Hoću-neću...

ko nije imao redovan seksualni zivot od 15-16 godina do kraja zivota ce biti nekompletan i imace traume. pocnu to da nadoknadjuju u 20im i onda se nikada na kraju ne vencaju.
Taj rad. Ili ih smota neko i nada se kompromisima. Ne kazem, nije nemoguce.. Ima sijaset primera koji su naizgled uspesni. Mada mislim da je to vecina odnosa, ne diram te, ne diraj me. Ispunio si mi materinske isntikte, ti imas porodicu i to je to. Ti pij svoju kafu, ja cu svoju. Ti idi u kladionicu a ja cu u kafic na nes sa drugaricama. A baba i deda ce cuvati decu hehehe.

Vi ste dva kraja iste duži. Moljac je u fazonu: žena i to je, sa svim što žena nosi. Napokon je u fazonu: mnogi brakovi su laž, nema tu pravog odnosa.

Obojica su OK sa svojim izborima. Istina je negde tamo. Čovek kao Moljac puno vredi, iako verovatno postane dosadan. Opet, i čovek kao što je Napokon vredi s mogućnošću da postane real pain in the ass.

Suma, sumarum:
Momci, puno vredite!

da raskinem.

Da li ste u svom okruženju imali ovaj slučaj? Ili još bolje, da li ste i sami takvi?

Dakle par je u vezi. Stalno su zajedno. Međutim jedna od dve osobe biva nezadovoljna. Stalno se žali i govori kako će da raskine. Kada dođe do toga da druga strana bude ljuta, ova koja je govorila da želi raskid ("da ne može više") postaje zabrinuta. Dođe i žali se, samo ovog puta priča ide u drugom smeru: "on/ona će da me ostavi", a, vi pomislite "pa zar nije to ono što si htela, osobo".

Osobe su prilično vezane i imaju periode sreće, međutim u kontinuitetu se javljaju i ovakve faze kada sve deluje kao problem, i to nerešiv.

O čemu se tu radi, mily moi? Da li osoba želi ili ne želi raskid?
(Jer meni je svejedno bukvalno, šta god čini osobu srećnom. Dosta je frustrirajuće kad neko traži pomoć i vi hoćete da mu je date, ali sve je uzalud.)

Meni bilo kakvo spominjanje raskida znači raskid. Momentalni. :lol:

Ja se pitam, posto vidim da je uobicajena praksa ovde da se razgovor o stavu forumasa prema nekoj temi prebaci prica o forumasu , zasto ne otvorite jednu pinovanu temu gde mozes lepo da pises o nekome konkretno? Fazon : e Napokone, ja mislim da si ti ok ali te neka gadno povredila i da treba da poradis na sebi i da si dupla kafa sa slagom u zodijaku.
U krajnjem slucaju ko se vredja nek ne otvara. Ionako imate fotke. Meni bi pre ovo bilo zanimljivije.

Ja se pitam, posto vidim da je uobicajena praksa ovde da se razgovor o stavu forumasa prema nekoj temi prebaci prica o forumasu , zasto ne otvorite jednu pinovanu temu gde mozes lepo da pises o nekome konkretno? Fazon : e Napokone, ja mislim da si ti ok ali te neka gadno povredila i da treba da poradis na sebi i da si dupla kafa sa slagom u zodijaku.
U krajnjem slucaju ko se vredja nek ne otvara. Ionako imate fotke. Meni bi pre ovo bilo zanimljivije.
Izvini,hajde sad ti malo budi u centru paznje :)
Ok si Napokon :)

Back