- Poruka
- 69.065
Ja sam narcis, i kada bih se klonirao, bio bih zaljubljen u sebe. Da li je to gej ili sta vec? Sta mislite? I koliko volite sebe ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja se pitam. Volim sebe i fizicki i mentalno.
Ja sam narcis, i kada bih se klonirao, bio bih zaljubljen u sebe. Da li je to gej ili sta vec? Sta mislite? I koliko volite sebe ?
Вала, теби није ни до колена...
ti si nash biserchitj
Pa ok, to jeste interesantno. Volim sebe, i volim sebe kao muskarca, i volim muski pol naravno. Ali ne bih mogao ni sa jednim drugim niti me privlaci, vec samo sebe kao muskarca![]()
Pa ok, to jeste interesantno. Volim sebe, i volim sebe kao muskarca, i volim muski pol naravno. Ali ne bih mogao ni sa jednim drugim niti me privlaci, vec samo sebe kao muskarca![]()
Normalan si = Strejt![]()
tako je, to su stabilne licnosti, ako su u harmoniji i sa svojom zenskom stranom u sebi.
na to, kakva je ta zenska strana ce mu ukazati tip zena koje ga privlace.
ako nije sa njom, tom zenskom stranom u sebi u harmoniji, onda je covek nestabilan.
ja svoju musku jos uvek istrazujem, nije da me ne plasi.
Ja toliko volim svoje savrseno telo i lepotu da se nekada bojim da necu moci zavoleti ni jednu zenu kao sebe![]()
Isti problem drugar. Sta da radimo....
tako je, to su stabilne licnosti, ako su u harmoniji i sa svojom zenskom stranom u sebi.
na to, kakva je ta zenska strana ce mu ukazati tip zena koje ga privlace.
ako nije sa njom, tom zenskom stranom u sebi u harmoniji, onda je covek nestabilan.
ja svoju musku jos uvek istrazujem, nije da me ne plasi.
Isti problem drugar. Sta da radimo....