HomoNarcis

Voleti sebe je deo samopostovanja :) i da jako cenis sebe kao bice i znas svoje vrednosti

mislis da bude nezan kao zena ili sa zenama ?

hmmm svi imaju deo zenstvenosti u sebi, samo je neki agresivnoscu sakrivaju - kao oni su macho i tako potiskuju zenu u sebi :mrgreen:

mogu da ti je pronadjem :rumenko:
ne da budes nezan kao zena, nego da shvatis i taj deo u sebi, ne bukvalno zenu u sebi, nego emocionalni svet. i da ga prihvatis.
kao sto zena treba da shvati racionalni deo svoje licnosti

Ja sam narcis, i kada bih se klonirao, bio bih zaljubljen u sebe. Da li je to gej ili sta vec? Sta mislite? I koliko volite sebe ?
Volim sebe ali nisam narcis, i nikako ne bih volela da imam svog klona pored sebe. Pošto sam svesna svojih nesavršenosti, taj klon bi to samo duplirao, za razliku od nekog s kim bih se medjusobno dopunjavala, pa bi i te nesavršenosti manje dolazile do izražaja :cool: A i taj klon bi mi bio skroz nezanimljiv i predvidiv, eto još jedan razlog... :)

ne da budes nezan kao zena, nego da shvatis i taj deo u sebi, ne bukvalno zenu u sebi, nego emocionalni svet. i da ga prihvatis.
kao sto zena treba da shvati racionalni deo svoje licnosti

aha, volim da istrazujem njen svet i razumem ga potpuno i njene snove o muskarcima :rumenko: prihvatam sve od zenstvene zene koja ima male crte muskosti u sebi

posto tebi to pada na pamet, pokusaj sa njim :)

Ali decko voli devojke :rumenko: isto kao i ja :cool:

Имаш грешку у логици закључивања.

Обојица сте казали да нисте сигурни да можете волети неку девојку као себе.
Дакле, можете волети само сличног себи.
А изјаснили сте се као слични... ;)

И, на крају, да ли више волиш девојке или себе? :lol:

aha, isto tako je tesko naci takvog muskarca. komplementarnog zenskoj licnosti.
mada ja nisam sigurna da sam skapirala svog, kako to znas?

introspekcija, cilj ka individualizaciji. Sve u sebi uzimas u obzir. Prosto rad na sebi i sticanju zrelosti u svakom smislu te reci. Mnogi kriju u sebi dosta toga i plase se da se suoce sa time, a ne samo sto je put da se suocis, vec da prihvatis i zavolis ....

Sebe....

Nema greske zato sto si ti dao taj predlog koji ti se vrti u glavi podsvesno verovatno i tvoje zenko Ja je isplivalo na momenat :lol:

Da rekli smo, i to ne znaci da volilo muskarce, nego da ne mozemo lako zavoleti zenu toliko puno kao sebe sto volimo ;)

Mogu voleti sve zene ali ne kao sebe u toj meri, jel jasnije sada ? :ceka:

Volim vise sebe normalno :cool:

Devojke volim na drugi nacin :per:

Nema greske zato sto si ti dao taj predlog koji ti se vrti u glavi podsvesno verovatno i tvoje zenko Ja je isplivalo na momenat :lol:

Da rekli smo, i to ne znaci da volilo muskarce, nego da ne mozemo lako zavoleti zenu toliko puno kao sebe sto volimo ;)

Decko ima jos da poradi na sebi. Prva mudrost na 101 stranu koju ce nauciti je da ako volis sebe, sposoban si i da volis drugoga....

Хехе...
Смешно је како покушаваш да избегнеш логичку замку у коју си сам себе уплео том дечијом заменом теза... :lol:
Да те стварно то не привлачи не би се толико батргао... :)

Упореди твоју реакцију са његовом реакцијом и биће ти јасно оно што је свима јасно... ;)

introspekcija, cilj ka individualizaciji. Sve u sebi uzimas u obzir. Prosto rad na sebi i sticanju zrelosti u svakom smislu te reci. Mnogi kriju u sebi dosta toga i plase se da se suoce sa time, a ne samo sto je put da se suocis, vec da prihvatis i zavolis ....

pa trudim se ali nije lako da znas da li tumaras u pogresnom pravcu ili je skretanje normalan deo procesa?

Хехе...
Смешно је како покушаваш да избегнеш логичку замку у коју си сам себе уплео том дечијом заменом теза... :lol:
Да те стварно то не привлачи не би се толико батргао... :)

Упореди твоју реакцију са његовом реакцијом и биће ти јасно оно што је свима јасно... ;)

haha ne nego ti pokusavas da nas spojis jer oboje volimo sebe najvise a ne jedan drugog srry :malav:

osecam se sasvim dobro u svojoj kozi.ponekad me steze, ponekad bi da izadjem iz nje i osmotrim se sa strane, objektivnije ali sam zadovoljan, ne mogu reci da nisam.
volim ono sta vidim.

Опет врдаш и покушаваш да оспориш логичке кораке баналним тврдњама... :lol: Сори... ;)

Te logike se nalaze samo u tvojoj zenskoj glavi :lol: Meni to nije palo na pamet dok ti nisi napisao srry :lol:

I kakva je to zena koja zahteva da ti volis nju vise od sebe ???

Takve osobe izgube svoje dostojanstvo na kraju i zaborave na sebe da su i one bitne a ne samo taj neko koga voli :)

Back