Matilda
Primećen član
- Poruka
- 757
I ne reče mi niko- da li ste videli trailer za film?
Jedva čekam da se pojavi-deluje mi kao da će biti super.

Jedva čekam da se pojavi-deluje mi kao da će biti super.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ops:  sto ce biti dostupna svima.. narocito onima sto su ponosni sto ne citaju..)
ops:  sto ce biti dostupna svima.. narocito onima sto su ponosni sto ne citaju..) 
   ops:
ops:  

... U stvari, niko jos nije odradio film po knjizi kako treba a ovaj je definitivno jedan od najgorih! Mozda ce nekog podstaci na citanje jer ima per dobrih momenata.
 ... U stvari, niko jos nije odradio film po knjizi kako treba a ovaj je definitivno jedan od najgorih! Mozda ce nekog podstaci na citanje jer ima per dobrih momenata.sve je vec zauzeto:.
Pozdrav svima, pogledajte ipak film, o ukusima ne treba raspravljati...

Upravo smo juce komentarisali u drustvu kako bi ko predstavio inteligentnu nijansu plave boje ili zgromipuc...zato valjda ni ne ocekujem da film odradi kopiju knjige.sve je vec zauzeto:Kopiju ove knjige nije moguce uraditi (osim u bukvalnom smislu).

Nisam svi kazu da je los, a glupo mi da kvarim sliku o knjiziNaraYan:Bre...
Ovo su one stare super teme...
Nostalgichan sam.
E super...
A jesi li gledao film???
 ops:
ops:ender:Nisam svi kazu da je los, a glupo mi da kvarim sliku o knjiziNaraYan:Bre...
Ovo su one stare super teme...
Nostalgichan sam.
E super...
A jesi li gledao film???ops:
IX:Film je dobar,s obzirom da su obradili samo prvu knjigu. Da su ga radili full trajao bi kao svi gospodari zajedno.
Tipkaros:Ne spominjite film, najvece njesra...