- Poruka
- 400.506
Onda uzivaj dok traje.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidis li ovo Ninche. Ne znaju da li da me mrze ili da me vole....

Vidis li ovo Ninche. Ne znaju da li da me mrze ili da me vole....
bolje kad te mrze ....sto vise hejtera to bolje..postaces glavna faca na krsti ..ako vec nisi![]()
Definitivno mislim da gresis ..i da te vole ...mrznju nigde nisam videla..
zato sto ovde na ljius mesta mrznji nema..samo love..love..love
Trudimo se...trudimo se.... zanimljivije je..Zato me obozavate da me hejtujete...trudimo se...
pa da ... i losa reklama je ipak reklama ...![]()
Pa ok, ja barem ne reklamriam NY prada elegant sexy ribu na avataru..![]()
Trudimo se...trudimo se.... zanimljivije je..Zato me obozavate da me hejtujete...trudimo se...
mi koji posmatramo iz prikrajka barem 
i ko sad prozbiljno shvata sve ...upravo si pao test![]()
E, treba da mi zahvalite sto vam cinim ovaj forum zanimljivim, i sto vam dan nije dosadan za kompjuterom. Hvala, hvala..nee hejtujemo temi koji posmatramo iz prikrajka barem
koliko si ponekad iritantan toliko si i intrigantan
Da vratimo onu temu :Ljubav, cvece , prolece, da se malo terapijski dopunimo, pa nazad na zdrav hejt ?
Mozda si htela da padnem "test" i da mi to posle kazes...

Ne nego da chat sa Faith preneses na pp i v ratis temu na smisao uvodnog posta inace u suprotnom tema ide pod kljuc..
ponekad si okrutna Ninocka ...
Pa ok, nista onda. Pao sam na tvom testu, znaci da nema potrebe da se nesto prepucavamo, ili ta Ninina sugestija za PP, zivot ide dalje, a i ova tema.ne zaista mi krajnji cilj nije bio to...uglavnom sam konkretna ...sta zelim to i uradim![]()

Pa ok, nista onda. Pao sam na tvom testu, znaci da nema potrebe da se nesto prepucavamo, ili ta Ninina sugestija za PP, zivot ide dalje, a i ova tema.![]()

ponekad si okrutna Ninocka ...
pardon ..kako bi rekao mr Napokon Ninche![]()
Nisam okrutna naprotiv ali
ma koliko mi ne prija neko
mora da vam skrene paznju
da ne preterate...a eto
ja sam mod pa meni zapadnu takve stvari..

Ma opusteno Nina, zakljucaj temu ako mislis da treba. Meni je ovo zabava, radi svoj posao kako mislis da treba.