Homoseksualci u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam Care Lezbejka a ti si sigurno TAJ FAMOZNI 6 Gradjanin Srbije:p

Је л'? А ти лезбачице - сиктер тамо на неки други пдф! Овде си нашла да фаћкаш девојке - болеснице!:x:x:x
Треба те *ебати и тући - то је за вас лизачице најбољи лек! :x:x:x

Је л'? А ти лезбачице - сиктер тамо на неки други пдф! Овде си нашла да фаћкаш девојке - болеснице!:x:x:x

Jel moš' da preporučiš neki forum de će se skupljati "specijalci"? :mrgreen:

:shock::shock:

Mito...

a šta bi ti uradio da si kojim slučajem devojka i otkriješ sledeće:
:mrgreen:

:shock::shock:

Mito...

a šta bi ti uradio da si kojim slučajem devojka i otkriješ sledeće:
:mrgreen:

Najgora stvar koja se moze desiti devojci je da otkrije da je onaj s kojim je u "semi" - *****. Medjutim, ne znam kako ta devojka nije to uspela da otkrije ranije. Ja takve "nanjusim" na kilometar!

@ tema

Ne verujem nikako da u Srbiji ima toliko pedera, ovo je pre neka "reklama" pred Evrovoziju!
Uostalom, posle svega, moguci su razni poremecaji drustva, zato to treba sistematski iskoreniti energicnim metodama!

Ne verujem nikako da u Srbiji ima toliko pedera, ovo je pre neka "reklama" pred Evrovoziju!
Uostalom, posle svega, moguci su razni poremecaji drustva, zato to treba sistematski iskoreniti energicnim metodama!
Kako nema? Pa pogledaj sve partije i sve političare.....kako se svi pederski ponašaju prema nama običnim građanima, kako samo gledaju svoje lične interese, svoje goozice. :x

Apsolutna je glupost tvrdnja da u Srbiji ima 600.000 pedera.

Da je tako onda bi LDP imao uvek zagarantovanih 600.000 glasova, kao deklarisani borci za prava pedera i lezbača. Kad se tome dodaju i oni koji nisu ******, ali su bolesni u glavu na druge načine, znači, suma sumarum 800.000 - 1.000 000 glasova.

A, koliko ono beše ldp dobio na zadnjim izborima?

Apsolutna je glupost tvrdnja da u Srbiji ima 600.000 pedera.

Da je tako onda bi LDP imao uvek zagarantovanih 600.000 glasova, kao deklarisani borci za prava pedera i lezbača. Kad se tome dodaju i oni koji nisu ******, ali su bolesni u glavu na druge načine, znači, suma sumarum 800.000 - 1.000 000 glasova.

A, koliko ono beše ldp dobio na zadnjim izborima?

Ne budi naivan, pa ni ****** ne glasaju za Cedu. To je mit. :p

Ja sam upoznala nekoliko gejeva, za neke se videlo na 10km da su homo, a za mnoge nikada ne bi covek pogodio. S druge strane, ne znam ni jednu lezbijku, bar ne znam da znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back