Homoseksualci u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potpuno podrzavam ... ono u serijama koje vi gledate (Sex i Grad itd.) sve je to ulickano u svrhu promocije . Zamisli da si videla dva metra i 100 kila sav u kozi sa policijskim lisicama sav dlakav na harleju taj prizor je cesci u americi, da ne pricam intimni deo ako iko poseduje satelitsku karticu ili resiver pa greskom prabaci na neki gey kanal e to je odvratno . A oni koji podrzavaju da oni mogu da usvoje dete , koliko ste puta culi da dete uvece nemirno spava pa ode kod tate i mame u sobu a ono ...:lol: , e sad zamislite dete ulazi a "tata" ga vadi iz "mame" onako garavog :sad2::sad2::sad2::sad2::sad2: Ljudi to je bolest , i nije prirodno . Post je i meni gadan i odvratan i unapred se izvinjavam i starijim od +18 a tek mladim .
To i jeste BOLEST(isto kao i sve druge) ako vec hoces da znas.;)

Šta da ti radim kada je za tebe Sex i Grad informativni program?

Informativni program je za mene nesto gde mogu da se informisem , vesti i sl. A verovatno si komentarisao 'promotivne svrhe" bilo bi logicnije da si rekao reklamni program.
Ne promovisu se "stvari" samo u reklamama , nismo svi vise toliko naivni . Nije sve tako lepo i sjajno kao u filmovima .
Kroz pesmu film i ostali tv program mozes lakse nego kroz reklamu da prezentujes svoj "proizvod" . Sta mislis Kokakolini , Pepsijevi , Nokijini proizvodi da bi se pojavili udarno u nekom filmu nisu placeni. Zasto junaci americkih filmova voze samo kraislere , fordove itd. a ne Micubisi , Mercedes , Tojotu ili sl. Ti si ili naivan ili povredjen mojim postom :lol:

1023561317480655aa3f245596936326_big.jpg

grupa homosokseulaca u gaćama na Marakani a nisu Delije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back