immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i mi cemo da uzivamo u nashim prelepim momcima(makar ja) i devojkama....pa sad mozda se zadesi da bas musko uziva sa muskim...ooopsss!Hari_Haler:E dragi moji visoko inteligentni... Lepo sto me navodite, ako mislite da mozete... Al nadam se da vako naveden, pomazem u subijanju zaraze... I to je casno... A sad moram da idem kod devojkeSutra cu vam opet poslati neke teme za razmisljanje...
Sad idem malo da uzivam u ljubavi, mrznju sad iskljucujem. Lepo mi gledajte u monitor, dok ja budem s jednom prelepom devojkom...E da, mislim da ovde, sem mene i Milosa nema slobodnoumnih ljudi... Branite pedere, jer ste oni, ili ste bliski s njima...
Sto rece moj porucnik..."masina lomi sve... svi smo u njoj, i ko pokusa da joj promeni smer biva samleven..." Mislim da ****** idu u kontra smeru... A sad laku noc i lepo mi caskajte![]()
immph:
wow. :shock:Limunovo_Drvo:Homoseksualnost je bolest po mom misljenju i kraj...
heh,maa nije ni bitno ko s kim....samo seruimmph:
Milos_nbg:Бог неће подржати овакав неморал сигурно.
Milos_nbg:Не лупај глупости. Ти бркаш национализам и шовинизам а разлика је огромна.
Rujevit:И шта сте постигли са свим овим глупостима? Помогли сте хомићима? Ха...
Топла браћа на овим просторима још дуго нема шта да тражи...бар јавно да се експонира
Marqueaux:Тачно. Ти делујеш као ови други.
~*PrincesS*~:izvini...? sad je on pi.chka shto necje ljudima da razbija glavu jer se razliqju? mislim,aj se zapitaj ko je ovde pich.ka...))
Milos_nbg:Ne mora on nikome da razbija glavu ( a ni ne moze) ali braniti pedere je idiotizam.

Milos_nbg:Нетачно. Можда је то у појединим случајевима али ја сам националиста а не шовиниста.