holokaust je, nažalost, stvarnost.
i svima koji svršavaju na huksere bi to trebalo biti jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se Holokasuta tice, dok god se on bude postavljao kao dogma, nesto sto se ne moze i ne sme ispitivati, nesto cime ce se kljukati deca od malih nogu, a zaobilaziti mnogi drugi grozni zlocini, bice i onih koji ce sumnjati u prave razmere onoga sto se desilo. I tu nimalo ne grese, niti im se moze nakaciti nekakav antisemitizam ili nedostatak morala, naravno ako celoj prici pridju sa cisto naucne strane, jer danas u 21. veku, ako se vec kunemo u slobodu govora, onda je prilicno jadno tako je ogranicavati.
holokaust je, nažalost, stvarnost.
meni je jasno da je 11.9. projekt onih koji su na njemu najviše dobili, a JKF vjerujem da je smaknut od strane...recimo preteče istih interesa.Vidis... neki svrsavaju na huksere dok drugi svrsavaju na zvanicna objasnjenja White House-a.
Mada su ovi drugi po svemu sto se moze videti (oni koji zele da to vide) najveci moguci hukseri koji postoje.
Face koje uveravaju naivne Horvate i njima slicne (mada im to nije uopste tesko) da se u WTC topio celik a da je pasos S. Arabije ostao netaknut.
Ti im i dalje veruj posto nista bolje nisi ni zasluzio.
A da ne govorimo o laziranom izvestaju o ubistvu JFK koji danas nije nikakva tajna ali... tko te za to pita... ne?
meni je jasno da je 11.9. projekt onih koji su na njemu najviše dobili, a JKF vjerujem da je smaknut od strane...recimo preteče istih interesa.
holokaust je svakako činjenica i to znam iz neposrednih saznanja. igra brojeva je druga priča, ali ne previše u ovom slučaju.
Drago mi je sto tako razmisljas posto mnogo Hrvata slepo slusa ono sto im servira Washingtown.
Ja ne tvrdim da nije bilo masovnog zlocina nad Jevrejima. Medjutim, ono sto tvrdim je da tu nisu bila sasvim cista posla i da se mnogo toga ne zna.
Dok sam bio klinac, verovao sam da je u WW2 bilo sve onako kako je prikazano u partizanskim filmovima i da je prisustvo nemaca automatski znacilo- smrt za stanovnistvo. Nije bilo bas tako.
Ista stvar je i sa ustasama. Cak ni tamo gde su bile ustase nije svugde masovno stradao srpski zivalj (iako je cinjenica da je na nekim podrucjima zestoko stradao). Sa cetnicima je bila vrlo slicna stvar.
Ja sam od onih Srba koji smatra da je broj zrtava u Jasenovcu preuvelican. Isto tako tvrdim da je broj zrtava u Srebrenici daleko od stvarnog. I zasto bi trebalo da se stiidm toga? Medju zrtvama Jasenovca ima i moje rodbine. Ukoliko kazem da je moje licno misljenje da je broj preuvelican onda to cinim sa moralnom odgovornoscu. Pradeda mi je bio u konc-logoru ali se vratio ziv. To su bili logori smrti ali su ih mnogi preziveli.
Ako si pogledao onaj filmcic, mogao si da vidis mladog americkog Jevreja koji traga za istinom. Svaka njemu cast. zasto bi bio "hoax" postaviti par logicnih pitanja? Ja nisam imao pojma o tome da je kupaonica proglasena za gasnu komoru u slucaju da je taj logor predstavljao logor smrti? Zar bi pedantni nemci sebi dozvolili da na tako primitivan i spor nacin ubijaju ljude? Da su sistematski hteli ubijati ljude oni bi za to napravili posebne prostorije sa sistemom za razvodljenje Cyclon-B otrova. a ovako.... sipati ga kroz otvore na plafonu... ma dajjjjjjj..... I zasto bas Cyclon-B kada su postojali mnogi drugi otrovi?
jesu li reci upravnika memorijalnog centra Auswitz da su svabe 90% Cyclon-B koristili za dezinfekciju?
i sta sad? da li je to sve hoax ili treba verovati "nepristrasnim" komisijama koje su odredjivali brojke onako kako im je to odgovaralo?
Nemogu se hiljadu dokumenta, celi logori i secanja stotina hiljada ljudi izmeniti.
Holokaust je postojao sve drugo su gluposti.