A
anakin
Gost
"seo je na vlazan krevet i zapitao se sta za ime Boga sad da radi...."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako se zove onaj lik sa prilichno dugim imenom, shto je napravio Skandinaviju, ako se ne varam? Neshto na S... S...
ops: NaraYan:Mada, brate, dobra je fora sa pogonom neverovatnoce, kako se beshe zvao onaj brod... Zlatno Srce, ako ne greshim?A kako se zove onaj lik sa prilichno dugim imenom, shto je napravio Skandinaviju, ako se ne varam? Neshto na S... S...
Sve sam zaboravioops:
Pa, dobro, 'Shta Je Tu Je' :wink:
artur dent:NaraYan:Mada, brate, dobra je fora sa pogonom neverovatnoce, kako se beshe zvao onaj brod... Zlatno Srce, ako ne greshim?A kako se zove onaj lik sa prilichno dugim imenom, shto je napravio Skandinaviju, ako se ne varam? Neshto na S... S...
Sve sam zaboravioops:
Pa, dobro, 'Shta Je Tu Je' :wink:
Slartibartfast?
artur dent:Pa i nije to tako lose. Kad krene neko da se dere na tebe pa kaze 'Slusaj ti Slartibart.....' verovatno izgubi nit, tako da si u neku ruku zasticen.
artur dent:jel' tebi tepaju kad se deru na tebe?!!!

alex_cool:Moj omiljeni lik je Fencherch.
Mada joj je blizu Trisha MacMilan i ona Arturova klinka................random(nasumice) haha.
Mada svi su ono...........ono :wink:
Moja omiljena knjiga inace........(alex se u tom trenu kucakanja upitao da li je to i osnova svih njegovih problema?)
![]()

ender:Meni je najjaci Biblbroks i onaj deo kada je pokusao da kre*ne drugaricu iz klupe kao klinac i zato nije nikad naucio istoriju i ono kad su se on i Ford ukrcali na onaj brod pa ih je kapetan nahranio i cestitao a onda ih poslao u zatvor![]()
U moze mislim da imam negde one stare novcanice od nekoliko milijadi dinaraNaraYan:A sto ne naruchimo neku planetu po nashoj zelji da nam je naprave na Magratei![]()
, pa da se udruzimo ako ima jos neko pa da kupimo jednu planetu, ko da oni znaju sta je inflacija. Jer si imao neku ideju kakvu planetu bi zeleo, kako bi se zvala?ender:U moze mislim da imam negde one stare novcanice od nekoliko milijadi dinaraNaraYan:A sto ne naruchimo neku planetu po nashoj zelji da nam je naprave na Magratei![]()
, pa da se udruzimo ako ima jos neko pa da kupimo jednu planetu, ko da oni znaju sta je inflacija. Jer si imao neku ideju kakvu planetu bi zeleo, kako bi se zvala?
Tipkaros:Ljudi, jesam li ja lud ili onaj uzasno iritirajuci kompjuter na "Zlatnom srcu" navija za Liverpul? (ono kad im rakete sa Magratee idu u susret, a on peva "You'll never walk alone" sto je Liverpulova pesma)

anakin:Marvina, androida - paranoida niko da pomene...
...ali i ti bi da si stariji 6 puta od vaseljene imao 15587455120 kompleksaNaraYan:anakin:Marvina, androida - paranoida niko da pomene...
Dzaba njemu onolika pamet kada je yebeno depresivan i
ima 15587455120 kompleksa.![]()

ender:...ali i ti bi da si stariji 6 puta od vaseljene imao 15587455120 kompleksaNaraYan:anakin:Marvina, androida - paranoida niko da pomene...
Dzaba njemu onolika pamet kada je yebeno depresivan i
ima 15587455120 kompleksa.![]()
![]()