da kažeš. A deca, budući ljudi, neće moći da biraju već će ići za svojom prirodom. Ili možda treba da se ubiju? Ili ćeš ti da ih ubiješ? I šta ako imaš dete kome je takva priroda? Lečićeš ga? Verovatno si stručnjak pa misliš da to može da se leči. Možda u nekom slučaju to može da se potisne ako je negde između, ali ako mu je priroda više homoseksualna, neće ti pomoći ni vračare.
Ne mogu se zatvarati oči pred realnošću ili zatvarati oči deci. Kao da ona ne znaju o čemu se radi pa ti treba da im objasniš. Kome priroda pripada heteroseksualnosti neće ga ništa naterati da mu se svidi homoseksualizam. Sem toga mnogi homoseksualci su odgajani u normalnim heteroseksualnim porodicama gde je homoseksualnost nešto sramno, pa su ipak homoseksualci. Oni se ne opredeljuju već otkrivaju svoju seksualnu prirodu koja ih nagoni da je ispune. Ukoliko to ne učine, mogu se naći u nezavidnom psihičkom problemu. I neće im pomoći ničija trućanja i pljuvanje po homoseksualizmu.
Stav svih vas koji ga imate je izgrađen u određenom okruženju i nije nešto sa čime se rađa. I ovo je nesporno ne samo zato što sam ja to napisao. Ali ima onih koji misle da je njihova pamet iznad svega, nipodaštavajući decenije rada i znanja hiljada ljudi koji su se bavili određenom problematikom i ljudskom prirodom. Takvi imaju odličnu adaptiranost na ovo društvo, ali im to ne garantuje normalnost. To su prosečne individue čiji se vidici završavaju sa vrhom njihovog nosa.

isto mozhe i pedofil i zoofil da se poziva na to da mu je "takva priroda". i shta sad? njegovo pozivanje na prirodu je manje vredno samo jer nije imao dovoljno jak lobi da progura njegovu seksualnost kao neshto legalno...

isto mozhe i pedofil i zoofil da se poziva na to da mu je "takva priroda". i shta sad? njegovo pozivanje na prirodu je manje vredno samo jer nije imao dovoljno jak lobi da progura njegovu seksualnost kao neshto legalno...

a kapiraš da i pedofil i zoofil siluju? homoseksualci se sexaju jedni s drugima pod pristankom. to je ono što ih razlikuje od prve dve kategorije.
zato i ne treba da budu diskriminisani ili kažnjavani na bilo koji način.

oni siluju zato shto je tako odredjeno zakonom. ako dete ima 15 onda siluju, a ako ima 16 onda ne siluju. zar postoji razlika izmedju ta 2 deteta? neznam jel si upoznata da u zemljama beneluksa i u australiji postoje legalne politichke partije koje se zalazhu da se nivo za legalni seksualni odnos smanji na 12 godina? jer zaboga, pedofili ne siluju decu, vecj ih samo "uvode u svet seksualnosti", takorecji, obrazuju ih, praktichna nastava seksualnog obrazovanja bre.

a zofiliji uopshte nemora da bude silovanje. kucaj na guglu "zoo porn" pa pogledaj koliko seksualnih odnosa izmedju zhivotinje i choveka a da su svi nepovredjeni i zadovoljni. npr, piter singer ( http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Singer ) jedan od najvecjih svetskih "autoriteta" za bioetiku (predaje na dva svetski poznata univerziteta, pogledaj na stranici) kazhe da je zofilija okej.

vidi, pod silovanjem spada čak i odnos izmedju odraslih gde neko ne pristaje na isti. a granice su onda nebitne.
ili žena od 30 ili 40 god. nije silovana, ali zato dete (koje je možda pristalo na odnos) jeste, jer tako piše u zakonu?
jer, to pravilo o silovanju važi za sve punoletne osobe koje imaju odnos sa maloletnicima, pa čak i ako te osobe imaju 18 i 19 god.?

vidi, pod silovanjem spada čak i odnos izmedju odraslih gde neko ne pristaje na isti. a granice su onda nebitne.
znachi ako neko ima seks sa detetom od 12 godina i dete kazhe da nije bilo primorano i da je htelo da ima seksualni odnos, to je okej? nerazumem shta hocjesh da kazhesh, izrazi se jasno.

znachi ako neko ima seks sa detetom od 12 godina i dete kazhe da nije bilo primorano i da je htelo da ima seksualni odnos, to je okej? nerazumem shta hocjesh da kazhesh, izrazi se jasno.

hoću da kažem da ako neko od recimo 18 god.ima seks sa maloletnikom od recimo 14, to se smatra silovanjem iako ne mora da bude, jer je možda taj maloletnik pristao,
a sigurno da neko sa 18.nije pedofil ako se sexa sa nekim ko ima 14.
i isto tako jel to onda znači da ako ženu od 30 god. neko siluje, smatra se da je dala pristanak ili sam samo ja luda pa ne kapiram šta si ti napisao, a to je da je silovanje samo u slučaju mladjih maloletnika 'po zakonu'?
ja mislim da se silovanje odnosi na bilo koju vrstu primoravanja druge osobe na odnose, pa bila ona maloletna ili punoletna, pa bila to i životinja.
a čisto da znaš meta pedofila nisu pubertetlije nego često deca u pravom smislu te reči, do 10ak godina. ono tad ne zna ni šta je sex a kamoli da pristane na isti.
hoćeš da kažeš da ako psa siluje neko do smrti kao što sam pročitala negde, to nije zločin? ili kad neko siluje tako bilo koju životinju? i da to treba izjednačiti sa homoseksualcima koji nikoga ne primoravaju na sex?

ja mislim da se silovanje odnosi na bilo koju vrstu primoravanja druge osobe na odnose, pa bila ona maloletna ili punoletna, pa bila to i životinja.
ajde da batalimo pedofile da neshirimo temu, a da ti pojasnim oko primera zoofilije. zoofili govore da oni mogu lepo da imaju sex sa zhivotinjom i da niko tu nebude povredjen (dakle, nije silovaje), chakshtavishe, da i chovek i zhivotinja uzhivaju. ima takvih primera koliko hocjesh (kucaj na guglu "zoo porn" pa cjesh da vidish). dakle, zofili isto kao i homoseksualci imaju seksualne odnose bez da ikog povrede. samim tim im treba dati ista seksualna prava.

a jel životinja dala pristanak da neko sa njom sexualno opšti i koliko zapravo životinja u tome uživa?
za životinje sexualni nagon nije izjednačen sa uživanjem (sem kod delfina) i one to rade samo zbog nagona za produžavanjem vrste
a ne zbog užitka poput čoveka.
i zašto se životinje ograničavaju na svoju vrstu a ljudi ne bi mogli?
i žena pedofil može da siluje dečaka pa da on ne bude povredjen, ali da li to onda umanjuje činjenicu da ni on kao ni ta životinja nije dao pristanak?
zašto bi onda trebalo da imaju prava?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back