PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.863
Evo prilike da homoseksualci od ovih nasih ministara koji obecavaju svakave gluposti zatraze od njih i bulju, da vidimo da li ce im ispuniti zelju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To i jeste BOLEST(isto kao i sve druge) ako vec hoces da znas.Potpuno podrzavam ... ono u serijama koje vi gledate (Sex i Grad itd.) sve je to ulickano u svrhu promocije . Zamisli da si videla dva metra i 100 kila sav u kozi sa policijskim lisicama sav dlakav na harleju taj prizor je cesci u americi, da ne pricam intimni deo ako iko poseduje satelitsku karticu ili resiver pa greskom prabaci na neki gey kanal e to je odvratno . A oni koji podrzavaju da oni mogu da usvoje dete , koliko ste puta culi da dete uvece nemirno spava pa ode kod tate i mame u sobu a ono ..., e sad zamislite dete ulazi a "tata" ga vadi iz "mame" onako garavog
Ljudi to je bolest , i nije prirodno . Post je i meni gadan i odvratan i unapred se izvinjavam i starijim od +18 a tek mladim .
Šta da ti radim kada je za tebe Sex i Grad informativni program?

To i jeste BOLEST(isto kao i sve druge) ako vec hoces da znas.![]()

:shock:a u qurac al dje nadje garavog![]()

Da,ali ja mislim u pravom smislu te reciJa to i tvrdim ... !!![]()
...sad ce weishaupt da ti objasni da tako nefilimi kontrolisu prenaseljenost planete - muslimane "kontrolisu" ratovima, Istocnu evropu kriminalom, Afriku izgladnjuju a zapadnoj Evropi i Americi su uvalili homoseksualce![]()

Da,ali ja mislim u pravom smislu te reci,to je isto kao da ti neki prijatelj oboli od,ne daj boze,raka i to znaci da se ne bi vise druzio sa njim?
Mislis?Ja bi pre da ratujem ili da budem gladan![]()
Mislis?

Mrzi me da ti pisem nesto sto sam siguran da je OCIGLEDNO!Ja bih ! A ti ?
Samo da se upisem kao podrska filatelisti u teoriji!mnogo su se bre istripovale ove danasnje devojke... kad nas hetero bude bas malo nece se tako ponasati
![]()
Mrzi me da ti pisem nesto sto sam siguran da je OCIGLEDNO!
Mislish 11 na 11 ?![]()
grupa homosokseulaca u gaćama na Marakani a nisu Delije...
Pozdrav

Evo prilike da homoseksualci od ovih nasih ministara koji obecavaju svakave gluposti zatraze od njih i bulju, da vidimo da li ce im ispuniti zelju![]()
![]()
grupa homosokseulaca u gaćama na Marakani a nisu Delije...
što više pedera, to je manja konkurencija
živela sloboda tržišta i ponuda i potražnja![]()

Mislish 11 na 11 ?
I svi trce jedan za drugim da ga zabiju.
Uh... pa te crne zvijeri imaju alatke kao magarci.Pošto su neki spamovali temu reših da ponovim napisano a obratite pažnju da imaju i crnce u svojim redovima.
Kao sto rekoh 22 bez glave a Glava kao teleci praporakUh... pa te crne zvijeri imaju alatke kao magarci.
Gledao na filmu !
Tesko onom kome ga crnac ugura i to makazicama.

Kao sto rekoh 22 bez glave a Glava kao teleci praporak![]()
Ne znam da li u tome ucestvuju i oni na tribinama?Kao sto rekoh 22 bez glave a Glava kao teleci praporak![]()