Hodalica za starije

Poruka
3.474
A da probaš kod nekog bravara ili stolara da ti napravi ????

prave braca kinezi, ali oce da salju samo na kontejner od 20+ feeta :)

ono moglo bi da se napravi neko ko radi sa aluminijumom ali znas kako je to je proces. A ako se smandrlja sa takvom odokativnom skalamerijom sta onda?

Msm nije mi jasno da u ovolikom gradu to niko niti pravi niti uvozi. Pa nisu svi mladi jaki i zdravi. Strasno je sta se radi sa starim ljudima.

Branko Lori

Stara legenda
Poruka
90.090
prave braca kinezi, ali oce da salju samo na kontejner od 20+ feeta :)

ono moglo bi da se napravi neko ko radi sa aluminijumom ali znas kako je to je proces. A ako se smandrlja sa takvom odokativnom skalamerijom sta onda?

Msm nije mi jasno da u ovolikom gradu to niko niti pravi niti uvozi. Pa nisu svi mladi jaki i zdravi. Strasno je sta se radi sa starim ljudima.
Neće da smandrlja ništa
Daš skicu sa merama i specifikaciju materijala on ti napravi predračun i to je to !
Bitno je da mu tačno prezentuješ šta želiš
Ni meni nije jasnio da niko kod nas u " Zlatnom dobu " to ne proizvodi :fdlan:
Ja zbog takvih ludorija radim uglavnom ugradne vodokotliće sa konzolnom wc šoljom jer je možeš podići na visinu koja tebi odgovara
Sve WC šolje su na 40 cm , ako želiš višlju postoji posebna radnja za invalide .
Ludilo !
Standardi od pre 100 godina , a raja sve višlja i višlja ...

markons82

Elita
Poruka
19.539
mozda pise kad uneses delivery serbia..vjerovatno ne isporucuju onda..

Minimum grip height: 865mm (34")

Maximum grip height: 940mm (37")

Coopers Walking Frame width: 560mm (22")

Coopers Walking Frame depth: 520mm (20.5")

Coopers Walking Frame weight: 1.9 kgs (4.2 lbs)

Maximum user weight: 160 kgs (25 st)

to su ti dimenzije..ako ne pronadjes u srb il crnoj gori, a nemas nikoga u njemackoj il austriji, vidi preko ovih momaka - https://en-gb.facebook.com/beepbeepexpress/ , non stop sibaju relaciju uk - hrv- srbija..
Pisalo bi not delivered to your country ovo nema na stanju

spavach

Domaćin
Poruka
4.384
da bit ce da ne znam engleski..ko sto vidis u desnom cosku datum danasnji..

New-Picture-6.jpg