Homoseksualci? da li ih treba podrzati ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hari_Haler:
E dragi moji visoko inteligentni... Lepo sto me navodite, ako mislite da mozete... Al nadam se da vako naveden, pomazem u subijanju zaraze... I to je casno... A sad moram da idem kod devojke:) Sutra cu vam opet poslati neke teme za razmisljanje...
Sad idem malo da uzivam u ljubavi, mrznju sad iskljucujem. Lepo mi gledajte u monitor, dok ja budem s jednom prelepom devojkom...:) E da, mislim da ovde, sem mene i Milosa nema slobodnoumnih ljudi... Branite pedere, jer ste oni, ili ste bliski s njima...
Sto rece moj porucnik..."masina lomi sve... svi smo u njoj, i ko pokusa da joj promeni smer biva samleven..." Mislim da ****** idu u kontra smeru... A sad laku noc i lepo mi caskajte:)
i mi cemo da uzivamo u nashim prelepim momcima(makar ja) i devojkama....pa sad mozda se zadesi da bas musko uziva sa muskim...ooopsss! :roll:
boze...kazes da si slobodnouman....molim te uzmi vujakliju ;)

Homoseksualnost je osećanje seksualne i estetske privlačnosti, te potrebe uključenja u emotivnu ili seksualnu vezu sa osobom istog pola. Pored većinske heteroseksualnosti, to je jedan od vidova seksualne orijentacije kod čoveka, te kao takva nije predmet individualnog izbora.

Homoseksualnost može biti i muška i ženska. Termin gej se upotrebljava za muške homoseksualne osobe, dok se termin lezbejka koristi za ženskeNaučna zajednica više ne smatra homoseksualnost mentalnim poremećajem. Američko udruženje psihijatara je 1973. godine uklonilo homoseksualnost kao poremećaj iz odeljka Seksualne devijacije „Dijagnostičkog i statističkog uputstva mentalnih poremećaja“ (eng. Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, DSM-II)[1]. ICD-9 Svetske zdravstvene organizacije iz 1977. godine je navodio homoseksualnost kao mentalno oboljenje, a 1990. godine je usvojena rezolucija kojom je homoseksualnost uklonjena iz ICD-10 (1993)[2]. ICD-10 je na spisak dodao ego-distoničnu seksualnu orijentaciju, koja se odnosi na osobe koje žele da promene svoj polni identitet ili seksualnu orijentaciju zbog psihološkog poremećaja ili poremećaja u ponašanju. Neke organizacije, među kojima su Ministarstvo odbrane Sjedinjenih Američkih Država[3] i grupe za reparativnu terapiju ne prihvataju opšteprihvaćeni medicinski stav.

Rujevit:
И шта сте постигли са свим овим глупостима? Помогли сте хомићима? Ха...
Топла браћа на овим просторима још дуго нема шта да тражи...бар јавно да се експонира

Фтори дражејши, непријатно ћеш се изненадити колико ће се ствари променити у скорој будућности.

Milos_nbg:
Ne mora on nikome da razbija glavu ( a ni ne moze) ali braniti pedere je idiotizam.

Jel vidis kako se.res ... ne znam da li si toliki de.bil ... uzimas za pravo da kazes da je braniti pedere idiotizam , a ti sam nam nisi odgovorio niti na jedno postavljeno pitanje , nego si odmah krenuo da nas psujes i da se qrcis kako si opasan , daj iskuliraj malo , ponasas se kao da si ovde od kad je sveta i veka ... izvini molim te to tako ne ide ... ako hoces radi sta zelis , tebi ce obiti o glavu , ali nemoj onda da pricas da je braniti pedere idiotizam , a ni sam ne znas da objasnis nama zbog cega ... a ovo ne mogu , to ne znam kako znas stvarno (ma ti znas sve :roll: ) , ali to nije ni bitno jer ni ne zelim da bijem bilo koga ... a ti bolje idi gledaj neki crtani i ponasaj se kao klinac umesto sto dolazis ovde i ne pricas nista pametno ... ako se mi trudimo da ova rasprava bude kvalitetna , potrudi se i ti , pa nam bar odgovori na pitanja i potkrepi se nekom razumnon cinjenicom ... inace nas postedi , ne verujem da bilo koga zanima to tvoje lozenje ... ovakvo qrcenje sa tvoje strane je veoma glupo i primitivno ... 8) :-o :o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back