HomoNarcis

smiley3471.gif

Па, сад, то је тешко питање на које не постоји лак одговор...

Зависи који део код себе највише волиш, казао бих, и у какве све интеракције са собом замишљаш да улазиш (ово о уласку не тумачити двосмислено)...

I ja se pitam. Volim sebe i fizicki i mentalno.

ОК је то ал питање је како се испољаваш према клону.
Да ли њега волиш само као своју пројекцију или у њему волиш све друге мушкарце?
Мушкост, такорећи...

narcisti po definiciji u stvari ne vole sebe, zato su zeljni paznje, tj ne vole sebe dovoljno.
mada imaju neki opijajuci sarm, podsvesno nauce da tu paznju dobijaju koliko im je potrebna

Poslednja izmena:
Pa ok, to jeste interesantno. Volim sebe, i volim sebe kao muskarca, i volim muski pol naravno. Ali ne bih mogao ni sa jednim drugim niti me privlaci, vec samo sebe kao muskarca :)

Normalan si = Strejt ;)

tako je, to su stabilne licnosti, ako su u harmoniji i sa svojom zenskom stranom u sebi.
na to, kakva je ta zenska strana ce mu ukazati tip zena koje ga privlace.
ako nije sa njom, tom zenskom stranom u sebi u harmoniji, onda je covek nestabilan.
ja svoju musku jos uvek istrazujem, nije da me ne plasi.

tako je, to su stabilne licnosti, ako su u harmoniji i sa svojom zenskom stranom u sebi.
ako nije sa njom, tom zenskom stranom u sebi u harmoniji, onda je covek nestabilan.

Problem je bas sto jesam, i sto je tesko naci takvu u stvarnom zivotu, kada je skapiras...tu androginu...

Voleti sebe je deo samopostovanja :) i da jako cenis sebe kao bice i znas svoje vrednosti

mislis da bude nezan kao zena ili sa zenama ?

hmmm svi imaju deo zenstvenosti u sebi, samo je neki agresivnoscu sakrivaju - kao oni su macho i tako potiskuju zenu u sebi :mrgreen:

mogu da ti je pronadjem :rumenko:

Back