homoseksualnost

ma lezbejka je mnogo komplikovana rec a i asocira na dve zenske u zaru oralne borbe....znaci, lep prizor......

a imam najboljeg druga koji je gej...divna persona....:)

a sto nije lep prizor tip koji pusi tipu?:think:
ili su zene zrtve muskog nacina razmisljanja, d aje lepo gledati dve zene a nije dva muskarca. ajte molim vas.

ps. meni je uvek lepse da gledam nesto sa penisom nego sa picckom

paj ovako...dva kurrca u akciji, oma bi ih iseko da sam bliže...a najmanje išamaro...
...dve ****** u akciji, mmmmmm...oma bi im se pridružijo...pod uslovom da im treba ******...pa sad dal sam ovakav il onakav, bem ga...taki sam....i to volem i znam da to svi muškarci vole...

paj ovako...dva kurrca u akciji, oma bi ih iseko da sam bliže...a najmanje išamaro...
...dve ****** u akciji, mmmmmm...oma bi im se pridružijo...pod uslovom da im treba ******...pa sad dal sam ovakav il onakav, bem ga...taki sam....i to volem i znam da to svi muškarci vole...

pa dobro.
a ja kao zensko ne volim da gledam zene kako se trljaju.
lepse mi da su penisi negde u igri.
to iz mog zenskog ugla.

OK, pola kapiram, pola ne... Pitanje je bilo, sta vise volis... Sa jedne strane imas scenu sa dva tipa i curom ili gang-bang (na primer, desetak tipova i jednom curom)... Sa druge strane dva pedera...

Ubedjen sam da ti je bliza ova prva opcija...

Jel ti to pitas ovako usput? Jer tema je homoseksualnost,..a ako cemo da pricamo o grupnjacima, swingovanju, redaljkama

najbolje mi je kada su dva tipa i jedna riba,....ali to sada nije ovde tema...

zasto se u uvredljivom kontekstu kaze "*****" ali nikad u istom znacenju i "lezbejka"?
el to jopet neka diskriminacija ?
i da li bi imali ili imate dobrog druga/drugaricu istog pola koji je homoseksualan?

valjda zbog tog cuvenog muskog ponosa, ideologije ne dirati i ne spominjati moj cmaric al po tudjem udri :lol:

ovo bolje neki muzjak ako oce ti rekne iskreno

nemam takve prijatelje, bilo u srednjoj nekih riba koje su se lozie na lezbejstvo i to javno isticale, s ponosom nosile to i bunile se protiv sovinizma (koji nikada nije ni bio ispoljen ka njiam) al su i ona na kraju poskakale na kite :aha:

valjda zbog tog cuvenog muskog ponosa, ideologije ne dirati i ne spominjati moj cmaric al po tudjem udri :lol:

ovo bolje neki muzjak ako oce ti rekne iskreno

nemam takve prijatelje, bilo u srednjoj nekih riba koje su se lozie na lezbejstvo i to javno isticale, s ponosom nosile to i bunile se protiv sovinizma (koji nikada nije ni bio ispoljen ka njiam) al su i ona na kraju poskakale na kite :aha:

svuda pođi...k'kurrcu dođi...

Back