Homoseksualci? da li ih treba podrzati ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milos_nbg:
Е али ко ће да прави ту децу ако су сви педери?

И шта ви сви имате против Ратка Младића?
ma prvo ti reshi pitanje(kad si tako pametan)ostavljanje dece u kontejnerima itd pa cemo lako posle da vidimo to oko pravljenja dece.......nikad nece SVI biti ******,kad naucish da homoseksualnost nije MODA e onda ces i razumeti neke stvari.....dece ce uvek biti

Treba razumeti za pocetak da homoseksualci nisu zeleli to da budu ,nego da su jednostavno rodjeni takvi.To nije moda,to nije trend,i dalje nije tacno ustanovljeno sta je...Ali ne shvatam sto ljudima to toliko smeta.Zivi i pusti druge da zive!Ali kad cujem one gluposti tipa,zarazice nas sve ili ne treba da usvajaju decu jer ce i deca postati homoseksualci.

MadonnaGirl:
Ja mislim da ova tema ide pod kljuc.Ne vredi vam da se raspravljate sa tvrdoglavim Srbinom koji misli da je najpametniji i nevidjeni patriota.......Takvi su najgori...:roll:

Ај пази овако ШТА ИМА ЛОШЕ У ПАТРИОТИЗМУ??? Због таквих ставова кад буде дошло до рата неће имати ко да брани Србију. И ја не могу да разумем дебиле који иду на цивилно служење војног рока. То показују колико су лењи и неспособни.

Belief:
Treba razumeti za pocetak da homoseksualci nisu zeleli to da budu ,nego da su jednostavno rodjeni takvi.To nije moda,to nije trend,i dalje nije tacno ustanovljeno sta je...Ali ne shvatam sto ljudima to toliko smeta.Zivi i pusti druge da zive!Ali kad cujem one gluposti tipa,zarazice nas sve ili ne treba da usvajaju decu jer ce i deca postati homoseksualci.

Слажем се да је то болест али да ми парадирају :roll:

Marge:
Pa godine nemaju veze sa pamecu, stavovima i zreloscu!!! Ja odgovornpo tvrdim da bi ti svaka zrela osoba koja je mladja od tebe odgovorila isto kao sto ti mi odgovaramo!

Значи ја сам због свог мишљења дебил, глуп и затуцан :confused: ....Знате ли да 90 посто Срба подржава Ратка? И ви сте као демократе а не дате ми право на своје мишљење. Бем вам ту демократију...

Најмлађи у служби Ратка

album_pic.php

"Bolje biti zatucan u glavu, nego tucan u dupe:)" Ko misli zlo ne misli, dok nesto ne smisli:)
***** se ne radja, on to postaje i to je jedino sigurno... Koliko god ima ovako zatucanih ljudi kao sto sam ja, malo nas je, jer broj izroda se stalno povecava... Obicno su to burzujska deca koja imaju sve, pa im dosadno, pa da malo i roditelje izblamiraju jer su im sve pruzili sem toga... Necu reci da nisu od malena licili na pedere, ali svakako se kao klinci nisu palili na muskarce i zvizdali za nekim momcima... To da su takvi rodjeni i da je drustvo krivo, je samo njihovo opravdanje!
Mislim da je to kao kad neko siluje dete, pa onda kaze da ga mama nije volela...
Mislim da s njima treba postupati kao i sa pedofilima, lopovima i narkomanima...
Ako zelimo bolju buducnost, onda moramo popravljati sadasnjost... Sve se moze izleciti, na ovaj ili onaj nacin... Time sto ih podrzavate necete ih izleciti... Morate da ih ubedite da to sto rade, Nije dobro i da to nije drustveno korisna stvar i da oni ne osecaju ljubav vec ko zna sta...
Necemo valjda da postanemo kao ona nastrana Holandija? Pa ljudi ovo je Srbija, zemlja ratnika i ratova... Zemlja casti i moralnih ljudi... Pa zar da nam se preci prevrcu u grobu?
To ne smemo i necemo dopustiti!!!!!!!!!!
U ime casti, zatucanih i konzervativnih ljudi koji vise nisu normalni, u ime klosara koji ne voze dzipove i ne vole sitne pse, u ime ljudi koji vole svoje devojke, i vole svoju porodicu...

Ja nijednom nisam rekla da je to bolest,treba znati podatak da je savez naucnika i lekara sveta jos pre par godina objavio da homoseksualizam nije bolest,tako da....Paradiraju jer se bore za svoja prava(zasto oni ne bi mogli da stupaju u bracne zajednice).Jedino mi ideja da usvajaju decu nije tako bliska,ne zato sto mislim da ce deca postati kao oni(glupost,)vec zato sto ima toliko zatucanih ljudi koji ce braniti svojoj deci da se druze sa njihovom(iskljucivo jer su im roditelji gay),pa ce deca samo ispastati.

Milos_nbg:
Значи ја сам због свог мишљења дебил, глуп и затуцан :confused: ....Знате ли да 90 посто Срба подржава Ратка? И ви сте као демократе а не дате ми право на своје мишљење. Бем вам ту демократију...
Odakle ti to da 90% srba podrzava Ratka? Jel` ti i to rekao deda? :lol:

A za ovaj lnk sto s stavio-sumnjam da je to dete dovoljno staro da bi moglo da rasudjuje da li ce da podrzava Ratka Mladica na bilo koji nacin.Kad smo kod toga,sumnjam da si i ti dovoljno star da bi mogao da rasudjujes koga ces da podrzavas,koliko se vidi po tvojim postovima...

I jos nesto-molim te prekini da gusis ljude sa tvojom cistom i iskrenom ljubavlju prema dragom ti Ratku, pogotovu na temama koje nemaju veze sa tim...

Hari_Haler:
"Bolje biti zatucan u glavu, nego tucan u dupe:)" Ko misli zlo ne misli, dok nesto ne smisli:)
***** se ne radja, on to postaje i to je jedino sigurno... Koliko god ima ovako zatucanih ljudi kao sto sam ja, malo nas je, jer broj izroda se stalno povecava... Obicno su to burzujska deca koja imaju sve, pa im dosadno, pa da malo i roditelje izblamiraju jer su im sve pruzili sem toga... Necu reci da nisu od malena licili na pedere, ali svakako se kao klinci nisu palili na muskarce i zvizdali za nekim momcima... To da su takvi rodjeni i da je drustvo krivo, je samo njihovo opravdanje!
Mislim da je to kao kad neko siluje dete, pa onda kaze da ga mama nije volela...
Mislim da s njima treba postupati kao i sa pedofilima, lopovima i narkomanima...
Ako zelimo bolju buducnost, onda moramo popravljati sadasnjost... Sve se moze izleciti, na ovaj ili onaj nacin... Time sto ih podrzavate necete ih izleciti... Morate da ih ubedite da to sto rade, Nije dobro i da to nije drustveno korisna stvar i da oni ne osecaju ljubav vec ko zna sta...
Necemo valjda da postanemo kao ona nastrana Holandija? Pa ljudi ovo je Srbija, zemlja ratnika i ratova... Zemlja casti i moralnih ljudi... Pa zar da nam se preci prevrcu u grobu?
To ne smemo i necemo dopustiti!!!!!!!!!!
U ime casti, zatucanih i konzervativnih ljudi koji vise nisu normalni, u ime klosara koji ne voze dzipove i ne vole sitne pse, u ime ljudi koji vole svoje devojke, i vole svoju porodicu...
koja gomila gluposti.....niko nije izmislio da su se oni takvi rodili...postoji nesto sto se zove NAUKA ako si cuo za to koja je to POTVRDILA da se oni takvi rode,sem ukoliko nisu svi naucnici homosexualci pa su to rekli da bi sebe zastitili,a???? :roll: Srbija zemlja moralnih ljudi??pa jel ti cujes sebe?? ja ne bih ni zelela dalje da te komentarishem

Lucky girl:
koja gomila gluposti.....niko nije izmislio da su se oni takvi rodili...postoji nesto sto se zove NAUKA ako si cuo za to koja je to POTVRDILA da se oni takvi rode,sem ukoliko nisu svi naucnici homosexualci pa su to rekli da bi sebe zastitili,a???? :roll: Srbija zemlja moralnih ljudi??pa jel ti cujes sebe?? ja ne bih ni zelela dalje da te komentarishem

Čovek je 100 posto upravu. A ako oće da paradiraju završiće ovako
parada-ponosa-beograd.jpg

Milos_nbg:
Најмлађи у служби Ратка

album_pic.php
e a upravo ti koji vode decu na takva okupljanja da bi im nosila propagandne materiijale sa natpisima ratko ti si bog,volimo te,srbija za ratka itd ti su jos veci debili,koji nnemaju pametnija posla nego da malu decu vode na takva sranja,kao da nam svega toga nije dosta...iako nam se kao sto kazete namece misljenje da verujemo da su homosexualci ovo ili ono,sta je(ako ne nametanja misljenja)ovo podmetanje malom detetu ovakvih natpisa.uceno da bude zatucan od malena? a??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back