Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Ljudsko srce nikad mirno nije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ostane, može i u ludari!Jos jedna stvar oko raskida ovde je zeznuta. Naravno, ako pricamo o vezama gde se zivi zajedno i prosecnim ljudima. Zajednicki stan. Nije ovo Amerika, pa kao raskine, strpa stvari u kofer, izadje na ulicu: Taxi! Gde ce te? Vozi bilo gde!
Ovde tako moze da zaglavi ili kod roditelja ili na Bezanijskoj.
Ne misli ona da nesto postize,nego i postize.Što se ovih emocionalnih ucena tiče, štae to? Je l ta osoba koja hoće-neće, dominantna nad ovom drugom pa konto toga misli da može nešto da postigne? Ili ...
Izedem ti način na koji nešto postiže!Ne misli ona da nesto postize,nego i postize.
Imas puno tekstova o manipulatorima,kako rade,guglaj.
To ti nisu drugarice!Izvini što ti kažem, ali biće da sam u pravu!Ali znate šta je fora. Što se te osobe ne odvajaju. Stalno su u međuzavisnom odnosu. Tipa ne može jedna da se dogovori s drugom nešto dok ne vidi sa svojim partnerom. (Šta znam, ja se tako ophodim jedino kad sam sveže zaljubljena i kad mi "merak". )
Naravno da tu onda ima puno frustracija koje eskaliraju.
Pritom, na šta to liči, doživela sam da me masa drugarica napusti kad nađe nekog, kao da je to sve što im treba, sve što su htele. Ne želim da kukam, i ne kukam, ali to je nepravda. Ja sam uvek nivelisala.
#crkledabogda he he he
Ma, kontekst je specifičan i po tome što u današnje vreme društvene mreže puno znače. Nikad lakše da svetu pokažeš kako lepo živiš. Samo slika, pozitivna poruka i to je to. Iskreiraš svoj život na insta (i ostalo) i misliš rešen si. Tako te love stories dosta blješte po društvenim mrežama, kao neka borba "mi protiv vas". Kako ćeš posle pred ljude, kao raskantao si se, shjeban si.Jos jedna stvar oko raskida ovde je zeznuta. Naravno, ako pricamo o vezama gde se zivi zajedno i prosecnim ljudima. Zajednicki stan. Nije ovo Amerika, pa kao raskine, strpa stvari u kofer, izadje na ulicu: Taxi! Gde ce te? Vozi bilo gde!
Ovde tako moze da zaglavi ili kod roditelja ili na Bezanijskoj.
da raskinem.
Da li ste u svom okruženju imali ovaj slučaj? Ili još bolje, da li ste i sami takvi?
Dakle par je u vezi. Stalno su zajedno. Međutim jedna od dve osobe biva nezadovoljna. Stalno se žali i govori kako će da raskine. Kada dođe do toga da druga strana bude ljuta, ova koja je govorila da želi raskid ("da ne može više") postaje zabrinuta. Dođe i žali se, samo ovog puta priča ide u drugom smeru: "on/ona će da me ostavi", a, vi pomislite "pa zar nije to ono što si htela, osobo".
Osobe su prilično vezane i imaju periode sreće, međutim u kontinuitetu se javljaju i ovakve faze kada sve deluje kao problem, i to nerešiv.
O čemu se tu radi, mily moi? Da li osoba želi ili ne želi raskid?
(Jer meni je svejedno bukvalno, šta god čini osobu srećnom. Dosta je frustrirajuće kad neko traži pomoć i vi hoćete da mu je date, ali sve je uzalud.)
Ma u pravu si. Ima onaj lep film Once upon a time in America, baš o prijateljstvu.To ti nisu drugarice!Izvini što ti kažem, ali biće da sam u pravu!
Da ti pravo kazem, onaj koji zakljucuje o drugoj osobi po profilu, trenutno i ne zasluzuje bolje. Ko se prima na slike "eve mene jedan dan sam u parizu, drugi u amsterdamu, treci sam na nekoj plazi". Ijaaooouuw i ja volim da putujem.Ma, kontekst je specifičan i po tome što u današnje vreme društvene mreže puno znače. Nikad lakše da svetu pokažeš kako lepo živiš. Samo slika, pozitivna poruka i to je to. Iskreiraš svoj život na insta (i ostalo) i misliš rešen si. Tako te love stories dosta blješte po društvenim mrežama, kao neka borba "mi protiv vas". Kako ćeš posle pred ljude, kao raskantao si se, shjeban si.
Zato sam ja uvek vodila računa da se ne zavozam i ne prikazujem previše sjajnija nego što jesam.
Ma to je ono, isplivale stvari koje su se tolerisale dok je bilo zara. Kad je doslo vreme da se zivi zivot a ne nekakav roman e doslo i do toga aj se promeni. Aj nemoj da ostavljas cetkicu za zube tako. Aj operi sudje pre spavanja, ne mogu sve sam, sama, aj se pokreni malo. Svasta tu ima. Ko zna. To ili mozes na savetovanje, pa neko trece lice da sagleda vezu i ako ste uboli da je to neko ko se stvarno razume u odnose ili je samo zavrsen faks i ide na foru prepadni, razbudi pa preuzmi pricu. Ili brate raskid. Jbg. Prebobace se. A ovako ce da kinje jedno drugo ceo zivot.ja mislim da ta osoba zeli da ostane u vezi bas jako ali je nezadovoljna nekim stvarima i to je poziv za paznju kao kad neko reze vene ali ne tako da se ubije nego samo da napravi oziljke to je poziv za pomoc.
raskidanje je kukavicki cin ali nazalost istina je to sto kazes.Ma to je ono, isplivale stvari koje su se tolerisale dok je bilo zara. Kad je doslo vreme da se zivi zivot a ne nekakav roman e doslo i do toga aj se promeni. Aj nemoj da ostavljas cetkicu za zube tako. Aj operi sudje pre spavanja, ne mogu sve sam, sama, aj se pokreni malo. Svasta tu ima. Ko zna. To ili mozes na savetovanje, pa neko trece lice da sagleda vezu i ako ste uboli da je to neko ko se stvarno razume u odnose ili je samo zavrsen faks i ide na foru prepadni, razbudi pa preuzmi pricu. Ili brate raskid. Jbg. Prebobace se. A ovako ce da kinje jedno drugo ceo zivot.
Sto je kukavicki? Svi smo ljudi. Potrudili ste se, nije islo, idemo dalje. Nije to nekakvo vitestvo pa aj kopljem i ko prekoostane. Jedino kada su deca tu. E tada... Ali sta ces. Zato ja uvek kenjam, zahebi vezu. 90 posto ljudi ulazi u te price bez imalo balansa u sebi. A balans se ne stice tako sto ces da sedis kuci i cekas nekakvu bajku. Zivis zivot i na malim greskama ucis. Na kraju su to sve prelepa iskustva. Osim, opet, ako iskljucivo ulazis na startu u neke odnose.raskidanje je kukavicki cin ali nazalost istina je to sto kazes.
da ali danas je ta granica da vam ne ide toliko mala da se posle svakog najmanjeg neslaganja raskida.Sto je kukavicki? Svi smo ljudi. Potrudili ste se, nije islo, idemo dalje. Nije to nekakvo vitestvo pa aj kopljem i ko prekoostane. Jedino kada su deca tu. E tada... Ali sta ces. Zato ja uvek kenjam, zahebi vezu. 90 posto ljudi ulazi u te price bez imalo balansa u sebi. A balans se ne stice tako sto ces da sedis kuci i cekas nekakvu bajku. Zivis zivot i na malim greskama ucis. Na kraju su to sve prelepa iskustva. Osim, opet, ako iskljucivo ulazis na startu u neke odnose.
Imas neke ljude koji su naucili na veze. I znaju sta su sitnice i prilagodljivost. Kada si svez onda si i savitljiv. A neki su naucili na samacki zivot. Kod njih i najmanja sitnica je cao.da ali danas je ta granica da vam ne ide toliko mala da se posle svakog najmanjeg neslaganja raskida.
ko nije imao redovan seksualni zivot od 15-16 godina do kraja zivota ce biti nekompletan i imace traume. pocnu to da nadoknadjuju u 20im i onda se nikada na kraju ne vencaju.Ja iako zvucim ovde kao nekakav zenomrzac sta li. Zenama je teze za vezu. Jer su okruzene isfrustriranim muskarcima. Vecina ne iskusi taj famozni seksualni zivot u mladosti i onda krene njesra. Sve moras iskusiti da bi bio, ne kompletna licnost, nego dovoljno ispunjen za sledecu fazu. Sta da vam kazem koleginice. Zahebano. Al ne mozes ni da ga krivis.