Homoseksualci u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта си се ти нашао погођен и прозван, па шириш лоше вибрације овде?!

А од којих си ти? Од ових - 60 IQ, или од ових веселих...:mrgreen: ...или оба...

Verovatno mislis da je pametno ovo sto si napisala. Ali sa 80 nije to nista cudno

gospođa nije upoznata da osobe sa IQ 60 najvjerojatnije ne bi ni bile sposobne da uključe komp.... a kamoli da pišu tekstove po forumima...al eto bitno je na ovom forumu da neki napišu nešto kao da uvrede nekog...al opet koliko to ima smisla ...i dal je tako nešto verodostojno i moguće....to im nije važno....bitno da grunu i žive ostanu.:)

Po hiljaditi put - homoseksualizam NIJE bolest tako da se ne treba ni leciti. Ostalom ne vidim sto se ti potresas oko toga ako nisi "bolestan".

E kad si rekao tako glasno i jasno, poslusacemo te.....

I idiotu je jasno da je bolest.
A znate kako se ludaci najbolje lece, da li ste to nekad gledali ili culi?
Smrkovima, cesto i batinom, i onda su mirni.

Kako to mislis "po Srbiji"?Da ostavimo Homose po Srbiji?Pa tu su oni medju nama(da ne kazem otpozadi:p).

Pa kazem, treba im dozoliti paradu, naterati ih da se pokazu koji su, sabiti ih na taj nacin u geto, pa udri, udri, dok im te bubice ne izadju iz glave.

picololeone - a
jednoglasno predloziti i izabrati za Predsjednika...

udruzenja istih . :rtfm:

Za tvoju informaciju, i na tvoju zalost, ja sam zensko! Ha, ha, ha!:mrgreen:

Pa vidi ovako.......kada te vaspitaju kao mulu, da gledas samo usko, onda tako i "mislis". Ovo je upuceno tom liku koji misli da je to bolest.

Slusaj, znam dva odlicna lika koji su homoseksualci, sposobni su i pametni, ali smatram da im treba pomoci da budu jos bolji, sve to, samo bez homosexualizma. I vidis, uspela sam. Nisu vise homosexualci, koliko sam cula.

Jel.....tebi neko da prostis(malo otpozadi)pa si besan sto te ostavio:roll::roll:

Rekoh vec da sam zensko.

Pa ako si zensko onda izvadi tu motku iz zadnjice i stavi je negde drugde, bolje ces se osecati.

Necu da izvadim!

Svi Srbi su pedercine jer dozvoljavaju da ih koleltivno jebu i EU i USA I

I jebace nas dok se ne ugledamo na Irance :

Gays%20Executed%20in%20Iran.jpg

Slusaj, znam dva odlicna lika koji su homoseksualci, sposobni su i pametni, ali smatram da im treba pomoci da budu jos bolji, sve to, samo bez homosexualizma. I vidis, uspela sam. Nisu vise homosexualci, koliko sam cula.

Rekoh vec da sam zensko.

Necu da izvadim!

Svi Srbi su pedercine jer dozvoljavaju da ih koleltivno jebu i EU i USA I

I jebace nas dok se ne ugledamo na Irance :

Gays%20Executed%20in%20Iran.jpg

Odvratan si:-x:x

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back