Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
zasto se u uvredljivom kontekstu kaze "*****" ali nikad u istom znacenju i "lezbejka"??
Zato što ***** prima u guzu, a lezbejka ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto se u uvredljivom kontekstu kaze "*****" ali nikad u istom znacenju i "lezbejka"??
***** može da bude i kakterna osobinaisto kao i pichka
![]()

Veštačke predmete ne računam...

.Zato što fantaziraju o sexu sa dve žene....
Pravo pitanje je: Zašto kada se otvori tema o analnom sexu svi muškarci polete da postuju, pa komentarišu kako to vole i iskaju od svojih devojaka, a kada se pomene homosexualni odnos odmah bude "pfuj!".....Što je muško dupe vrednije od ženskog? Mislim, zar to nije diskriminacija, traže naše a ne daju svoje!![]()
Zaintrigirao me Zazijev post, eto zato. Otisla sam...!

aj se sad malo okreniAh to mi radi
Bichuj stojane![]()

Zaintrigirao me Zazijev post, eto zato. Otisla sam...!

Sikter!

zasto se u uvredljivom kontekstu kaze "*****" ali nikad u istom znacenju i "lezbejka"?
el to jopet neka diskriminacija ?
i da li bi imali ili imate dobrog druga/drugaricu istog pola koji je homoseksualan?
Čini mi se da se i reč lezbejka upotrebljava u uvredljivom kontekstu.
Seksualna orijentacija ljudi nije osnova koja mi služi prilikom procene da li ću biti prijatelj sa njima. Ne bi imao ništa protiv da mi neki od ljudi koji su homoseksualci postanu drugari ukoliko je reč o pozitivnim osobama koje zaslužuju prijateljstvo...
tako je dacho.
nego nisam te nikad pito, jel znaju tvoji roditelji da si homoseksualac?

zasto se u uvredljivom kontekstu kaze "*****" ali nikad u istom znacenju i "lezbejka"?
el to jopet neka diskriminacija ?
i da li bi imali ili imate dobrog druga/drugaricu istog pola koji je homoseksualan?