Hoću-neću...

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
da raskinem.

Da li ste u svom okruženju imali ovaj slučaj? Ili još bolje, da li ste i sami takvi?

Dakle par je u vezi. Stalno su zajedno. Međutim jedna od dve osobe biva nezadovoljna. Stalno se žali i govori kako će da raskine. Kada dođe do toga da druga strana bude ljuta, ova koja je govorila da želi raskid ("da ne može više") postaje zabrinuta. Dođe i žali se, samo ovog puta priča ide u drugom smeru: "on/ona će da me ostavi", a, vi pomislite "pa zar nije to ono što si htela, osobo".

Osobe su prilično vezane i imaju periode sreće, međutim u kontinuitetu se javljaju i ovakve faze kada sve deluje kao problem, i to nerešiv.

O čemu se tu radi, mily moi? Da li osoba želi ili ne želi raskid?
(Jer meni je svejedno bukvalno, šta god čini osobu srećnom. Dosta je frustrirajuće kad neko traži pomoć i vi hoćete da mu je date, ali sve je uzalud.)

Poslednja izmena:
To je kad se povezu i naviknu jedno na drugo, a s druge strane nezadovoljstvo. Strah od raskidanja. Zeznuto je to. Jedino resenje je da se pojavi odmah treca osoba koja bi popunila prazninu. Ali to je tesko. Veze su njesra.

Ja mislim da osobe koje se ponašaju kao u uvodnom postu su takav tip ljudi. Večito nezadovoljni. Nesamostalni (psihološki) koji previše traže od partnera. Eto vam zašto (između ostalog) je bolje da vas kroz život vodi ljubav nego pre strah (egzistencijalni, od samoće, od ...)

nije raskinula, vencali su se i dobili dete.
Ta osoba sto je cesto pricala kako ce da raskine je u stvari kraljica drame ali stvarna namera joj je bila da ostanu zajedno.
Disco, ko stvarno hoce on i raskine bez da prica okolo kako ce raskinuti
Pa kako se to prave đeca, ljudi moi??????
Ništa, da se pomerim u stranu kad neko kenj.a o raskidu, i da kažem "ili raskini ili ne, mene to ne zanima". Je l to OK?

da raskinem.

Da li ste u svom okruženju imali ovaj slučaj? Ili još bolje, da li ste i sami takvi?

Dakle par je u vezi. Stalno su zajedno. Međutim jedna od dve osobe biva nezadovoljna. Stalno se žali i govori kako će da raskine. Kada dođe do toga da druga strana bude ljuta, ova koja je govorila da želi raskid ("da ne može više") postaje zabrinuta. Dođe i žali se, samo ovog puta priča ide u drugom smeru: "on/ona će da me ostavi", a, vi pomislite "pa zar nije to ono što si htela, osobo".

Osobe su prilično vezane i imaju periode sreće, međutim u kontinuitetu se javljaju i ovakve faze kada sve deluje kao problem, i to nerešiv.

O čemu se tu radi, mily moi? Da li osoba želi ili ne želi raskid?
(Jer meni je svejedno bukvalno, šta god čini osobu srećnom. Dosta je frustrirajuće kad neko traži pomoć i vi hoćete da mu je date, ali sve je uzalud.)
'odma bi raskinula!' oće kaki... neće kaki!Što neko već pomenu, emotivna ucena!

Varanje je lakse za tebe, jer dok si sa novom osobom dobijes elan a i dalje imas siguricu kod stare. Ipak ces tako staru osobu da razhebes totalno. Racunam ako su u vezi, bez obzira na sve, ne zele da poveedjuju jedno drugo.

Back